Neviem ci sa rozumieme, Trzbu co mam od zakaznikov mam pri hotovosti celu. Vkladam na ucet cez bankomat bezplatne, stale mi zostava to iste ale ak pojde platba cez terminal uz mam vydaje za proviziu. Vysledok pri plateni cez terminal je nutne navysit a nakoniec to plati zakaznik. Vy mozno nemate problem zaplatit par eur naviac, no ku mne chodia aj zakaznici co maju problem zaplatit 3 EURO a rozhodne radsej zaplatia v hotovosti ak by mali platit viac. A nevidim dovod preco by som mal tu proviziu platit ja z mojho zisku.
lubor1 ale ved nemusis platit proviziu, vykasli sa na terminal, a ber len hotovost…a nasledne zabijaj cas nosenim hotovosti do bankomatu…
Ale na supu ti hovorim ze o mna ako zakaznika by si prisiel… hotovost nenosim a ak niekde nemozem zaplatit kartou nenakupim tam…alebo nie viac ako len jeden krat…
Takze tebe sice vadi 1% z trzby ale neuvedomujes si ze ak by si ho nemusel platit a nevyuzival sluzbu terminalu od banky.. pripravil by si sa o daleko viac penazi…
Sorry, toto je dost o.t. prispevok, ale v tejto teme sa dost casto odomykaju nejake clanky.
Neviete niekto odomknut tento clanok, este lepsie pdf. Dakujem.
Ak cinkne dosť peňazí každý mesiac na účet, bolo by mi srdečne jedno, či prehadzujem virtuálne peniaze alebo..... Každú prácu musí niekto robiť. Niekto zarobí viac, niekto menej. Každý podľa svojich schopností a možností
Jamu na cintoríne budeme mať aj tak všetci rovnakú
u nas je jedna restika kde sa da platit kartou az nad 10 eur, to tam maju vsade vyvesene. odkedy to zaviezli vidim ze im objektivne ubudlo zakaznikov, hlavne obedov tolko nemaju ako mali. a su tu aj ine male obchodiky ktore su pred krachom lebo sa tam neda platit kartou. v dnesnej dobe ma malo kto hotovost ked dostavame peniaze na ucet.
u nas je jedna restika kde sa da platit kartou az nad 10 eur, to tam maju vsade vyvesene. odkedy to zaviezli vidim ze im objektivne ubudlo zakaznikov, hlavne obedov tolko nemaju ako mali. a su tu aj ine male obchodiky ktore su pred krachom lebo sa tam neda platit kartou. v dnesnej dobe ma malo kto hotovost ked dostavame peniaze na ucet.
Aj ked vsetko platim kartou, tak v penazenke mam aj tak bankovky. A uz dvakrat sa mi to v Lidli oplatilo, ked im nefungovali terminaly, no potreboval som nakupit.
Stale nechapeme ze ako podnikalel si stanovujes reziu na prevadzku, najmy, elektrika, presonal, ostatna rezia. To iste robi banka, Zamestnanci, rezia na systemy a IT, prenajom pobocky, Prenajom bankomatu, sprava bankomatu, udrzba bankomatu, nakaldy na elektriku bankomatu, cena bankomatu , nakaldy na zvoz hotovosti ICT sluzba a mozem pokracovat dalej. Ano banaka je ryza a hlavne zarabaju korporatne zahranicne firmy, ale je to podnikatelsky subjekt ich cielom je vytvarat zisk ako ty. keby negenoravli zisk tak ej to neziskovka a to nejde. Fiat peniaze musia nejak generovat a mnozit, ci uz formov urokov , vynosov, alebo inych aktiv a z popaltkov sa negeneruju.
A co ak sa ako spravny ateista dam spopolnit a rozsypat na dne hlbokeho kamenolomu ?
Tak mňa dúfam rozsypú dakde v lese. Kórejská vláda to už praktizuje, keď popol z urny šupnú pod strom. Ten potom slúži ako spomienkové miesto.
„ A Memorial Tree is an established, growing tree that serves as a resting place for cremated remains. Ashes are mixed with soil and spread at the base of the tree, becoming forever part of the forest".
Aj ked vsetko platim kartou, tak v penazenke mam aj tak bankovky. A uz dvakrat sa mi to v Lidli oplatilo, ked im nefungovali terminaly, no potreboval som nakupit.
ja tiez nosim rezervu v hotovosti so sebou, ale to je preto ze niekto nejde s dobou alebo ako pises vznikne niekde porucha.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Videl som bilbord olano kde matovic hovori ze mafii vas nedame ci tak nejak, slubuje nam niekto kto si do koalicie pozval kollara
Ale na supu ti hovorim ze o mna ako zakaznika by si prisiel… hotovost nenosim a ak niekde nemozem zaplatit kartou nenakupim tam…alebo nie viac ako len jeden krat…
Takze tebe sice vadi 1% z trzby ale neuvedomujes si ze ak by si ho nemusel platit a nevyuzival sluzbu terminalu od banky.. pripravil by si sa o daleko viac penazi…
Neviete niekto odomknut tento clanok, este lepsie pdf. Dakujem.
https://hnonline.sk/prakticke-hn/poradenstvo/96093260-odpocitavanie-tepla-a-vody-po-novom-ako-bude-fungovat-a-odkedy
Bankári a právnici sú parazitmi systému.
A co ak sa ako spravny ateista dam spopolnit a rozsypat na dne hlbokeho kamenolomu ?
Tak mňa dúfam rozsypú dakde v lese. Kórejská vláda to už praktizuje, keď popol z urny šupnú pod strom. Ten potom slúži ako spomienkové miesto.
„ A Memorial Tree is an established, growing tree that serves as a resting place for cremated remains. Ashes are mixed with soil and spread at the base of the tree, becoming forever part of the forest".
ja tiez nosim rezervu v hotovosti so sebou, ale to je preto ze niekto nejde s dobou alebo ako pises vznikne niekde porucha.