tak sa mozete podakovat takymto duhovym fanusikom a typom, niekde su tu taki aj zaregistrovani
to cudo vlavo rozhoduje o tom co je pre cyklistov dobre a co nie
To cudo vlavo vyzera skoro ako ty, len ty si tlstejsi a (asi aj) mensi. takze by si radsej mal byt ticho
Minule na mna na Facebooku (ano, hanbim sa) vyskocila myslienka, ze problem dnesnej doby je, ze sa hlupakov snazime presvedcit ze nemaju pravdu + im vysvetlit aj tu pravdu, namiesto toho aby sme sa im posmievali ze su hlupaci. Takze namiesto toho, aby sa hanbili a supali nohami v kute, tak o to viac vykrikuju ze aj oni maju pravo na nazor.
Je to konfrontacne a clovek si tym jasne vymedzi poziciu (ked niekomu, koho ticho tolerujem, poviem nahlas ze je hlupak, uz mi nabuduce nepomoze a budem si musiet pomoc sam), ale mozno to naozaj ma zmysel. Aj v situacii, kedy by sa slusne vychovany clovek zdrzal, alebo si len potichu nieco povedal.
prve co mi napadlo, ked som videl tu foto, ze scarinko dal sebareflexiu, lebo aj mne sa podoba, ale potom som precitol a nenapisal radsej nic
inak klokankou sa mysli dieta v nosici ?
Ivan precitaj si co som pisal, chvilu pockaj, popremyslaj a potom zistis aku blbost si napisal. Pre istotu to ale upresnim. Banka zaraba dost na poplatkoch ktore ma za svoje sluzby. Tie su opodstatnene a nic proti nim nemam a ani nechcem aby robili zadarmo. Zato proviziu platby kartou ma platit ten kto ju vyuziva, teda klient banky. Banka vsak chce byt pekna a udrzat si klientov tak to strhava tym co maju peniaze prijat. Je to presne to iste ako by si v pripade volania mobilom zaplatil operatorovi proviziu za to, ze ti niekto zavola 1% z ceny hovoru. A to co prevolas ty by si platil cele. Presne takto je to s tym poplatkom, ked musi byt, tak nech je ale nech si to plati ten kto to chce vyuzivat.
"Ako silnú stránku Fitch hodnotí aj bankový sektor na Slovensku, ktorý je stabilný, ziskový a má dobrú kvalitu aktív,"
Google image search nasiel najvacsiu podobnost s kuklou Okana hruskoveho, najvacsieho stredoeuropskeho motyla. Len sa mi nechce verit, ze by sa zakuklil len tak nad dverami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to cudo vlavo rozhoduje o tom co je pre cyklistov dobre a co nie
To cudo vlavo vyzera skoro ako ty, len ty si tlstejsi a (asi aj) mensi. takze by si radsej mal byt ticho
Minule na mna na Facebooku (ano, hanbim sa) vyskocila myslienka, ze problem dnesnej doby je, ze sa hlupakov snazime presvedcit ze nemaju pravdu + im vysvetlit aj tu pravdu, namiesto toho aby sme sa im posmievali ze su hlupaci. Takze namiesto toho, aby sa hanbili a supali nohami v kute, tak o to viac vykrikuju ze aj oni maju pravo na nazor.
Je to konfrontacne a clovek si tym jasne vymedzi poziciu (ked niekomu, koho ticho tolerujem, poviem nahlas ze je hlupak, uz mi nabuduce nepomoze a budem si musiet pomoc sam), ale mozno to naozaj ma zmysel. Aj v situacii, kedy by sa slusne vychovany clovek zdrzal, alebo si len potichu nieco povedal.
inak klokankou sa mysli dieta v nosici ?
Vidno
https://road.cc/content/news/uci-bans-transgender-female-cyclists-womens-races-302549
user_id
Tak už sa otepluje
Ale na vychode sa daju kupiť klobásy s čipom. A že tam nič nie je.
"Ako silnú stránku Fitch hodnotí aj bankový sektor na Slovensku, ktorý je stabilný, ziskový a má dobrú kvalitu aktív,"
https://www.cas.sk/clanok/2820539/medzinarodna-agentura-posudila-ako-je-na-tom-slovenska-ekonomika-aha-ake-hodnotenie-sme-dostali/
Ale na vychode sa daju kupiť klobásy s čipom. A že tam nič nie je.
Ty si riadny chipomaniak nemáš náhodou aj ty jeden pod ca*****u?
https://road.cc/content/news/uci-bans-transgender-female-cyclists-womens-races-302549
Keby sa dal Sagan na cestu ako Lia Thomas, mohol o 3-4 roky začať znova zbierať tituly.. škoda 🤷🏼♂️😁
https://www.ciclofanaticos.com/wp-content/uploads/2020/06/sagan.jpg
Alebo aj toto je dobre - Saganov 37. zeleny dres https://m.facebook.com/348363448573409/photos/a.601270783282673/2314322201977514/?type=3&wtsid=rdr_0hBEyegT4t6W3YY3K