uz davno to mohli dat do appky. ved elektronicky to vedia overit plus je tam fotka a uz aj otlacky prstov v čipe tak by mohli mat aj citacku na otlacky keby mali nejake podozrenie na nieco. karticky su prezitok a mohli by ostat len ako volba vyberu.
Presne tak, hlavne doklady od auta, stk, poistka by mali byt takto vedene a nie stale spekulovat, ci som nieco nezabudol. Ved oni si to podla spz vedia vsetko overit, tak naco to mam mat pri sebe. A overuju si to tak ci tak pri kontrole...
Dnes na mna IG vygrcol toto, predpokladam ze myslienka nie je uplne aktualna a existuju rozne modifikacie. Zaujimala by ma ale odpoved v zmysle otazky ;-]
I need someone to explain to me why it's always "if you can't pay rent, buy fewer lattes and avocado toasts" and not "if you can't pay your employees a living wage, buy fewer yachts, rockets and spacecraft".
Explain it to me like I'm in kindergarten.
Zamestnancom sa obvykle platí tak, aby boli ochotní ostať pracovať, prípadne tak, aby tých nespokojných mal kto nahradiť. Takže je to o ponuke a dopyte.
Pokial biznis niekomu vynesie jachtu a ostrov v karibiku, tak je ciel splneny a nie je dovod riesit nejakych zamestnancov. Oni nie su ciel, oni su prostriedok. Oni sa optimalizuju a pridava sa im iba vtedy, ked sa to uz neda inak...
pokiaľ sa nenájde dostatok zamestnávateľov, ktorých hlavný cieľ je "spraviť svet lepším miestom", tak budú zamestnanci musieť pracovať pre tých, ktorých hlavný cieľ je "jachta a ostrov v karibiku"...a zase sme pri ponuke dopyte...
Pokial biznis niekomu vynesie jachtu a ostrov v karibiku, tak je ciel splneny a nie je dovod riesit nejakych zamestnancov. Oni nie su ciel, oni su prostriedok. Oni sa optimalizuju a pridava sa im iba vtedy, ked sa to uz neda inak...
Kazdy z tych zamestnancov ma rovnaku sancu ako majitel jachty, stat sa tiez majitelom jachty.
Aha, pockaj, nemaju kapital, skusenosti, schopnost identifikovat prilezitost, schopnost spravne sa rozhodovat, kontakty a hlavne odvahu nieco zacat ?
Ja som dal pacik scarinkovi, koniec sveta sa blizi
Fokel nikto netvrdi, ze nemaju rovnake sance. Moje pozorovanie je take, ze to v prvom rade nechcu. Jachta ich nijako nemotivuje, kolkokrat robia napriklad dobrovolnikov a nie aby hrabali pre seba. To k jachte nevedie...
Rovnake je to aj v politike, ta vyslovene pritahuje egocentrickych psychopatov, co tam idu iba a len pre seba na rozdiel od ludi, ktorych tam treba ako sol...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://zive.aktuality.sk/clanok/j4gls93/staci-mat-obciansky-a-vodicsky-preukaz-pri-cestnej-kontrole-iba-odfoteny-v-mobile-pozname-odpoved/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=aktuality-page-post&fbclid=IwAR12xnaI0Hsdu8f8reRJgAECxfXR5XYM8qB9zNFBeyXXqJPEMZ5NjWeGihY_aem_AWFvTHUTZBJiF8aKpn7toyYyGH7tkTS-c6389I5bnOsV5Pa_WL7QpMEd9y3_u6AzwEs
https://zive.aktuality.sk/clanok/j4gls93/staci-mat-obciansky-a-vodicsky-preukaz-pri-cestnej-kontrole-iba-odfoteny-v-mobile-pozname-odpoved/
Explain it to me like I'm in kindergarten.
Kazde kura hrabe k sebe
Nie je vinou bicykla, ze sa podaktori cyklisti hraju na sarkana
Kazdy z tych zamestnancov ma rovnaku sancu ako majitel jachty, stat sa tiez majitelom jachty.
Aha, pockaj, nemaju kapital, skusenosti, schopnost identifikovat prilezitost, schopnost spravne sa rozhodovat, kontakty a hlavne odvahu nieco zacat ?
Jaaaaj...
Fokel nikto netvrdi, ze nemaju rovnake sance. Moje pozorovanie je take, ze to v prvom rade nechcu. Jachta ich nijako nemotivuje, kolkokrat robia napriklad dobrovolnikov a nie aby hrabali pre seba. To k jachte nevedie...
Rovnake je to aj v politike, ta vyslovene pritahuje egocentrickych psychopatov, co tam idu iba a len pre seba na rozdiel od ludi, ktorych tam treba ako sol...