cize cafe posedenie a ti stojaci chodci na tom vyvisenom "lichobezniku" stoja priamo na cykloceste? Nehovorim o tej cca 2m sirokej cesticke s dpd a oranzovym food delivery.
Tam, kde je dlažba je to pešia zóna, cyklochodník je iba ten "červený" asfalt. Ak smeruješ k tomu, že tam ani xyz nemal čo robiť, tak technicky máš pravdu. No ak by mal v danej lokalite každý fungovať prísne predpisovo, tak by to nefungovalo vôbec. Všetko je hlavne o vzájomnej tolerancii a tiež o predvídavosti. Ak toto chýba, tak vznikajú kolízie.
tak veru,ale ani autom na ceste by si sa za traktorom nevliekol 20km/h ak je miesto kde sa dá obísť... a čo sa týka daného úseku ,ja tam tolerujem mamičky s kočíkmi,pobehujúce deti (na tie dávam sakra pozor) baby na vysokých podpätkoch lebo na tej tej dlažbe by si asi vykĺbili členok, cyklistov "v protismere" atd... akurát som chcel poukázať na e-kolobežkárov ktorí si asi neuvedomujú akí sú nebezpeční ak lietajú pomedzi chodcov krížom krážom
predvčerom kúpila dcéra kocúrovi konzervu pre mačky, nejak mu nesadla na žalúdok tak ju vyvracal na koberec, to by nebol až taký problém keby ju ten kanibal nevyvracal aj s kompletnou myšou, fotku bez zariadenia radšej nedávam
ani som to nefotil, len som si večer na chodbe na to posvietil mobilom lebo na prvý pohlad sa mi zdalo v tom obsahu niečo divné také väčšie tmavé tak som do toho paličkou šprtal až kým som na konci toho väčšieho tmavého neobjavil najprv malé nožičky, v strede vo vnútri toho tmavého boli ružové vnútornosti, a vlastne nemalo to hlavu - kocúrovi asi hlavy nechutia tak ju odhryzol a niekde vyšmaril, už pred týždňom sa prišiel pochválit a položil na lodžii pred prah dverí jednu tiež bez hlavy, tú som zobral zabalil do sáčka od nejakej cestoviny a vyhodil do smetnej bedne, tak divne na mna kocúr pozeral že som mu ju zobral
hlavy su len trofeje, zvycajne ponechavane na mieste, kde sa macka z lovu vracia do domu/bytu. Rohozky pred dverami, parapety atd.
A znamena to jediné: "pozri a poklakni Ty č*rák, co robis pre tuto domacnost Ty ?!? "
aha, ja som myslel že co robis pre tuto domacnost Ty ty Pi..
Ivan,Ivan... Všetci veľmi dobre vieme, čo si chcel povedať.
Ale každá múdra žena vie, kedy sa má urobiť hlúpou.
Kľudne si to vytlač a šupni si to na stenu vedľa tréningov, aby si si vždy na mňa spomenul a potrénoval aj slušné správanie sa voči ženám a aj ostatným fóristom 😉 I keď výsledok mi je jasný už teraz a na medailu to veru nebude.
Kľudne si to vytlač a šupni si to na stenu vedľa tréningov, aby si si vždy na mňa spomenul a potrénoval aj slušné správanie sa voči ženám a aj ostatným fóristom 😉 I keď výsledok mi je jasný už teraz a na medailu to veru nebude.
ale no, ved ty ked si ty urobíš z niekoho srandu furt nabádaš že doťahovanie máme brať s humorom, či opačne to neplatí ? pred chvílou si za také doberanie dala nahor palec Izzy68, tebe sa páči ked to co napísal Izzy68 platí len na mna ?
no, ten "č*rák" bol vseobecne, kedze mačky su rasa cloveku nadradená a ako sa zvrtla dalsia debata uz neviem povedat nikdy by som foristu nenazval č*rák, kym by ma o to nepoziadal sam
Ja osobne ked sme mali macky na dvore 2-3 domace, tak denne boli hlavy pred dverami. Niekedy aj s vnutornostami...
Je to ozaj bezna vec, chvalia sa tym.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A znamena to jediné: "pozri a poklakni Ty č*rák, co robis pre tuto domacnost Ty ?!? "
Moje tým chcú povedať, že Ivanove mačky pozdravujú
ale no, ved ty ked si ty urobíš z niekoho srandu furt nabádaš že doťahovanie máme brať s humorom, či opačne to neplatí ? pred chvílou si za také doberanie dala nahor palec Izzy68, tebe sa páči ked to co napísal Izzy68 platí len na mna ?
Ja osobne ked sme mali macky na dvore 2-3 domace, tak denne boli hlavy pred dverami. Niekedy aj s vnutornostami...
Je to ozaj bezna vec, chvalia sa tym.