samozrejme, akože inak, rovnako ako som ja nikoho nenazval že je ... a všeobecne to byť nemohlo - to co si napísal bolo len pre mužov, pre ženy by to bolo ináč, keby si to napísal všeobecne - ty ču..., ty pi... tak Piny palec nahor nedá lebo už by to pre ňu nebolo slušné správanie
skúsim vysvetliť, doťahovanie asi by mala brať s humorom a občas berie a občas nie ... ale to čo si ty zadrel vnímala už dosť cez čiaru a či stým súhlasíš alebo nie, stále je to dáma a mal by si ju rešpektovať a nie sa v tom ďalej vŕtať
to je len tvoj subjaktívny pohľad, cez čiaru bol prvotný Izzyho68 ,,neslušný,, príspevok ktorým to začalo (co si si pri svojom subjektívnom vnímaní nevšimol) neslušné správanie podľa Piny kedže tam bolo vybodkovaným ču..k, ja som len na tento neslušný príspevok rovnako zareagoval - už si pochopil co bolo prvé cez čiaru ? a keby nebolo to tak by nebolo ani moje, ani Piny by sa do tohto nezamotala, chapandos ?
ivan, ivan...vyzera to, ze macka bola len znechutena z tvojich vykonov...
"...vaša mačka sa vás snaží naučiť loviť, keďže tieto schopnosti vám podľa jej pozorovania zjavne chýbajú. Keď totiž vidí, že ste oproti nej neúspešný lovec, snaží sa vás nabudiť a naučiť k lepším výkonom."
ale to neni moja mačka, dcérina, ona jej kupuje konzervy, ... a može byt že je znechutená z výkonov, ... dcéra chodí akurát do obchodu na mestskom bike
ani som to nefotil, len som si večer na chodbe na to posvietil mobilom lebo na prvý pohlad sa mi zdalo v tom obsahu niečo divné také väčšie tmavé tak som do toho paličkou šprtal až kým som na konci toho väčšieho tmavého neobjavil najprv malé nožičky, v strede vo vnútri toho tmavého boli ružové vnútornosti, a vlastne nemalo to hlavu - kocúrovi asi hlavy nechutia tak ju odhryzol a niekde vyšmaril, už pred týždňom sa prišiel pochválit a položil na lodžii pred prah dverí jednu tiež bez hlavy, tú som zobral zabalil do sáčka od nejakej cestoviny a vyhodil do smetnej bedne, tak divne na mna kocúr pozeral že som mu ju zobral
Mrtve zvierata nepatria do smeti 🙈🙈 zakopnto na zahrade / hod do kompostu… ale nehadz to do smeti 🙈🤬
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
chceš povedať že Piny nemá brať doťahovanie s humorom ? len ostatní ? len ked sa to týka iných ako jej ?
"...vaša mačka sa vás snaží naučiť loviť, keďže tieto schopnosti vám podľa jej pozorovania zjavne chýbajú. Keď totiž vidí, že ste oproti nej neúspešný lovec, snaží sa vás nabudiť a naučiť k lepším výkonom."
https://www.interez.sk/preco-macky-nosia-pred-dvere-mrtve-zvierata/
ja myslim, ze macka kludne moze aj piny nazvat cur...m.. macky su dost nevychovane
lapaloma ked mu pristane na nose tak si prizná chybu
Mrtve zvierata nepatria do smeti 🙈🙈 zakopnto na zahrade / hod do kompostu… ale nehadz to do smeti 🙈🤬
zakopem na záhrade a kocúr ju vyhrabe a zožere znova