Nehadam sa. Proste si mal smolu, ze si mal nieco akciove v kosiku a akcia skoncila. Aj mne sa to uz stalo. Slusne sa ta tu opytali z MTBIKERA, kde je problem a ofucany-urazeny ako male decko si dalej nekomunikoval. Navyse ak si vsimnes pri kazdom produkte mozes upozornit ,ze si nasiel produkt inde lacnejsie a zrejme sa da na cene nasledne dohodnut. Este som to nevyuzil nikdy, tak neviem.
Ak sa da dorovnat cena, daju zlavovy 7dnovy kod. Niektore veci co som bral, neskor zdrazeli, ine zas naopak.
Zavisi od komodity. Od noveho roka bude vsetko zle, lebo dph atd...
... Od noveho roka bude vsetko zle, lebo dph atd...
Skôr to atd... lebo DPH zvýši cenu z 12 E na 12,E E, alebo zo 120 E na 123 E, čo je 2,5% a bolo by znesiteľné. Ale tie ostatné veci, čo sa k tomu nabalia - určite budú drahšie úvery, minimálna mzda ide hore (upratovačka nemôže mať rovnakú mzdu ako sekretárka alebo predavač/ka, tak aj tým je treba pridať), trošku pridá aj daň z transakcií (dodávateľ si zapýta, aj tú na platy musí niekto zaplatiť). Samozrejme aj dodávatelia zvýšia ceny, lebo aj ich sa týka konsolidácia, tak isto externý dopravcovia.
To je pre zarastených slniečkárov.Veď kto už dnes kupuje knihy?Jáj, ešte nadpriemerne zarábajúci😀
Pred pár dňami som zaniesol niekoľko kníh do knihobúdky ( rozmary boháča, ja viem.... ) V priebehu pár dní zmizli a objavili sa vo výklade blízkej záložne....úplne to vystihuje tento národ.
Pred pár dňami som zaniesol niekoľko kníh do knihobúdky ( rozmary boháča, ja viem.... ) V priebehu pár dní zmizli a objavili sa vo výklade blízkej záložne....úplne to vystihuje tento národ.
Ja som bol včera opraviť jednu skoro úplne rozpadnutú knihobúdku, nanovo som ju zoskrutkoval, dostala aj nový náter, dodal som aj nejaké knihy, asi som rovnaký blbec ....
Som rád že takto blbých je nás viac. Už mám pripravené ďalšie knihy. Tentokrát ich zanesiem tam, kde je do záložne ďaleko , napríklad na Aničku u nás na THC je to od knihobúdky do záložne kúsok.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Z inej perspektivy
https://x.com/JoshWest247/status/1845447130393030702
Ak sa da dorovnat cena, daju zlavovy 7dnovy kod. Niektore veci co som bral, neskor zdrazeli, ine zas naopak.
Zavisi od komodity. Od noveho roka bude vsetko zle, lebo dph atd...
Výška asi 71 metrov, priemer 9m, hmotnosť 230 ton prázdny. Plus nejaké zvyšné palivo 10-20 ton.
Včera som pozeral prenos. Úžasné...
Skôr to atd... lebo DPH zvýši cenu z 12 E na 12,E E, alebo zo 120 E na 123 E, čo je 2,5% a bolo by znesiteľné. Ale tie ostatné veci, čo sa k tomu nabalia - určite budú drahšie úvery, minimálna mzda ide hore (upratovačka nemôže mať rovnakú mzdu ako sekretárka alebo predavač/ka, tak aj tým je treba pridať), trošku pridá aj daň z transakcií (dodávateľ si zapýta, aj tú na platy musí niekto zaplatiť). Samozrejme aj dodávatelia zvýšia ceny, lebo aj ich sa týka konsolidácia, tak isto externý dopravcovia.
https://www.instagram.com/reel/DBHHl8cNgn9/?igsh=b2g3Nzc2MnJpaXI0
Skus takto - https://www.*****ki.com/
Pred pár dňami som zaniesol niekoľko kníh do knihobúdky ( rozmary boháča, ja viem....
Ja som bol včera opraviť jednu skoro úplne rozpadnutú knihobúdku, nanovo som ju zoskrutkoval, dostala aj nový náter, dodal som aj nejaké knihy, asi som rovnaký blbec ....