Dnes sme mali testovačku Lapierre 4 bajky- Zesty 314,414 X-Flow 312 a X-Control 629
X-Control 629 bol celkom zaujímavý 29er na crosscountry. OEM tlmič ma celkom príjemne prekvapil,nanešťastie bola jeho najväčšou slabinou zadná stavba,ktorá sa pri šlapaní obtierala o nohy. Ostatní mi tento dojem potvrdili...
X-Flow by mal byť univerzálny trailbike,no nejak som mu neprišiel na chuť. Nebolo to ani-ani,dolekopcom mi to prišlo ako dosť "lešenie" a zas dohora tomu niečo chýbalo,neviem na Zestyne sa mi dokonca šlapalo príjemnejšie.
Zestyny sme mali 2,jednu v M a jednu v L. Na cca 175cm by bolo treba "niečo medzi",jeden príliš dlhý jeden dosť krátky. Ako allmountain je to veľmi dobrý bike,jednoznačne však na neho patrí 2x10 (314 mala XT kluky ale 3x) a 414 mala zase dosť nestabilné plášte-Rocket ron 2,25 na koreňoch strašne ustreloval a na ten bike sa vôbec nehodí,takisto ako kokpit (trebalo by dlhšie rajdy s menším rise-om). Jednoznačne chýbal napinák a Rx brzdy ma neoslovili...Geo mi celkom sadla (aj keď sa mi lepšie jazdí na mojom) a je to velmi príjemný bike aj na šlapanie a zjazdy potešia drobnosti ako karbonový chránič nad šaltrom,dojem však kazili kaziace sa Foxy (CTD je zlobaaaa )
Komponenty musím povedať že bola spokojnosť,ako som povedal OEM tlmič neexceloval ale príjemne prekvapil správal sa na XC v pohode,čo chýbalo bol lockout ale dalo sa bez toho vydržať,bolo to pekne kompenzované. Vidlica šla pekne mala typický chod Reby veľmi ma prekvapili pevné osi vpredu aj vzadu a 2x10 SLX šlo parádne. Na bajku sa lahko stúpalo a 29er kolesá zvládali velmi dobre korene a držali si rýchlosť,samozrejme dolekopcom trochu vadil nízky zdvih,ale to už bolo rýchlejšie na väčších korenoch,takže je to normálka. Čo bolo najväčšou nevyhodou bola naozaj zadná stavba,ktorá tým že nemá klasické váhadlo a ide až pred sedlovú trubku a je trochu široká,sa často šúcha o nohy...čo ešte by pomohlo?
Zatial dik.zaujala ma ta sirka zadnej stavby a to suchanie,ale to si budem musiet sam odskusat.nieje zadna stavba kratka a nestava to na zadne pri prudkych vyslapoch?
Zadná stavba má štandardnú dĺžku, oproti 26" bicyklu je teda o dosť dlhšia a toto, spolu s väčšou kontaktnou plochou 29" plášťov a nízkou polohou riadítok ti zaručí o dosť lepšiu stúpavosť v ozaj prudkých výšlapoch.
Búchanie nôh do zadnej stavby som si nevšimol. Na niektorých iných Lapierre mi to vadilo - ale na tých, čo mali 4-čap pruženie, lebo mám veľkú nohu a tam v zadnej časti (bližšie k náboju) sa zadná stavba priveľmi rozširovala. Ten problém bol opisovaný aj napríklad tu: http://www.bikerumor.com/2013/06/29/first-impressions-2014-lapierre-zesty-am-727-650b-tr-29er-mountain-bikes/ . Keďže nové modely majú brzdu schovanú čo ešte viac rozširuje zadnú stavbu, tak to bol už ozaj extrém. Je tam aj napísané, že o probléme vedia a malo by to byť vyriešené, uvidí sa...
Mas vidlicu z tuning-testu? Alebo si si ju prerabal na olejove mazanie? Chvilu s tym pojazdi a uvidis, ci to neustane. Ja som to mal na E*****ne tiez po par km, no potom som to uz nespozoroval a nerobi to ani po vymene oleja.
Nie, narýchlo som to spravil na olej keď som mal trocha času. Bola tu reč o molitanovýc stierákoch, nemajú tam ísť namiesto týchto? post745928.html#p745928
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.cas.sk/clanok/259518/vitaj-spat-a-padaj-sa-prezliect-toto-boli-pre-skolu-prilis-obtiahnute-nohavice.html
X-Control 629 bol celkom zaujímavý 29er na crosscountry. OEM tlmič ma celkom príjemne prekvapil,nanešťastie bola jeho najväčšou slabinou zadná stavba,ktorá sa pri šlapaní obtierala o nohy. Ostatní mi tento dojem potvrdili...
X-Flow by mal byť univerzálny trailbike,no nejak som mu neprišiel na chuť. Nebolo to ani-ani,dolekopcom mi to prišlo ako dosť "lešenie" a zas dohora tomu niečo chýbalo,neviem na Zestyne sa mi dokonca šlapalo príjemnejšie.
Zestyny sme mali 2,jednu v M a jednu v L. Na cca 175cm by bolo treba "niečo medzi",jeden príliš dlhý jeden dosť krátky. Ako allmountain je to veľmi dobrý bike,jednoznačne však na neho patrí 2x10 (314 mala XT kluky ale 3x) a 414 mala zase dosť nestabilné plášte-Rocket ron 2,25 na koreňoch strašne ustreloval a na ten bike sa vôbec nehodí,takisto ako kokpit (trebalo by dlhšie rajdy s menším rise-om). Jednoznačne chýbal napinák a Rx brzdy ma neoslovili...Geo mi celkom sadla (aj keď sa mi lepšie jazdí na mojom) a je to velmi príjemný bike aj na šlapanie a zjazdy
BTW- tie ceny sú straaaaašne predražené
Komponenty musím povedať že bola spokojnosť,ako som povedal OEM tlmič neexceloval ale príjemne prekvapil správal sa na XC v pohode,čo chýbalo bol lockout ale dalo sa bez toho vydržať,bolo to pekne kompenzované. Vidlica šla pekne mala typický chod Reby
Búchanie nôh do zadnej stavby som si nevšimol. Na niektorých iných Lapierre mi to vadilo - ale na tých, čo mali 4-čap pruženie, lebo mám veľkú nohu a tam v zadnej časti (bližšie k náboju) sa zadná stavba priveľmi rozširovala. Ten problém bol opisovaný aj napríklad tu: http://www.bikerumor.com/2013/06/29/first-impressions-2014-lapierre-zesty-am-727-650b-tr-29er-mountain-bikes/ . Keďže nové modely majú brzdu schovanú čo ešte viac rozširuje zadnú stavbu, tak to bol už ozaj extrém. Je tam aj napísané, že o probléme vedia a malo by to byť vyriešené, uvidí sa...