Mas vidlicu z tuning-testu? Alebo si si ju prerabal na olejove mazanie? Chvilu s tym pojazdi a uvidis, ci to neustane. Ja som to mal na E*****ne tiez po par km, no potom som to uz nespozoroval a nerobi to ani po vymene oleja.
Polovička má tuning-testovú a tiež sa to tam objavilo. Len teraz dlhšie nejazdila, tak neviem, či sa to ustáli a vytratí. Tiež ma to trocha znepokojilo, ale aj ja dúfam, že to prestane.
prosím ak máte čas lajknite toto http://www.trotli.cz/?ref=30253 moc tomu neverím ale za pokus nič nedám ... chýba mi ešte asi 40 lajkov tak ak bi sa našlo zopár dobrých duší .... diky moc..
.....poalat policajtov len tak sa vozit na bajku po ba s kamerou....verim tomu ze arogantnych blbcov by sa im darilo s pomocou kameroveho zaznamu osvedcovat jedna. Radost
Tu nejde o bežne cvičenie.. Powerlifting... Tí chlapi idú za hranice možností ľudského tela... Samozrejme, že si pomáhajú všetkými možnými spôsobmi, a povedal by som, že AAS-ka sú len začiatok Viď. aj video, že chlapík nie je pri zmysloch... Absolutne si neuvedomil bolesť... Myslím, že každý si vie predstaviť, ako musí bolieť roztrhnutý sval...
Čo sa týka odtrhnutého bicepsu, nie je to až také zriedkavé.. Napadá ma napr. J. Cutler, ktorý si roztrhol biceps na exhibícií, ale to je kulturistika, nie PWL... A pojem " s cvičením to netreba preháňať" mi príde, ako by niekto komukoľvek z Vás ( bikerov ) povedal, nechoď tak rychlo na maratóne, aby si nemal svalovicu, nepadol, alebo ja neviem čo...
Nie je, z pohľadu pwl... Pre bežného človeka je, samozrejme, nepredstaviteľné, aby ľudské telo bolo zaťažené váhami okolo pol tony.. No preňho to je ciel, životný štýl, byť čo najsilnejší, dvihnúť čo najviac... To nie je človek, ktorý cez deň behá v obleku, a večer ide spraviť niečo pre zdravie. To je človek, ktorý žije celý život, život powerliftingu.. Celý život trénuje s cielom, byť raz najsilnejši zo všetkých.
Určite máš aj Ty nejaký životný cieľ, sen.. Možno chceš byť úspešným podnikateľom, možno profesionálnym cyklistom, možno politikom. A ak to vidíš reálne, určite preto niečo robíš. A uňho to je to isté.
Caute. Kde v sirsom centre BA je prosim vas nejaky normalny obchod s audio CD a DVD? Potrebujem kupit CD od Rolling Stones a vobec netusim kam ist. Dik.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Polovička má tuning-testovú a tiež sa to tam objavilo. Len teraz dlhšie nejazdila, tak neviem, či sa to ustáli a vytratí. Tiež ma to trocha znepokojilo, ale aj ja dúfam, že to prestane.
Cyklohrozba útočí...
ze cyklo*****
nestačili
http://tivi.azet.sk/video/1825447/anglican-skocil-z-restauracie-ufo-a-zachytil-o-strom.html
.....poalat policajtov len tak sa vozit na bajku po ba s kamerou....verim tomu ze arogantnych blbcov by sa im darilo s pomocou kameroveho zaznamu osvedcovat jedna. Radost
to by dopadlo asi takto
youtube.com/watch?v=PcK4lDIeTqI&t=256
http://free.zoznam.sk/video/Odtrhnuty-sval
Čo sa týka odtrhnutého bicepsu, nie je to až také zriedkavé.. Napadá ma napr. J. Cutler, ktorý si roztrhol biceps na exhibícií, ale to je kulturistika, nie PWL... A pojem " s cvičením to netreba preháňať" mi príde, ako by niekto komukoľvek z Vás ( bikerov ) povedal, nechoď tak rychlo na maratóne, aby si nemal svalovicu, nepadol, alebo ja neviem čo...
Určite máš aj Ty nejaký životný cieľ, sen.. Možno chceš byť úspešným podnikateľom, možno profesionálnym cyklistom, možno politikom. A ak to vidíš reálne, určite preto niečo robíš. A uňho to je to isté.