to je zvlastne ze tam hovori o rakuskych vodicoch toto: „Vodiči sú stále agresívnejší najmä vo chvíľach, keď ich pelotón cyklistov zdrží čo i len minútu,“ to sa mi nejako nezda.
Nemysli si, že len u nás nevedia vodiči disciplinovane jazdiť. Špecialita A a D vodičov na diaľnici je prechádzať do rýchlejšieho pruhu bez znamenia o zmene smeru jazdy. Stáva sa to pri každej návšteve týchto krajín. Ten "blinker" by sám o sebe nebol to najhoršie, ale keď auto v ktorom sedíš ide 140 km/h v rýchlom pruhu a zaradí sa v poslednom momente pred teba takéto auto, ktoré ide ledva 100 km/h brzdíš aj očami. Ku cti im slúži zasa to, že pred prechodom brzdia ešte skôr, ako je niekto na chodníku pripravený prejsť cez cestu.
V Rakusku a ani v Nemecku sa mi este nestalo snad ( a to mam v tych krajinach najazdene dost km ), aby niekto tu smerovku nedal, v Taliansku smerovky asi nemaju, dvojita plna ciara tiez nie je problem, ani v tuneli. Mozno vodici, ktori nevedia disciplinovane jazdit maju ahranicne znacky SK, bohuzial to je tak.
To je to kde sa pri registrácii každého bloku platí "manipulačný poplatok 20 centov? No serem im na to!
ale cez net to je zdarma. teraz som chcel zaregistrovat 3 bloky a dva mi dava vykricnik na DKP a nechce zobrat. to znamena ze su falosne? ak ano tak tych falosnych registraciek bude teda pozehnane...
Ľudia môžu posielať svoje podnety aj na e-mailovú adresu [email protected]. Podozrivý paragón by v tomto prípade mali oskenovať. Ak občan pokladničný blok vôbec nedostal, je potrebné nahlásiť presnú adresu prevádzky, čas a dátum nákupu. Podľa zákona o elektronických registračných pokladniach má pokladničný blok obsahovať daňový kód pokladne, číslo pokladničného bločka a logo ministerstva financií. Pri všetkých podnetoch zostávajú občania v anonymite.
ja sa možem vy..ať na celú bločkovú lotériu, vyskúšal som si to, trvalo mi cca pol hodiny, kým som naťukal 13 bločkov, úplne stratený čas. to si radšej podám loto (zaberie mi to cez net minútu), je tam asi taká istá šanca a podstatne vyššie ceny, takže, ak mám svoj osud daný a nemám nič vyhrať, nech mám viac času na podstatnejšie veci
mno nejaky podnikavec by sa mal toho chytit a spravit soft na telefon ktorym odfoti blocek a vypise to same ... ked to da za euro na market tak zarobi viac ako ti co budu tie blocky zbierat , keby som sa do toho aspon kus vyznal nevaham
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nemysli si, že len u nás nevedia vodiči disciplinovane jazdiť. Špecialita A a D vodičov na diaľnici je prechádzať do rýchlejšieho pruhu bez znamenia o zmene smeru jazdy. Stáva sa to pri každej návšteve týchto krajín. Ten "blinker" by sám o sebe nebol to najhoršie, ale keď auto v ktorom sedíš ide 140 km/h v rýchlom pruhu a zaradí sa v poslednom momente pred teba takéto auto, ktoré ide ledva 100 km/h brzdíš aj očami. Ku cti im slúži zasa to, že pred prechodom brzdia ešte skôr, ako je niekto na chodníku pripravený prejsť cez cestu.
http://imhd.zoznam.sk/ba/doc/sk/12525/Sutaz-Kto-skor-vyhral-cyklista-MHD-bola-posledna.html
ale cez net to je zdarma. teraz som chcel zaregistrovat 3 bloky a dva mi dava vykricnik na DKP a nechce zobrat. to znamena ze su falosne?
Ľudia môžu posielať svoje podnety aj na e-mailovú adresu [email protected]. Podozrivý paragón by v tomto prípade mali oskenovať. Ak občan pokladničný blok vôbec nedostal, je potrebné nahlásiť presnú adresu prevádzky, čas a dátum nákupu. Podľa zákona o elektronických registračných pokladniach má pokladničný blok obsahovať daňový kód pokladne, číslo pokladničného bločka a logo ministerstva financií. Pri všetkých podnetoch zostávajú občania v anonymite.