zas miešame hrušky s jablkami? Pre mňa za mňa,mne je jedno,kludne nech sa uzákoní aj týžden zotavovacia doba po darovaní krvi. Nehladiac od toho,že táto drahocenná tekutina mnohokrát putuje do rakúska - čo je minimálne na zamyslenie...
Ale hovorím,mne je to jedno. Pracujem sám na seba v rodinnom podniku. BTW,keby ste len vedeli čo to je byť zamestnávatelom zo všetkým čo to obnáša píšete inak.
veruze canopus patri ti velka vdaka bol som este len 24k za krtisom ked ma canopus stretol...a uz som toho mal vazne dost...
predsa len do krtisa to bolo 85km a 2700vyskovych....denna pauza a chcel som ist VK-Levice....ale nohy nesuhlasili som sa tak potom vo vlaku cestou do BA zamyslal co by som robil...a hlavne o kolkej by som sa dostal do Levic ak by som nestretol canopusa....
stanlee ale ja robim v korejskej korporacii a tam vyrobu neobmedzim tym, ze idem darovat krv. Vyuzijem vsetky mozne prostriedky ako si sprijemnit inac stereotypny zivot robotnika.
Ahojte, spomenul som si, ze som niekedy davnejsie pozeral film o facebooku. Neviete niekto, kde by sa dal pozriet online, popripade stiahnut/kupit? Dakujem.
veď voľno v deň darovania je ok prípadne sa dá darovať aj mimo pracovného času, buď po práci, alebo ak človek nerobí PO-PI tak v deň volna medzi smenami..
Prídi na Grape na svojom bicykli! Stačí ti bicykel, batoh zbalený o deň skôr a inštrukcie, ktoré sa dočítaš o pár riadkov nižšie.
14.8. o 16:00 pred Domom sv. Martina
Bratislava - Východné - Svätý Júr - Pezinok - Cajla - Vinosady - Modrá - Dubová - Budmerice - Ružindov - Biely Kostol - Trnava - Malženice - Pečeňady - Veľké Kostoľany - Drahovce - Sĺňava - Piešťany - Piešťany Letisko
-> a toto sú zároveň aj miesta, kde sa k nám môžeš pripojiť
Nikdy som po darovaní žiadne voľno nemal. Zbehol som na hodinku, daroval a šiel robiť ďalej. Sám som kedysi 2 transfúzie potreboval, tak odvtedy som nejakú dobu chodil. Potom som prestal, lebo mám vraj nejaké blbé žily alebo čo (možno preto, že som vyžraté prasa ). Sestričky sa vždy neskutočne trápili nabodnúť ma tak, aby krv tiekla ako má. Ale či už kvôli voľnu alebo pre dobrý pocit, výsledný efekt je rovnaký. Tak isto ako dobrovoľnosť, kto chce ide, kto nie, tak nejde.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak by ti išlo o " kejhák" a potreboval by si transfuziu, dal by si im aj týždeň... Jedine, že by si bol Jehovista...
Ale hovorím,mne je to jedno. Pracujem sám na seba v rodinnom podniku. BTW,keby ste len vedeli čo to je byť zamestnávatelom zo všetkým čo to obnáša píšete inak.
predsa len do krtisa to bolo 85km a 2700vyskovych....denna pauza a chcel som ist VK-Levice....ale nohy nesuhlasili
kebyže nutne potrebujem krv, nepohrdnem ani tou nie z lásky, lež pre dva dni plateného voľna danou
https://www.facebook.com/events/616664581785453/
14.8. o 16:00 pred Domom sv. Martina
Bratislava - Východné - Svätý Júr - Pezinok - Cajla - Vinosady - Modrá - Dubová - Budmerice - Ružindov - Biely Kostol - Trnava - Malženice - Pečeňady - Veľké Kostoľany - Drahovce - Sĺňava - Piešťany - Piešťany Letisko
-> a toto sú zároveň aj miesta, kde sa k nám môžeš pripojiť
http://www.grapefestival.sk/sk/news/listNews/prid-na-grape-na-svojom-bicykli
------
ale vraj sa pojde velmi pomaly, dokonca chcu niekde v polke cesty aj prespat