mam kamosou co riesia masaze kurzy ohladom toho bars co. o tomto vravia ze iba placebo sam som to neskusal tiez ma po 100km zacne boliet lave koleno.keby to pomohlo daj vediet
no vyskusali sme na turistike. predtym stacilo ak presla cca 10km nenarocnym terenom bez nakladu a zacalo ju boliet koleno tak ze nevedela normalne ist. tak sme den predtym zatejpovali. prvy den sme dali 18km a nic, druhy den dako 15km a zacalo ju boliet to nezatejpovane koleno. do chaty uz dokrivala, tak som zatejpoval aj druhe. treti den sme dali 28km a obe kolena v pohode. cely cas s cca 10kg ruksakom a kazdy den to bolo okolo 1000m prevysenie
tak ak to bolo len placebo tak hodne kvalitne , nalepim aj nabuduce
a okrem toho, ostavaju po odlepeni dobre opalene ornamenty na nohe
ja si to lepim pod koleno, skusal som bandaz, ale ta mi prekazala vadilo mi mat stiahnute cele koleno, skusil som aj taky pevnejsi leukoplast ten mi tiez nevyhovoval dost skoro sa odliepal ....s tejpovackou zatial spokojnost, len ju treba spravne aplikovat (na suchu pokozku a aspon 20 minut pred tym nez sa clovek zacne potit inak to nedrzi)
capulo presne hentento sposob nastrihania aj nalepenia som pouzival aj ja na svoje koleno..pomahalo to aj mne ale ja som to pouzival na bajku...koleno mam nastastie uz tristvrte roka doliecene a nemusim ani tejpovat
large ja ako linuxak nemam s tym problem WIN+F vpravo vyber Nastavenia (Settings) a napis Spravca zariadeni (Device manager), pripadne na ploche pravy klik na Pocitac (Computer) a tam daj Spravovat (Manage). Btw.. preco to nezaktualizujes na 8.1?
petrik ved..nechapem, co vsetci maju s tym hlupym startom.. bez neho su niektori uplne neschopni pracovat. a to aj tak mali na ploche styri ikonky, na ktore klikali
Windows klavesa + Pause ti otvori System a tam si hore nalavo klikni na Spravca zariadeni a kukni ci je vsetko ako ma. ked je a wifi sa chova ze by malo fungovat no nenajde ti ziadnu siet skusil by som Recovery resp obnovu systemu do tovaranskych nastaveni a ked to nepojde ani potom dones to spat na predajnu nech to poslu do servisu
takze zmena. wifi mi naslo ale len v tej izbe kde je ako som presiel do druhej izby tak uz ziaden signal . a to je tak 1stena a 4m(predtym tam chodilo v pohode
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no vyskusali sme na turistike. predtym stacilo ak presla cca 10km nenarocnym terenom bez nakladu a zacalo ju boliet koleno tak ze nevedela normalne ist. tak sme den predtym zatejpovali. prvy den sme dali 18km a nic, druhy den dako 15km a zacalo ju boliet to nezatejpovane koleno. do chaty uz dokrivala, tak som zatejpoval aj druhe. treti den sme dali 28km a obe kolena v pohode. cely cas s cca 10kg ruksakom a kazdy den to bolo okolo 1000m prevysenie
tak ak to bolo len placebo tak hodne kvalitne
a okrem toho, ostavaju po odlepeni dobre opalene ornamenty na nohe