No ale poslat prispevok je nieco ine ako sa zviditelnovat hlupym videom a ani nevediet o com to je. Z tych par videi co som videl mam pocit, ze asi len Kiska sa zaujimal o podstatu.
Kazdopadne, toto vystihuje ako to vidim ja. Prispiet mozem aj bez plytvania.
tak ma napadlo, kupoval som si davnejsie fsa k force sedlovku aj rajdy, pekne krabicove verzie vsetko pekne zabalene, na fotkách na nete som vzdy videl v krabici pribaleny jeden jednorazovy strieborny balicek karbonovej pasty fsa. cize mi prislo ze pri sedlovke za kilo a rajdoch za kilo tam ta pasticka jednorazova bude. obe veci to v krabici nemali. teraz som si objednaval carbonovu pastu fsa s toho istebo shopu a sranda je ze te to ten jednorazovy balicek fsa, kt vyzera byt samostatne nepredajny. http://www.kupkolo.cz/fsa-adhezni-roztok-pro-karbonove-dily_z90784/?search=fsa
Rozmyslam ze im napisem maila a otvorene sa spytam. Kupoval som tam sedlovku aj rajdy obe cez kilo. Podla mna je to sucastou balenia, kazdej normalnej krabicovej verzii. Sak v krabici som mal tolko papierov k tomu ze az len toto chybalo mam taky pocit ze Raver by sa k tomu vedel vyjadrit ci to tam ma byt alebo nie. Na x foto som to videl..
mam rovnaku skusenost s intersportom pan dosiel k nam s tym ze kupil v intersporte spd pedale od shimana..za rovnaku cenu ako mame my(zistili sme pri rozhovore s nim) ale bez kufrou... pricom kufre su k pedalom vzdy pribalene
a cudoval sa ze preco mame samostatne kufre az za 16€ ked v intersporte ich mali za 6€ a hovorim mu to preto ze oni tam predavaju zvlast tie kufre co by ste mali mat v krabicke ku pedalom... tak jasne ze mozu podliezt beznu cenu samostatnych kufrou
Rozmyslam ze im napisem maila a otvorene sa spytam. Kupoval som tam sedlovku aj rajdy obe cez kilo. Podla mna je to sucastou balenia, kazdej normalnej krabicovej verzii. Sak v krabici som mal tolko papierov k tomu ze az len toto chybalo mam taky pocit ze Raver by sa k tomu vedel vyjadrit ci to tam ma byt alebo nie. Na x foto som to videl..
Montazna pasta FSA je sucastou balenia len sedloviek K-Force Light a SL-K Light. Vzhladom na zvyseny pocet ziadosti o zaradeni tejto pasty do ponuky, bude dostupna od buduceho tyzdna aj u nas, cena 3 Euro s DPH
Po výmene kotúčov neviem vycentrovať predné prasa tak aby bola medzera medzi platničkami rovnaká ( so skrutkami som už na doraz) a kotúč mierne šúcha, nejaké nápady?
je to sice zvlastne, ale ked ostatne robis spravne, skus stotinove podlozky pod adapter, pripadne stotinove podlozky pod kotuc... pripadne zafrezovat uchyt na rame... (je na to speci naradie, no ma to uz takmer kazdy shop) zalezi do ktorej strany to treba posunut.
Ešte sa spýtam takto, keď je brzda vypustená piesty po zatlačení do strmeňa sa po chvíľke vysunú späť, je to ok? Problém vidím v tom že piesty sú aj na prázdno mierne vysunuté a po výmene kotúča sa to prejaví takto.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kazdopadne, toto vystihuje ako to vidim ja. Prispiet mozem aj bez plytvania.
http://www.kupkolo.cz/fsa-adhezni-roztok-pro-karbonove-dily_z90784/?search=fsa
a cudoval sa ze preco mame samostatne kufre az za 16€ ked v intersporte ich mali za 6€ a hovorim mu to preto ze oni tam predavaju zvlast tie kufre co by ste mali mat v krabicke ku pedalom...
http://g.cz/33-krasnych-vzpominek-na-skolni-jidelny/
Montazna pasta FSA je sucastou balenia len sedloviek K-Force Light a SL-K Light. Vzhladom na zvyseny pocet ziadosti o zaradeni tejto pasty do ponuky, bude dostupna od buduceho tyzdna aj u nas, cena 3 Euro s DPH
http://www.novinky.cz/krimi/346283-muzi-porazili-strom-primo-na-cyklistu-ten-v-nemocnici-zemrel.html