to skor indikuje vzduch v systeme. aj ked brzdu vypustis, staci zatlacit jemne na paku a piest ide von... skus to cele odvzdusnit este raz, ak to nebude okay, tak treba riesit dovod. pripadne ked budem zdravi tak sa ti na to viem pozret. som z BA.
to skor indikuje vzduch v systeme. aj ked brzdu vypustis, staci zatlacit jemne na paku a piest ide von... skus to cele odvzdusnit este raz, ak to nebude okay, tak treba riesit dovod. pripadne ked budem zdravi tak sa ti na to viem pozret. som z BA.
Mal som vypustený olej z brzdy lebo sa mi nepozdávalo že sú piesty moc vysunuté a keď som zatlačil piesty dnu tak sa hneď vysunuli späť, pri zatlačení piestov do strmeňa už cez ventil nevytekal žiaden olej, tak nerozumiem prečo sa tie piesty vytláčajú späť, žeby nejaký zbytkový olej?
Mal som vypustený olej z brzdy lebo sa mi nepozdávalo že sú piesty moc vysunuté a keď som zatlačil piesty dnu tak sa hneď vysunuli späť, pri zatlačení piestov do strmeňa už cez ventil nevytekal žiaden olej, tak nerozumiem prečo sa tie piesty vytláčajú späť, žeby nejaký zbytkový olej?
naspat ale k teme: primarne riesis to, ze po vymene kotuca ti brzda sucha a neda sa vystredit.
normalne je ze ked naplnis brzdu, odvzdusnis a zatvoris expansku, piesty zostanu tam kde boli. ak je brzda prazdna, je plna vzduchu... eventuelne par mm ti vie piest vytlacit von., toto podla mna bude to co sa deje u teba. prazdnu brzdu ale neries. skus to normalne od nuly naplnit a odvzdusniet. To je prvy odrazovy bod k rieseniu...
napr. Hope ked zasunies piesty na doraz, odvzdusnis a potom zavres a zasrobujes expansku, tak piesty mozno pol mm vylezu von. ale skutocne len malo. musis to vyslovene hladat aby si to vobec zbadal.
druhy bod je nasledne skontrolovat to co som uz pisal... cize ci nieje nutne vypodlozit resp. frezovat uchytenia na rame alebo vidle. este jedna vec, menil si s kotucmi aj adapter?
moze byt ze je to sirsie napr... (jeden taky doma mam... - 1mm sirsi a robilo to problem. diera na prasati nebola dost dlha na to aby som dokazal vystredit prasa voci kotucu. (trvalo mi dve kavy a 5 cigariet kym som prisiel na to v com je chyba... )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
naspat ale k teme: primarne riesis to, ze po vymene kotuca ti brzda sucha a neda sa vystredit.
normalne je ze ked naplnis brzdu, odvzdusnis a zatvoris expansku, piesty zostanu tam kde boli. ak je brzda prazdna, je plna vzduchu... eventuelne par mm ti vie piest vytlacit von., toto podla mna bude to co sa deje u teba. prazdnu brzdu ale neries. skus to normalne od nuly naplnit a odvzdusniet. To je prvy odrazovy bod k rieseniu...
napr. Hope ked zasunies piesty na doraz, odvzdusnis a potom zavres a zasrobujes expansku, tak piesty mozno pol mm vylezu von. ale skutocne len malo. musis to vyslovene hladat aby si to vobec zbadal.
druhy bod je nasledne skontrolovat to co som uz pisal... cize ci nieje nutne vypodlozit resp. frezovat uchytenia na rame alebo vidle. este jedna vec, menil si s kotucmi aj adapter?
moze byt ze je to sirsie napr... (jeden taky doma mam... - 1mm sirsi a robilo to problem. diera na prasati nebola dost dlha na to aby som dokazal vystredit prasa voci kotucu. (trvalo mi dve kavy a 5 cigariet kym som prisiel na to v com je chyba... )
"s minima, maximum, alebo v Levicoch zivot tazky je..."