chalani nestalo sa vam nikomu ze ste predavali bike a ozval sa vam niekto zo zahranicia a chcel si pren poslat kuriera? mne sa to vcera stalo. bol strasne chalan rychly. preveroval moznost prepravy vecer o 22:00 potom mi poslal akoze peniaze navysene o 300e na prepravu ale ze musim tych 300e vyplatit podla mna cez falosnu nezabezpecenu stranku western union a ze potom sa mi uvolni cela suma na moj ucet. o bicykel sa vobec nezaujimal. meno prepravnej spolocnosti mi nechcel napisat. zabalit ze bike nemusim ze to oni vsetko spravia. ked som mu pisal ze je to nezabezpecena stranka tak to obchadzal. podla mna sa jedna o podvod. davajte si pozor
Pekne vojenske obvazy Balenie sa nerozmoci a je odolnejsie ako igelitove.
Neviem ci to este plati, ale ked ja som bol na vojne (zlomyselnym odkazujem, ze to bolo az po rozpade Rakusko-Uhorska) tak nam tvrdili, ze vnutorna strana obalu je sterilna a da sa prilozit na priestrel hrudnika. Podobne zranenie mozes ziskat aj pri pade a napichnuti na konar. Mozno je tu nejaky lekar co sa vyjadri odbornejsie.
Pista, aj ja som spal na posteli vz. 10 a nas ucili presne to iste a mozno aj s tymi istymi obvazmi, ktore presli predtym tvojimi rukami Dnesna autolekarnicka je po dvoch rokoch stara...
V pripade bodnych poraneni hrudnika (priestrel a pod.) je sterilita druhorada. Treba na ranu prilozit nejaky igelit alebo nepriedysnu latku, aby nevznikol pneumothorax.
Vsetko taketo sa riesi operacne a ajtak su nasadene antibiotika a hrudny dren...
pripadne ak predmet ostava v rane a dobre tesni ,ma "zvlastny" tvar - nevytahovat,viac skody ako osohu...znameho tak prepichli konare-privalil ho strom,od kmena odpilili a sup aj s konarmi do nemocnice...
Teda ja by som to nazval : penetrujúce poranenia -trauma.../ všeobecne- myslím si , že ReHMn na to myslel/ to len aby nevznikli zbytočné dohady a držali sme sa témy... Ale ja som to pochopil asi v kontexte...Poznáte to ...biela mafia - držíme stále spolu.
JoKo Vsetko najlepsie k tvojim dnesnym narodeninam! Mimochodm, mas ich v ten isty den, ako najmladsia uzivatelka tohto fora emma333. Emma, aj teba vela stastnych naslapanych kilometrov!
Tak som to myslel, ako to napisla Ramon. Len som to tu nechcel naplnit latinou. Vulnus scissum, sectum, punctum et sclopetarium pleurae/thoracis. Aby som bol presny.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.genspot.com/video-393496/insane-speed-on-autobahn-scares-the-hell-out-of.aspx
Anasazi V2, biele snurovacie, vel. 42.Velmi dobra spicka a Miro Piala ich vie fajne podlepit ked treba.
Typové označenie T2250 vs T2220 a rok výroby 2013 vs 2014.
Neviem ci to este plati, ale ked ja som bol na vojne (zlomyselnym odkazujem, ze to bolo az po rozpade Rakusko-Uhorska) tak nam tvrdili, ze vnutorna strana obalu je sterilna a da sa prilozit na priestrel hrudnika. Podobne zranenie mozes ziskat aj pri pade a napichnuti na konar. Mozno je tu nejaky lekar co sa vyjadri odbornejsie.
Vsetko taketo sa riesi operacne a ajtak su nasadene antibiotika a hrudny dren...
Mal si po 36 hodinovej službe, keď si to písal? Lebo keby to napísal policajt, tak je to normálne.
Teda, aspoň ja to tak čítam, že bodné poradenie je napriklad priestrel...
Tak som to myslel, ako to napisla Ramon. Len som to tu nechcel naplnit latinou. Vulnus scissum, sectum, punctum et sclopetarium pleurae/thoracis. Aby som bol presny.