mam prosbu na skusenejsich, aky vyplet mi poradite na dirtbajk? rafky su alexrims single track 559x31mm, naboje budu novatec, ram je sivy a okrem tych trosku zltych napisov na rafkoch tam nieje nic farebne, takze si dam poradit aj ohladne vhodnej farby, fotku bajku pridam zajtra
JoKo Vsetko najlepsie k tvojim dnesnym narodeninam! Mimochodm, mas ich v ten isty den, ako najmladsia uzivatelka tohto fora emma333. Emma, aj teba vela stastnych naslapanych kilometrov!
Tak som to myslel, ako to napisla Ramon. Len som to tu nechcel naplnit latinou. Vulnus scissum, sectum, punctum et sclopetarium pleurae/thoracis. Aby som bol presny.
Ďakujem. A nenadávaj mi rečou, ktorú neovládam!
Ja by som to napísal takto nejako, s tými istými slovami, len prehodený slovosled a bez zátvoriek
"V pripade bodnych poraneni, priestrelu a pod. hrudníka ..."
Keďže jeden z mojich dnešných gratulantov mi nezabudol pokaziť náladu tým, že spomenul Fica, ktorý to má kúsok predo mnou, spomenul som si na jednu príhodu s týmto ujom...
Niekedy koncom roku 1992 bol v parlamente prijímaný zákon, myslím že potom mal číslo 17/1993 a bol to prvý zákon o zdravotnom poistení. Keďže som v tej oblasti pracoval, tak s kolegom sme sa vybrali do parlamentu (ešte starého). Cez iného kolegu sme mali vybavený vstup na galériu kde sme mohli sledovať diskusiu k tomuto zákonu.
Na vrátnici nás čakal starý pán Jakuš (nech mu je zem ľahká), vybavil formality a viedol nás po schodoch nahor. Zrazu zavolal na jedného takého mladňaka: "Hej mladý, poď sem!". Mladý pribehol, slušne sa s úklonom opýtal "Prosím?". Pán Jakuš mu prikázal: "Odveď týchto pánov na galériu pre návštevy!" a mladý nás odšikoval na galériu. Tým hej-poskokom nebol nikto iný, ako pán-súdruh Robert FIco, budúci priemer Slovenskej republiky, v tých časoch radový poslanec za SDĽ a hej-mladý pre starších kolegov... Ako sa časy menia... Mňa nechcú urobiť dôchodcom a Fica prezidentom.
konečne si pochopil ... kde je problém ...
venuj sa "číslam" a nie medicíne
stretávanie sa s odborným personálom na porade alebo chodbe ...
ešte z nikoho odborníka nespravilo
neviete mi niekto poradiť konktrétne špice? najlepšie niečo farebné, kvalitné a na slovensku,farbu ešte vyberám, ja sa nejako neviem dopátrať k dobrým farebným š*****m aj s niplami...
kamov zatiaľ je toto jediné čo som na svk našiel: http://szolgai.sk/sk/238-spice?
ešte rozmýšľam nad spojením objednávky s niečím iným, v blízkej dobe plánujem meniť aj riadidlá s predstavcom, sedlovku a možno aj kotúče
Bojite sa hlinikovych niplov. Dva roky jazdene koleso sme prepletli s tymi istymi s*****mi a niplami. Bez problemu. Spice ked tak mozem odporucit Dartmoor Sandvik. Doteraz ani jeden nepraskol a uz pojedli par konarov.
mne je jedno ake niple, len chcem vymenit, spice dartmoore? to by slo, mozno dam rajdy a predstavec tiez dartmoor a spojim dokopy, u nas sa dartmoor predava, alebo je to stale len u cechov?
este mi napadlo, ze superstar ma asi vsetko co budem potrebovat, mate niekto skusenosti? odkial a ako to potom objednavat?
Kamos ma mesacne cisto nove kola na rafkoch SUN RINGLÉ INFERNO so s*****mi WHEELSMITH DOUBLE BUTTED a co vyjazd to sa mu urve nipel, o osmicke nehovoriac, sice jazdi kus tvrdsie, ale kola maju nieco vydrzat, tieto sa mu doslova rozpadavaju pod zadkom.
Boze neviete kto dnes zomrel po pade na bajku pri Kacine v lesoparku v BA? Je to strasne zevraj isiel rychlo a bol namieste mrtvy po naraze do stromu. Poznate ho? Neviete co mal za bajk a ci mal helmu atd? Treba si na zivot a zdravie davat velky pozor..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak som to myslel, ako to napisla Ramon. Len som to tu nechcel naplnit latinou. Vulnus scissum, sectum, punctum et sclopetarium pleurae/thoracis. Aby som bol presny.
Ďakujem. A nenadávaj mi rečou, ktorú neovládam!
Ja by som to napísal takto nejako, s tými istými slovami, len prehodený slovosled a bez zátvoriek
"V pripade bodnych poraneni, priestrelu a pod. hrudníka ..."
Niekedy koncom roku 1992 bol v parlamente prijímaný zákon, myslím že potom mal číslo 17/1993 a bol to prvý zákon o zdravotnom poistení. Keďže som v tej oblasti pracoval, tak s kolegom sme sa vybrali do parlamentu (ešte starého). Cez iného kolegu sme mali vybavený vstup na galériu kde sme mohli sledovať diskusiu k tomuto zákonu.
Na vrátnici nás čakal starý pán Jakuš (nech mu je zem ľahká), vybavil formality a viedol nás po schodoch nahor. Zrazu zavolal na jedného takého mladňaka: "Hej mladý, poď sem!". Mladý pribehol, slušne sa s úklonom opýtal "Prosím?". Pán Jakuš mu prikázal: "Odveď týchto pánov na galériu pre návštevy!" a mladý nás odšikoval na galériu. Tým hej-poskokom nebol nikto iný, ako pán-súdruh Robert FIco, budúci priemer Slovenskej republiky, v tých časoch radový poslanec za SDĽ a hej-mladý pre starších kolegov... Ako sa časy menia... Mňa nechcú urobiť dôchodcom a Fica prezidentom.
konečne si pochopil ... kde je problém ...
venuj sa "číslam" a nie medicíne
stretávanie sa s odborným personálom na porade alebo chodbe ...
ešte z nikoho odborníka nespravilo
u nas jedine "podPREMIER"
ešte rozmýšľam nad spojením objednávky s niečím iným, v blízkej dobe plánujem meniť aj riadidlá s predstavcom, sedlovku a možno aj kotúče
este mi napadlo, ze superstar ma asi vsetko co budem potrebovat, mate niekto skusenosti? odkial a ako to potom objednavat?