porto mas pravdu, ciastocne, lebo ten zly developer skace len potial, pokial mu to zasraty a skorumpovany statny (obecny) uradnik dovoli...
ciastocne ano....aj ked tot nedavno pripad, ked to uradnici zakazali a developer historicku budovu strhol. Asi vies, co myslim....
Mal tam byt daka stavebna policia, alebo nieco take. A vina by sa mala zosobnovat konkretnemu cloveku, nie ze daju developerovy pokutu 20 melonov. Pri stavbe za miliardu je to pre neho malina....
nedoážem všetky tie rozdiely spočítať nemám čas tu sedieť hodinu ale uviedol by som to ako tie bajky sú o úplne niečom inom nemajú rovnaké ani radiace lanko
akurát že ta inšpirácia vyšla authoru niekde na úrovni značky adidadidas v porovnaní so značkou adidas ... síce ten Ells je zaujímavý tak ten Author ma vôbec nezaujal ani trochu ... ešte žiaden Author ma nikdy nezaujal a vonkoncom nie tie ich fully
Aha, prepac, nejak sme sa nepochopili.
Ja som tych par rozdielov bral ironicky: ved samozrejme, ze ten Ells bude uplne na inej urovni ako Author. Navyse Author 2003 nemaju daleko od 2008 modelov, je to typicka "Europska" znacka, ktora ma vlastne inovacie iba u par modelov a ostatne ostali po roky nezmenene a vela Author veci su iba prefabrikaty. Author ma skratka od serioznej znacky dost daleko.
mam otazku,
moze mat ramovy set
ram:Specialized Hardrock XC 2008
vidla: RS Dart3 80,tuhost,odskok,lock
sedlovka specialized
stred Shimano BB-ES25, octalink a hlavove FSA Pig (ktore je nove)
dokopy hodnotu 6800sk? alebo to je vela? vsetko je polrocne
Noo je to dost
Ram 2500-3000
vidla 1500-2000 sedlovka stred hlavove 1000-1500.
Pokial sa z predajom neponahlas tak daj aj taku cenu.
Ja som zatial vsetko co som len chcel predal do tyzdna.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ciastocne ano....aj ked tot nedavno pripad, ked to uradnici zakazali a developer historicku budovu strhol. Asi vies, co myslim....
Mal tam byt daka stavebna policia, alebo nieco take. A vina by sa mala zosobnovat konkretnemu cloveku, nie ze daju developerovy pokutu 20 melonov. Pri stavbe za miliardu je to pre neho malina....
http://dnes.atlas.sk/svet/249802/
Ja som tych par rozdielov bral ironicky: ved samozrejme, ze ten Ells bude uplne na inej urovni ako Author. Navyse Author 2003 nemaju daleko od 2008 modelov, je to typicka "Europska" znacka, ktora ma vlastne inovacie iba u par modelov a ostatne ostali po roky nezmenene a vela Author veci su iba prefabrikaty. Author ma skratka od serioznej znacky dost daleko.
rotoped: http://www.sportvital.cz/images/Fitness/Rotoped.jpg
moze mat ramovy set
ram:Specialized Hardrock XC 2008
vidla: RS Dart3 80,tuhost,odskok,lock
sedlovka specialized
stred Shimano BB-ES25, octalink a hlavove FSA Pig (ktore je nove)
dokopy hodnotu 6800sk? alebo to je vela? vsetko je polrocne
Ram 2500-3000
vidla 1500-2000 sedlovka stred hlavove 1000-1500.
Pokial sa z predajom neponahlas tak daj aj taku cenu.
Ja som zatial vsetko co som len chcel predal do tyzdna.
A daj to aspon na tri miesta.