....jasné že majú , a potom to vyzerá ako na týchto fotkách ....
...hlavne že cyklisti poškodzujú les, ale to je stupidita systému a o tom vedená nekonečná debata ....
ok diky, debat je kopa, pravda. Len ma zaujmalo, ci mozu naozaj pouzivat akukolvek tazku techniku, aj ked nici prirodu takym sposobom
inak kukam, ze aj tebe to tam nejako drhne o ram, ta najsirsia obruba na tvojom tlmici. ale asi je to v pohode, ked to tak jazdis, vsak?
Sudruhovia z DDR na to nastastie mysleli. Spodna cast hornej ramovej trubky je oblukovita, tlmic tam vojde v pohode, iba z boku to vyzera, ze drhne o ram. Na bokoch je 3mm, tesne pod trubkou 5mm volny priestor/fuga.
ako sa vytahuje titanovy klin z nohy
Ja by som bol zvedavý ako sa ten klin "dáva" dovnútra, keď to musia vyberať takýmto spôsobom
[Session="Medicinske okienko"]
To nie je obycajny klin, ale profilovany, aby pri zatazi vlastnou vahou cloveka posobil ako pruzina. Donedavna bola pouzita ocel, ktora ma hladky povrch, ale je tazka. Ked na tom videu je skutocne titanovy, tak titan ma jednu obrovsku nevyhodu voci vyhodam (vaha a hypoalergickost), menovite, ze ma drsny povrch, a preto ho tkaniva dokazu lahsie obrast. Navyse, pocas hojacieho procesu zarasta aj vnutro profilu, (cim dlhsie sa ponechava vo vnutri, tym viac) takze vybratie chce skutocne fyzicku silu...
Zatlkanie je jednoduchsi manever, len treba zarovnat ulomky kosti v dvoch rovinach.
[/Session]
viac uzivatelov na fore ma tuto vecicku ked nie tuto tak ich predchodcov.. ja zial nemozem povedat nemal som ju este. no mal osm gopro 3 aj 4 black edition a to co vypluje zo seba ta kamerka je top. bol som velmi dobre prekvapeny kvalitou zaznamu ked som ju zo sebou zobral na bazen. tie farbicky no krasa ako naozaj. ale ak nemas nato priestor (hlavne diskovy) tak ti je zbytocny aj tych 1080p a 120 fps pri tej stvorke ale cena je zavratna ked nato teraz pozeram oproti tomu virbu
...no veď to ...tá cena. Doteraz som chcel Go-Pro 4 silver edition , ale pri cene za VIRB 139,00€ neviem , neviem , či nebudem " hamižník "...
Za mňa ANO. Za tie peniaze a ešte keď chceš kameru? No nekup to.
To je polovična cena ak nie viac s normalnej ceny. Inač ma ju capulo tak mu napiš . Čo spomínal tu na fore tak bol spokojný.
Toto video pre cyklistu nema vypovednu hodnotu,to auto je stale na slnku,myslim,ze pri sportovej kamere,pre vyuzitie v terene,je jedna z dolezitych veci ako zvlada prechod zo slnka do tiena a naopak
Je to ale tá drahšia verzia Elite - s GPS, výškomerom, akcelerometrom a WiFi. Takže v obraze môže byť aj rýchlosť, výška, výškový profil, zaznamenaná "čiara" prejdenej trasy, no a samozrejme cez ant+ aj tep srdca a kadencia. Treba však k tomu mať snímače s ant+, ako má napr. Edge 1000. Cez Edge 1000 sa dá kamera aj ovládať (spustenie, zastavenie, fotka). WiFi je zas dobré na to, že vidno obraz na smartfóne a dá sa tak pohodlne nastaviť uhol snímania (ale aj iné nastavenia cez smartphone).
No dobre laco...tá tvoja je top model . Tak postavím otázku takto . Mám priplatiť a zobrať tú tvoju Elite za 219 €? Asi ano. Len , ak si dobre pamätám , tak sa ti ta biela akosi " zamastila" . Ak sa mýlim , tak sorry. A malička chyba lávky. Osobne meriam výjazdy na Sigme Rox 10.0 a kvôli Virbu ho nebudem predávať. Iphone 6 na výjazdy nenosím , aby som ho pri páde nezrakvil. Ale to sa dá obísť dialkovým , čo k nemu dostať za príplatok.
Pre mna ma Virb omnho lepsie vymyslene uchytenie kamery na prilbu. Pomocou tisic-hranu si vies kameru nastavit presne ako chces a nemusis na milimeter presne nalepit mount na prilbu ako u Gopro.
Ale nooo, tak snáď nebudem nosiť Rox 10.0 na "kormidle" a Garmin Dakotu 20 / ktoru tiež vlastnim/ pripevnenú na batohu alebo krku. Ten ovládač sa dá prichytiť na ruku ako hodinky.
... ešte jednu vec, aby som bol objektívny. Dosť mi vadí jej hmotnosť. Skrátka, je ťažká.
Tie grafy v obraze považujem skôr iba za také ***** na spestrenie. Ovládanie z volantu je však praktické.
... a zafarbenia sa už nebojím, už ju nedávam do pláteného vrecka od okuliarov, ktoré bolo asi napustené nejakou chémiou, a tá reagovala s bielou gumou. Zistil som to až keď to začalo farbiť aj tmavú verziu kamery.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...hlavne že cyklisti poškodzujú les, ale to je stupidita systému a o tom vedená nekonečná debata ....
ok diky, debat je kopa, pravda. Len ma zaujmalo, ci mozu naozaj pouzivat akukolvek tazku techniku, aj ked nici prirodu takym sposobom
https://www.dropbox.com/sc/w8lpj9ampwkrx8q/AADBl_Y4wJJooTGUsQ5ZSsFaa
Sudruhovia z DDR na to nastastie mysleli. Spodna cast hornej ramovej trubky je oblukovita, tlmic tam vojde v pohode, iba z boku to vyzera, ze drhne o ram. Na bokoch je 3mm, tesne pod trubkou 5mm volny priestor/fuga.
[Session="Medicinske okienko"]
To nie je obycajny klin, ale profilovany, aby pri zatazi vlastnou vahou cloveka posobil ako pruzina. Donedavna bola pouzita ocel, ktora ma hladky povrch, ale je tazka. Ked na tom videu je skutocne titanovy, tak titan ma jednu obrovsku nevyhodu voci vyhodam (vaha a hypoalergickost), menovite, ze ma drsny povrch, a preto ho tkaniva dokazu lahsie obrast. Navyse, pocas hojacieho procesu zarasta aj vnutro profilu, (cim dlhsie sa ponechava vo vnutri, tym viac) takze vybratie chce skutocne fyzicku silu...
Zatlkanie je jednoduchsi manever, len treba zarovnat ulomky kosti v dvoch rovinach.
[/Session]
http://vas.cas.sk/clanok/11555/detailne-foto-a-kratke-filmy-ako-bonus-muz-sa-v-bratislavskej-mhd-ohana-so-stoporenym-penisom.html
http://www.bike-discount.de/en/buy/garmin-virb-action-camera-black-105659
k veci:
Garmin VIRB vs. GoPro HD3+Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Za mňa ANO. Za tie peniaze a ešte keď chceš kameru? No nekup to.
To je polovična cena ak nie viac s normalnej ceny. Inač ma ju capulo tak mu napiš . Čo spomínal tu na fore tak bol spokojný.
Je to ale tá drahšia verzia Elite - s GPS, výškomerom, akcelerometrom a WiFi. Takže v obraze môže byť aj rýchlosť, výška, výškový profil, zaznamenaná "čiara" prejdenej trasy, no a samozrejme cez ant+ aj tep srdca a kadencia. Treba však k tomu mať snímače s ant+, ako má napr. Edge 1000. Cez Edge 1000 sa dá kamera aj ovládať (spustenie, zastavenie, fotka). WiFi je zas dobré na to, že vidno obraz na smartfóne a dá sa tak pohodlne nastaviť uhol snímania (ale aj iné nastavenia cez smartphone).
Tie grafy v obraze považujem skôr iba za také ***** na spestrenie. Ovládanie z volantu je však praktické.
... a zafarbenia sa už nebojím, už ju nedávam do pláteného vrecka od okuliarov, ktoré bolo asi napustené nejakou chémiou, a tá reagovala s bielou gumou. Zistil som to až keď to začalo farbiť aj tmavú verziu kamery.