to porovnavacie video uplne staci. ta virb ma navrch. hory v pozadi su vykreslenejsie taktiez oblaky, lepsie pricloni proti slnku a odraz v laku auta je tiez detailnejsi. mna celkom milo prekvapila.
Mám velmi jednoduchú otázku, ktorá sa už určite riešila: Dá sa rýchlospojka Sram PowerLock použiť na reťaz Shimano (10s) ?
Neviem síce prečo by nemala, ale človek nikdy nevie a pri mojej šikovnosti mi to sedieť nebude. Prípadne ak patrí medzi tie rychlospojky, ktoré sa ledva dajú rozobrat kliešťami, nieto ešte rukami v terene tak povedzete
4-hlavnovy ZPU-4 ma kaliber 14,5 mm.
Nechcel by som to potom upratovat.
Edit:
:-O
...the range was likely used for an execution by ZPU-4 anti-aircraft guns in October. The target was just 30 meters (100 feet) away from the weapons, which have a range of 8,000 meters...
Cestná nemá šilt, na cestnom je posed plochejší a nedovoľuje záklon hlavy ako na mtb, takže cez šilt je zorné pole dopredu zhoršené.
MTB prilby majú strmšie a celistvejšie krytie zátylku.
Cestné lepšie vetrajú.
Mierne, ale hlavne drž rajdy lebo ťa to bude chcieť vytriasť, ono niesú schody ako schody, najlepšie by bolo keby si si to potrénoval niekde. V BA máme schodov dosť.
Ak je to iba jedna sekcia tak sa nemáš čoho báť. Zadok čo najviac dozadu, ak sa dá nebrzdiť a si dole. Väčší problém je keď sú rozdelené na viac časti, tam ťa môže zmena rytmu rozhodiť. Najviac pádov je brzdením alebo preletením dopredu...
Iuventa, alebo kusok odtial v liscaku ako su prve bytovky. Alebo dlhe diely. dartmoor tie v devinskej su dost zakerne, je tam vela kratkych casti a medzi nimi len kusok rovneho takze su dost nebezpecne, ak tam naberies rychlost lahko sa tam dolames. Dobre schody som videl napr v horskom parku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neviem síce prečo by nemala, ale človek nikdy nevie a pri mojej šikovnosti mi to sedieť nebude. Prípadne ak patrí medzi tie rychlospojky, ktoré sa ledva dajú rozobrat kliešťami, nieto ešte rukami v terene tak povedzete
"Hjona, ktorý ministerstvo obrany viedol od minulého roka, zabila podľa juhokórejskej rozviedky popravčia čata verejne pred niekoľkými stovkami ľudí paľbou z protilietadlovej zbrane."
http://www.cas.sk/clanok/316931/kim-cong-un-nechal-verejne-popravit-ministra-obrany-ked-zistite-preco-zastavi-sa-vam-rozum.html
Nechcel by som to potom upratovat.
Edit:
:-O
http://www.bobshop.com/index.php?cl=search&searchparam=mavic%20shoes%202015&lang=1&sc_src=email_390380&sc_eh=ce62718d825d02fc1&ia-pkpmtrack=100-9353835313236323131303-3018-122-101&newsletter=25-KW20-2015/en&sc_llid=13596&sc_lid=10681168&sc_uid=426166613&emst=7ECSh9DaXx_13596_390380_739
Plati to do 18.5.2015 Ak niekto chce tak SS
Cestná nemá šilt, na cestnom je posed plochejší a nedovoľuje záklon hlavy ako na mtb, takže cez šilt je zorné pole dopredu zhoršené.
MTB prilby majú strmšie a celistvejšie krytie zátylku.
Cestné lepšie vetrajú.