Davam do pozornosti za zlatych v palace rozpredavaju intersport.maju tam schwalbe plaste evolution za 10€ continental drat za 5.maju tam tretri za 12 nw aj sortky a cyklogate za smiesne peniaze.mizne to velmo rychlo
Vcera som bol u obvodnej lekarky pre vysledky z preventivnej kontroly....Pani doktorka mi povedala ze mam malo vitaminu D a ze sa mam ( okrem ineho ) aj viacej slniť - dost ma to prekvapilo. Bol som hore bez a moje cyklisticke opalenie na rukach je myslim si dost nepriehliadnutelne .... Neviem, co si mam o nej mysliet
johnnySVK: ale vazne .. ako cyklista moc D vitaminu pokozkou neprijmes, darmo si opaleny na rukach. Proste percento koze je male. Ale na druhej strane, toho Dvitaminu zo slnka tak vela neprijmes. A s pribudajucim vekom a opalenim uz vobec. Ak ho naozaj podla vysledkov mas malo (inak existuje uz relativne lacny detektor, ktory to vie neinvazinvne vyzistit), tak skus nieco, cim to do organizmu naladujes. Akekolvek vyrazne deficity mineralov, alebo vitaminov sa dokazu na organizme kruto podpisat.
U zdraveho cloveka plati, ze na vytvorenie dostatocnej dennej davky vitaminu D staci mat odhalenu tvar a ruky a pobudnut polhodinku na slnku. Ak je zamracene, tak samozrejme o nieco dlhsie.
Skusim sem. Potrebujem sa v Bratislave bikom dostat z hlavnej stanice do Vojky nad Dunajom - k Csente csarde. Zhruba tusim ako ale ak mi niekto viete dodat gpx trasy hlavne od stanice na pravobreznu hradzu tak by mi to pomohlo aby som sa nemotal zbytocne medzi autami. D.
P.S. Snazil som sa ten uvod zo stanice trasovat sympatickymi miestami kde sa moze potesit trochu aj oko a co najviac mimo aut. Hned na zaciatok Ta caka znesenie bajku zo stanice po schodoch dole na Zabotovu (hned pod schodami sa mozes aj obcerstvit v krcmicke), ale potom uz je vsetko zjazdne. A len dodam, ze pekne miesta na trase su hned ta prva ulicka ktorou pojdes od stanice (Palarikova), potom "Gotvalďák" (Námestie Slobody) a potom Jakubák (Jakubovo námestie). Zvysok je uz klasika cez most Apollo a hradza.
PS Mapku vidim ale gpx ma problem. K novemu exportu z http://mapy.hiking.sk/?trasa=Thh0S potrebujem registraciu? Zaregistroval som sa ale cakam este stale na verifikaciu.
Jezus: preco tak komplikovane obchadzkou na Gotvaldak ? A inak pri Eurovea ako mas natrasovane je uz jednosmerka /co by nebol az taky problem, ale realne moze byt, lebo cesta je uzka, neda sa uhnut prakticky/, cele je to tam zle . Nejaky genius si tam skusal domacu ulohu asi .. aj ta cyklocesta je neskutocny vysmech. Naposledy som si vsimol, ze papucovali rad,radom auta, aj ked nebol zakaz a dodrzali 1.5m. A most Apollo naviac nemam rad. Ja by som siel dalej cyklotrasou az pod Pristavny , nech to aj vyzera
ja by som isiel priamou ciarou pod Novy most a hned je klud od aut.. ci mala to byt okruzna jazda po BA ?
tj z Hlavnej stanice doprava, po Stefanikovej na Mierko, doprava na Zochovu, pred zastavkou MHD zist doprava, prejst cez elektrickovu trat a dole cez Mikulassku, na jej konci prejst po chodniku popod most popri Dome sv. Martina a spodkom Noveho mostu po "cyklotrase" prejst na druhu stranu a po hradzi dalej.
Zalezi kedy .. cez pracovny den by som sa neodvazil uz po Stefanikovej .. ale popravde sa da od HS cez nadjazd do Stareho mesta, po ulickach prekluckovat , ale to je zdlhave. A teraz ma napada, ze by pista musel cez tu obchadzku, co sa snazia stavat Stary most, tak neviem. Aby nenadobudol zly pocit z naseho hlavne mesta
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Honest Trailers - Guardians of the GalaxyOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Že je to lekárka, ktorej úlohou ťa je liečiť a nie vyliečiť. Aj farmaceutický priemysel chce z niečoho žiť!
Tak takto: http://mapy.hiking.sk/?trasa=Thh0S
P.S. Snazil som sa ten uvod zo stanice trasovat sympatickymi miestami kde sa moze potesit trochu aj oko a co najviac mimo aut. Hned na zaciatok Ta caka znesenie bajku zo stanice po schodoch dole na Zabotovu (hned pod schodami sa mozes aj obcerstvit v krcmicke), ale potom uz je vsetko zjazdne.
tj z Hlavnej stanice doprava, po Stefanikovej na Mierko, doprava na Zochovu, pred zastavkou MHD zist doprava, prejst cez elektrickovu trat a dole cez Mikulassku, na jej konci prejst po chodniku popod most popri Dome sv. Martina a spodkom Noveho mostu po "cyklotrase" prejst na druhu stranu a po hradzi dalej.