Lokalizácia
Formulár sa odosiela
breza niektori maju klapky na ociach. preto pozeraju len jednym smerom.
este stale ziju ociti svedkovia ktori potvrdzuju kolkym ludom Tiso zachranil zivot. Bola doba v ktorej rozhodnutia neboli vobec jednoduche. ale po boji ke kazdy general. je to tazka debata do ktorej sa nebudem pustat.
jeden z mnoha pribehov

Naposledy upravil matvej11 dňa 04.06.2013 - 12:44:46, celkovo upravené 2 krát.

Zobraziť komentár 04.06.2013 - 12:35:51
00
Marinada, aj mňa by zaujímalo, že kde, prečo a ako to dopadlo?
Zobraziť komentár 04.06.2013 - 12:36:34
00
mna sa rotujci Tiso na tej stranke celkom paci :D
Zobraziť komentár 04.06.2013 - 12:40:20
00
Chlopi neviete čo sa stalo z témou Malé Karpaty.Nejako my to 2 dni vyhadzuje "Požadovaná téma neexistuje."Pokúšam sa na ňu dostať cez notifikácie.
Zobraziť komentár 04.06.2013 - 12:42:26
00
téma normálne funguje, to notifikácie robia drahoty
post712214.html#p712214
Zobraziť komentár 04.06.2013 - 12:46:10
00
AHA ale v notifikáciach mám aj novší dátum, tak som myslel že je niečo pokakané.Dva dni že by tam nikto neprispel...
Zobraziť komentár 04.06.2013 - 12:53:33
00
nie sme historici, tak Tisa nechajme Tisom, každý z nás má iba nejaké kusé informácie z rôznych "zaručených" zdrojov, samotní historici sa dokonca nevedia zhodnúť

môj názor z toho čo viem:
v zásade vtedy boli 2 možnosti, pridať sa k Nemecku alebo ísť proti Nemecku,
ísť proti Nemecku už moc rozumné nebolo, možno ešte ako Československo by sme niečo dosiahli, ale ako malé Slovensko by to bolo iba obetovanie štátu, keďže západ nás zradil a rozhodol sa nás obetovať pre vlastné dobro,
alebo obetovať židov a postaviť sa na stranu silnejšieho
rozhodlo sa pre obetovanie židov a štát stál po boku silnejšieho
zásadnou otázkou je prečo sa Tiso rozhodol pre spojenectvo? veril že je to pre štát to najlepšie a nič iné mu nezostávalo keď nechcel ísť do vojny a bol iba obeťou celého, alebo bol sympatizantom Nemecka a do spojenectva išiel úplne dobrovoľne a bol ozaj zločinec?

toto je môj pohľad na základe mojich historických vedomostí, netvrdím je sú úplné a správne a moc sa o túto časť histórie ani nezaujímam
Zobraziť komentár 04.06.2013 - 13:00:03
00
XPat, Teba ani nejdem riešiť. Si nenávistný blázon, ktorý celý život žije v tuneli komunistickej a postkomunistickej propagandy. Prosím Ťa, nespomínaj históriu, lebo o nej vieš naozaj jedno veľké .....
Pre Teba len toľko:
http://beo.sk/kampane/540-vidis-vsade-fasizmus

Pišta,
nerozumiem Ti. V živote som nikomu neublížil a nemám rád násilie. Tvoja poznámka bola absolútne mimo, bez urážky. Útočíš na nesprávnom mieste.

Pre toho, kto mi zmazal link. Je to téma pieskovisko a nič sa tu nemá mazať. Môj link bol absolútne nezávadný a len preto, že tu nejaká chorá zakomplexovaná hlava začne vykríkať fašizmus robiť cenzúru? Dnes je fašistom a extrémistom každý, kto sa nebojí povedať pravdu nahlas. Rozdeľ a panuj. Potrebujú medzi nás vniesť rozpor, aby sme sa nespojili proti tým hore. A preto tu pobehujú takíto šaškovia ako XPat, pre ktorých sú nenávisť a xenofóbia tým povestným svetielkom na konci tunela, naivní blázni, ktorí nespravia nič pre ostatných a len zbabelo útočia spoza monitora.

Slovenské Hnutie Obrody je riadne občianske združenie, ktoré má veľa aktivít. V žiadnej z nich však nepodporuje nikoho a nič, čo by potláčalo ľudské práva. Naopak, snažíme sa o celkovú duchovnú aj morálnu obrodu slovenského národa. Venujeme sa sociálne slabším rodinám, ekoprojektom, podporujeme slovenskú kultúru a veľa iného...
Spolupracujeme so združeniami ako sú Spoločnosť slovenskej inteligencie Korene, kde sú spoločensky uznávaní ľudia, profesori, doktori..., Panslovanskou Úniou, Maticou slovenskou a mnohými inými, aj zahraničnými združeniami. Rovnako s médiami ako sú ExtraPlus, Slobodný vysielač, sieť regionálnych televízií atď.

Napríklad video z našej poslednej akcie:
http://www.youtube.com/watch?v=jN8eMygTpKQ
Zobraziť komentár 04.06.2013 - 13:11:02
00
Nerad by som spolupracoval pri premene mtbikera na pridruzene forum k vyssie uvedenym. Len rad by som upozornil, ze skor nez nastupis pod nejaku vlajku skus si zistit kam smeruje vlajkonosic. Mas medzi konickami historiu tak sa poobzeraj. Kedysi pred rokmi sa objavil pojem useful idiots. Ak nepoznas skus google. Skusme nimi nebyt.
Zobraziť komentár 04.06.2013 - 13:23:40
00
Pišta,
nebuduj si svet a nekonštruuj súvislosti, ktoré neexistujú.
Ja som tu nechcel robiť žiadnu propagandu, žiaľ musel som niečo napísať na obranu.
Áno Useful Idiots sú všade, ale iným smerom ako pozeráš.

Ja by som to rád ukončil, aby to naozaj nevyzeralo ako propaganda.
Jednoducho, kto nechce byť presvedčený, tam je všetko zbytočné. Každý má právo na svoj názor a každý nesie zodpovednosť za svoje rozhodnutie, za svoju činnosť aj nečinnosť
Zobraziť komentár 04.06.2013 - 13:30:24
00
http://www.youtube.com/watch?v=iV6penWlZ88
Zobraziť komentár 04.06.2013 - 13:34:23
00
Marinada, aj mňa by zaujímalo, že kde, prečo a ako to dopadlo?

Pri zdravotnej skole. No nic. Na uvod hadka, potom prehliadka a sli dalej.
Zobraziť komentár 04.06.2013 - 13:49:10
00
a mali ste občianky? :)
Zobraziť komentár 04.06.2013 - 13:58:04
00
Ja ako vzdy nie. Ale preto prehliadka nebola. Hned ako vybehli z kary tak pytali obcianky a vyprazdnit vrecka.
Zobraziť komentár 04.06.2013 - 14:06:04
00
mozno sa naokolo nieco stalo tak preverovali bohu zial aj nicnetusiacich. potom topride cloveku divne ked sa mu to stane ale netusi suvislost.
Zobraziť komentár 04.06.2013 - 14:14:21
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up