Všetko je to chémia, už ani bežne predávané pivo nie je uplne v poriadku, ak chceš poctivú kvalitu tak ju musíš vyslovene hľadať a väčšinou si aj priplatiť.
"Najlacnejšie ho núka postaviť konzorcium Doprastav, Váhostav, Strabag a Metrostav – za 427 miliónov eur. Proti nemu stálo iba konzorcium Alpine a Texo Partner s cenou o 36 miliónov eur nižšou."
Česká republika: 5.11.podepsal Kellner dohodu se Španěly o koupi O2 za 64 miliard Kč- platba měla proběhnout v Kč, Španělé jí dali přednost před Eurem pro její stabilitu.
7.11. devalvovala ČNB Kč o 5 %, 8.11. proběhla směna Kellnerových Eur na Kč, dostal za ně o 5% víc.
Zisk 3,6 miliardy se dělí na 2,5 miliardy pro Kellnera a miliarda pro členy rady ČNB, co hlasovali pro oslabení koruny. Víc v tom není, další kroky ČNB budou následovat, až bude zase probíhat podobný obchod desetiletí.....“
UniCredit Bank má teraz veľkú reklamu na spotrebný úver s úrokom len 7%, tak reku vyskúšame. Som ich klientom aj keď účet využívam minimálne, jediným benefitom pre mňa je bratislavská mestská karta a kreditná karta so Sphere programom. Tak som si na ich kalkulačke (https://www.unicreditbank.sk/sk/Obcania/Uvery/Bezucelove-uvery/Bezucelovy/Chcem-novy-bezucelovy-uver) vyskúšal ako by taký výhodný úver vyzeral keby som si chcel požičať 1200 (slovom tisíc dvesto) EUR so splatnosťou 24 mesiacov. A vyšlo mi, že mesačná splátka by bola 56,31EUR a celkové náklady úveru predstavujú 1351,44 EUR. A to UCB chcela aby som celú sumu poistenia úveru 57,60 EUR uhradil hneď v hotovosti pri schválení úveru ešte pred poukázaním sumy na účet
Reku porovnám s predschváleným úverom v Tatra banke, ktorej som tiež klientom, dokonca prémiovým. Tak som v ponuke naťukal rovnaké hodnoty ako v UCB- sumu aj dobu splácania, akurát úrok mi vyšiel pri tejto sume až 11,9%, hovorím si uff, celkom rozdiel od 7% ponúkaných UCB. Ťuknem na tlačidlo "Prepočítaj" a vyšlo mi toto: mesačná splátka 57,14(vrátane základného poistenia), celkové náklady úveru 1356,48 EUR. hovorím si "WTF?", niekde musím robiť chybu! Žeby rozdiel 3,9% na úroku z požadovanej sumy bol presne 5,04 EUR? A navyše poistenie ten 7%-ný úrok neskutočne predraží a celý úver je teda drahší než ten v TB? Alebo bude chyba niekde inde v reklame UCB.....?
Potom som si pozrel niektoré z ďalších údajov:
UCB: RPMN: 12,33 %
TB: RPMN 12,75%
Nerozumiem celkom týmto prepočtom a politikám bánk ale môže mi to niekto zasvätený vysvetliť prosím?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
"Najlacnejšie ho núka postaviť konzorcium Doprastav, Váhostav, Strabag a Metrostav – za 427 miliónov eur. Proti nemu stálo iba konzorcium Alpine a Texo Partner s cenou o 36 miliónov eur nižšou."
http://cestovanie.sme.sk/c/6998288/spoznate-na-fotkach-slovenske-hrady-otestujte-sa.html
http://www.drsnysvet.cz/ridic-kamionu-nevidi-vsechno/
Česká republika: 5.11.podepsal Kellner dohodu se Španěly o koupi O2 za 64 miliard Kč- platba měla proběhnout v Kč, Španělé jí dali přednost před Eurem pro její stabilitu.
7.11. devalvovala ČNB Kč o 5 %, 8.11. proběhla směna Kellnerových Eur na Kč, dostal za ně o 5% víc.
Zisk 3,6 miliardy se dělí na 2,5 miliardy pro Kellnera a miliarda pro členy rady ČNB, co hlasovali pro oslabení koruny. Víc v tom není, další kroky ČNB budou následovat, až bude zase probíhat podobný obchod desetiletí.....“
Reku porovnám s predschváleným úverom v Tatra banke, ktorej som tiež klientom, dokonca prémiovým. Tak som v ponuke naťukal rovnaké hodnoty ako v UCB- sumu aj dobu splácania, akurát úrok mi vyšiel pri tejto sume až 11,9%, hovorím si uff, celkom rozdiel od 7% ponúkaných UCB. Ťuknem na tlačidlo "Prepočítaj" a vyšlo mi toto: mesačná splátka 57,14(vrátane základného poistenia), celkové náklady úveru 1356,48 EUR. hovorím si "WTF?", niekde musím robiť chybu! Žeby rozdiel 3,9% na úroku z požadovanej sumy bol presne 5,04 EUR? A navyše poistenie ten 7%-ný úrok neskutočne predraží a celý úver je teda drahší než ten v TB? Alebo bude chyba niekde inde v reklame UCB.....?
Potom som si pozrel niektoré z ďalších údajov:
UCB: RPMN: 12,33 %
TB: RPMN 12,75%
Nerozumiem celkom týmto prepočtom a politikám bánk ale môže mi to niekto zasvätený vysvetliť prosím?