Nie, nie a este raz nie! Myslim, ze az taky amater nie som. Mozne priciny som skontroloval. Preto mi to vrta v hlave. A pochybujem, ze by sa "dohodli" pasky alebo co v oboch kolesach a v priebehu 5-10min by sa najprv jedna, potom druha dusa "prerazili". Je to asi znamenie, nech nejdem na preteky, lebo by som vyhral.
vysvetli mi niekto, ako sa na slovensku mozu zorganizovat v jeden den dva maratony? co je tu konkurencny boj alebo co? ked je tu za rok tolko maratnov kolko je, to je taky problem pre organizatorov jedneho alebo druheho maratonu, posunut datum, pripadne spravit nejaky kompromis? vrta mi to v hlave a fakt neviem, naco je to dobre...
hehe, Steju, ak riesis Dubnicak a 1kbm, tak by si mal hlbsie nahliadnut do historie maratonskej serie, ako aj marne pochopit neustaly ***** slovensky boj vychod vs. zapad...
ozaj by bolo celkom dobre pokukat KTO skoro každoročne stale špekuluje s terminom
to, že je niekto "starši" ešte neznamená, že je aj múdrejší
ok,..ale tradicia sa respektuje ci nie-ked niekto o nej vie nepojde predsa riesit nieco ine.... mne sa fixny datum na dubnici paci-uz v po skonceni jedneho sa tesim o rok-a viem presne kedy!
***** aj s winprogom...zas som sa strašne vytočil...a nielen nad ním***** aj ja som ešte decko, ale veď ***** nepíšem kraviny, nemontujem sa do každej témy,veď sa ***** niektorí uvedomte.*****
musím si dať pauzu, opúšťam toto fórum, z dôvodu, myslím, že jasného...
Chcem poďakovať všetkým tým, kt. mi ochotne poradili a pomohli (nebudem menovať, lebo je ich dosť, a mohol by som na niekoho zabudnúť...). Ja sám som sa vždy snažil pomôcť vo veciach v kt. som mal prehľad a dúfam, že som aj k niečomu konštruktívne prispel...
Tak teda, ešte raz vďaka
Majte sa
***** aj s winprogom...zas som sa strašne vytočil...a nielen nad ním..***** aj ja som ešte decko, ale veď ***** nepíšem kraviny, nemontujem sa do každej témy,veď sa ***** niektorí uvedomte...*****
Chcem poďakovať všetkým tým, kt. mi ochotne poradili a pomohli (nebudem menovať, lebo je ich dosť, a mohol by som na niekoho zabudnúť...). Ja sám som sa vždy snažil pomôcť vo veciach v kt. som mal prehľad a dúfam, že som aj k niečomu konštruktívne prispel...
Tak teda, ešte raz vďaka
Majte sa
teraz koli ***** ako winprog budeme stracat normalnych clenov fora?
...toto hadam nikto nechcel dosiahnut...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nie je OT, lebo v tejto téme nie je nič OT
ja z teba nemozem, propste uplne hlody, proste si fakt"divny"
vsetkoco od teba citam tak sa na tom smejem
ja z teba nemozem, propste uplne hlody, proste si fakt"divny"
vsetkoco od teba citam tak sa na tom smejem
že sa nehanbíš zajtra oslavuje 15 a ty naňho takto
s Romanom na telefóne ale zvládol som to
a ešte tu chýba slovo: vďaka
hehe, Steju, ak riesis Dubnicak a 1kbm, tak by si mal hlbsie nahliadnut do historie maratonskej serie, ako aj marne pochopit neustaly ***** slovensky boj vychod vs. zapad...
ok,..ale tradicia sa respektuje ci nie-ked niekto o nej vie nepojde predsa riesit nieco ine....
Tak teda, ešte raz vďaka
Majte sa
Dubnicak mal ucast nad 600, Kosicky neviem kolko, ale chceli prekonat 500, takze to nevyzera zeby jeden trpel na ukor ineho.
Tak teda, ešte raz vďaka
Majte sa
teraz koli ***** ako winprog budeme stracat normalnych clenov fora?
...toto hadam nikto nechcel dosiahnut...