Ja som tam robil, vydrzal som tam tyzden a nic moc teda... ale je to neico obdobne ako Mc...
robil som tam vyse roka

ak sa nenajde nic lepsie nieje to zle

po pol roku som sa bavil so zamestnancami HBBN ktor robia na plny uvezok ako s kamaratmi....ale sef je velmi prisny....ked vsetko klape ako ma tak je to v pohode

to kedy chce clovek robit si dohadujes sam

nemusis robit kazdy den..ale len tie dni co mozes...
tak isto nemusis robit od zaciatku prac doby tj od 15:00 ale napr mozes robit az od 17:00 do konca pracovnej doby..

samozrejme moze sa stat ze ti napisu sms ze zajtra ma byt malo roboty nemusis chodit..ale to sa stava len sem tam ...

robil som tam uz tak dlho ze namiesto 2,66 co je zakladny plat som mal 3,33 eura

a nebul som v kamione ale scanoval, a vypisoval na komp a nasledne tlacil stitky na baliky pri pase...

tam sa ale skor ako po pol roku nedostanes...

najskor si to treba odmakat pri rozvazani balikov na paletaku do kamionov..popripade nakladani kamionov ....
ale prihlasit sa treba is idealne na zaciatku JUNA aby mohol robit od zaciatku prazdnin....
idealna je osobna komunikacia.....zamestnanec co vybavuje kto kedy robi....a riesi prijatie novych pracovnikov nie vzdy zdvihne.....a ked nie osobne tak skor cez email a sms....