Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Z pravidla platí, že ak máš nahodenú reťaz na veľkej píle (3-prevodník) a vzadu na najmenšom pastorku (tzv. najťažší prevod) ma smerovať kladka meniča kolmo k zemi pri vodorovne postavenom bajku (toľko k dĺžke reťaze všeobecne). Predpokladám ale, že ty máš dvojplacku (tak ako ja) - ja som to riešil tak (giant reign), že som ,,nastavil" dĺžku reťaze tak, aby keď dám španiela (36/34) a dám zadnú stavbu do plného zdvihu zvládla kladka (menič) plne napnutie reťaze. Píšem to tak obšírne preto, že priebeh zadnej stavby u rôznych fullov je iný a inak ,,zaťažuje" kladku/reťaz..
Zobraziť komentár 14.01.2014 - 19:20:05
00
Tak ako si to opisal som to nakoniec aj spravil. 38/36 a nehal som rezervu.
Zobraziť komentár 14.01.2014 - 19:24:25
00
chalani a baby vedeli by ste mi odporucit nejakeho vseobevneho lekara tuna v BA? Najlepsie v Karlovej Vsi pripadne v blizkom okoli(nie poddunajske biskupice:-)) vopred dik za pomoc
Zobraziť komentár 16.01.2014 - 00:05:48
00
aj vám chodia takéto maily?
Hello, Compliments and good day to you and your family. I write you this mail as a reminder once more having waited patientlyfor your response to my initial contact with you through snail mail.However since i assume you did not get it i want to use this medium even though it might not be the best form of communication in matters like this due to the ever growing disbelief and illicit scams and fraud associated with it, i seem to have no choice but to make use of it, coupled with the fact that it might be just perfect as I need to save time. Without wasting much of your time i want to bring you into a businessventure which i think should be of interest and concern to you, since it has to do with someone who just might be a family member of yours. However i need to be sure that you must have received this communication so i will not divulge much information about it until i get a response from you. Kindly respond back to me. Regards,David ------------
Zobraziť komentár 17.01.2014 - 01:06:19
00
jj, rovn do spamu mi toho chodi hodne :)
Zobraziť komentár 17.01.2014 - 06:53:10
00
Investoval tu uz niekto do niektorej virtualnej meny ? Pripadne uz zarobil na tom ?

Som prave nakupil Litecoiny, tak snad pan boh da a nieco to zarobi :)
Zobraziť komentár 17.01.2014 - 11:46:15
00
Trochu choré, nechcem vedieť aké pocity momentálne zažíva...
http://poprad.korzar.sme.sk/c/7069563/rainerovu-chatu-v-tatrach-ziska-ten-kto-zaplati-najviac.html
Zobraziť komentár 17.01.2014 - 13:01:44
00
Investoval tu uz niekto do niektorej virtualnej meny ? Pripadne uz zarobil na tom ?

Som prave nakupil Litecoiny, tak snad pan boh da a nieco to zarobi :)

Ja som tazil ked bol BTC este na par centoch :D a vytazil som asi 0,01 BTC. Potom som na to zabudol a teraz asi mesiac dozadu som to previedol na BTC-e burzu a tam som na tom trochu zarobil a mam asi 150$ z toho investovanyych v FTC :D ale potom cena FTC padla ako vsetky coiny a tak zas cakam kym trochu porastie :D ale da sa stym celkom hrat ked je obdobie kedy sa to hybe. Teraz sa mi zda ze to skor tak stoji na mieste tie ceny. A este som zacal tazit DogeCoiny :D ale to len tak ci nahodou nevyskoci cena a nezarobim :D
Zobraziť komentár 17.01.2014 - 15:32:25
00
Tok ono to uz zazilo svoj boom, cize ocakavat rapidn narast v kratkom casovom horizonte sa neda ocakavat. Ja som dlho uvazoval ci kupit BTC alebo LTC, ale nakoniec padla volba pre lite.
I ked som cital clanok ktory predpoveda, ze cena BTC tento rok porastie na 10k USD :)
Zobraziť komentár 17.01.2014 - 16:34:41
00
No to hej prvu vec co som vtedy urobil som previedol BTC na LTC a den na to to stuplo o vyse 100% a zo 7$ na 20$ a vtedy som to ja debil predal :D a o dalsie 2 dni to bolo na 45$ :D ale tak aj 100% zisk je slusny :D :D
Zobraziť komentár 17.01.2014 - 16:42:10
00
Ludia,poradte aku vazelínu dat do zadneho orecha.(náboj na priemysloch)Mám nejakú obyčjanu svetlohnedu,alebo potom mám ešte taku zelenu natahovaciu...
Poradte čo dat,resp.akú...Ktorá sa tam hodí viac..
ďakujem
Zobraziť komentár 17.01.2014 - 19:43:06
00
Ja som vazelinu odstranil a dal husty olej. Krajsi zvuk to dava ale pravidelne doplnam a cistim aby som neznizil zivotnost. Tak styrikrat do roka.
Zobraziť komentár 17.01.2014 - 19:48:51
00
Hej tiež som o tomto počul,že ked olej,krajší zvuk,ale treba doplnat a to nebudem radšej dám redšiu vazelínu...len neviem ktoru,celkovo myslím aká najlepšia..
Zobraziť komentár 17.01.2014 - 19:52:36
00
A preco? Udrzba je aj tak "nutna" a ked uz davam dole kazetu tak dam dole rovno aj orech. Malo roboty ale tak mna to bavi.
Zobraziť komentár 17.01.2014 - 19:54:37
00
Neviem prečo sa mi nechce ist do toho oleja,ale už len asi preto,lebo ten olej zlezie ,stečie a potom to už ozaj ide na "sucho" treba ho doplnat aj častejšie potom myslím.Vazelína by som povedal že je taká praktickejšia resp. univerzálnejšia.či? :)
Zobraziť komentár 17.01.2014 - 20:02:59
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up