randy ani nie tak soft, to ked mas meka a fical si na iphone tak pochopím, lebo tam nieje ani ina moznost, pokial to ***** a nestratis záruku, takze tym by som sa neohánal. steam alebo origin ma dnes tiez kazdy kto sa
hra hry, nehovoriac kto sa chce hrat online
hry a multaky, vacsina hrier dnes uz aj tak potrebuje pripojenie na net, hry sa stale crackuju ťažšie, čiže tiež si hry kupujem ale nie filmi, serialy a hudbu nehovoriac o 500eurovom Photoshope

cize som pirat. presne taky isty ako 99,9 percenta z vas..skor ma zaujma piractvo ako take. ci mas v tom meku aj vsetky filmi,seriali a mp3jky kupene a zaplatene? Ci si nikdy nic nestahoval a torent ani nevies co je? Ci jako? To by som sa chcel vlastne spytat ?
lapaloma foť tak aby si nepotreboval soft za 200euro a potom povedat: ako ja stahujem filmy, coz o to...mi nepride ani rozumny ani sebakriticky argument, asi si nikdy nefotil tak "viac ho hĺbky" alebo partis ktym 20percentam ktori na to maju

aj ked na to mas tak asi nefotíš lebo by si nepovedal fot tak aby si nepotreboval soft. a ked si je moznost vybrat zadarmo free program a zadarmo 500eurovy program, len blbec alebo zarytý antipirat si zvoli možnosť že buď si stiahne free alebo kupi za 5kil lepsi ked na to ma. aby ste niekomu vycitali ze si nekupi soft za 2kila pokial na neho nema coz je 80%slovakov a existuje moznost ako sa k nemu dost zadarmo. kedze nezijeme v amerike

pokial nejete rozky v obchode tak si kupujte aj filmi a hudbu.a popri tom mozete bojovat proti piractvu sposobom akym to tento stat umoznuje (stale nezijeme v amerike) .V opacnom pripade je to dost pokrytecke..tym ze si pokupujete dake lacne softy dokopy za 5kil zdaleka nevyvazite sumu za tie vsetky piratsky stiahnute filmi, serialy, hudbu, ine nekupene softy atd atd