Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Intellij Idea

Ich debugger som skusal v roku asi 96 este za starych dobrych cias a to bolo panecku nieco.
Zobraziť komentár 24.09.2014 - 15:50:49
00
ja by som využil tému

existuje slovenský/európsky kvalitný platený audio/video obsah? nemám v tom vôbec prehľad ale po upgrade domáceho video systému by sa mi hodilo mať poruke seriály napr alebo aj nové filmy ... či cestou je len americký obsah a cez americké proxy?
Zobraziť komentár 24.09.2014 - 15:53:43
00
Ci si nikdy nic nestahoval a torent ani nevies co je?

Torrenty sa sice prevazne pouzivaju na zdielanie kadecoho nelicencovaneho, ale to neznamena, ze torrent = nelicencovana vec :)

foť tak aby si nepotreboval soft za 200euro a potom povedat: ako ja stahujem filmy, coz o to...mi nepride ani rozumny ani sebakriticky argument, asi si nikdy nefotil tak "viac ho hĺbky"

Ak fotis "viac do hlbky" , asi mas solidny fotak a nejaky ten solidny objektiv, co je dolezitejsie ako LR, pricom cena HW radovo bude prevysovat cenu LR, ktory sa dal zohnat, ako som uz raz pisal, ze vyrazne menej ako 200e. A skutocne teda neviem, co take hlboke sa musi vyrabat v LR.
Zobraziť komentár 24.09.2014 - 15:56:32
00
Lapaloma...a povies mi ako sa foti tak aby som nemusel pri portretovek foto slecne odstranovat vyrazky a mierne hladit plet?? Lebo vazne si neviem predstavit ako spravis foto bez vyrazok....

A ako som povedal LR mi vyhovuje rozhranim....je tam vsetko co potrebujem....

Tak si ho kup :)

Btw, ako napisal Turbi .. modelka sa musi aj pripravit ;)
Zobraziť komentár 24.09.2014 - 15:59:05
00

Dal by som dislike, ale mohol by si si to zle vysvetlit :D .. no, zda sa, ze sa furt nejak do toho montuju ti horski vodcovia :x
Zobraziť komentár 24.09.2014 - 16:02:08
00
vravim ked budem zarabat viac....kupim...
Zobraziť komentár 24.09.2014 - 16:07:38
00
Ak som nieco prehliadol, tak sorry :) Ovsem aj tak ma tema ceny LR zaujima, v case, ked som sa fotakom viac zaoberal, som o tom rozmyslal, lenze teraz neviem, ci uz to nefunguje len ako prenajom :o

edit: 5tka sa da kupit za 150$, dokonca jeden cas za 70$, ale pozeram, ze prenajom je 9.99$/mesiac, ovsem v eurach 12e :D ... :fubar:

Naposledy upravil lto dňa 24.09.2014 - 16:16:47, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 24.09.2014 - 16:13:06
00
Ak fotis "viac do hlbky" , asi mas solidny fotak a nejaky ten solidny objektiv, co je dolezitejsie ako LR, pricom cena HW radovo bude prevysovat cenu LR, ktory sa dal zohnat, ako som uz raz pisal, ze vyrazne menej ako 200e. A skutocne teda neviem, co take hlboke sa musi vyrabat v LR.

http://500px.com/popular

pofot podobne nasurovo s dobrou optikou a uprav to v softe za 2kila. nemas sancu podla mna, a dalsia vec fotku ti nerobi ani objektiv ani telo, a dalsia nie pre kazdeho je fotka bez uprav fotkou, vid link to su trosku ine fotku uz, ci to niesu fotky?
Zobraziť komentár 24.09.2014 - 16:15:24
00
JAHMANsvk: ano, preto sa krajinky najlepsie fotia mydlovou krabickou z ruky , najlepsie za sera. Tolko k tomu, ze fotku nerobi fotak ani objektiv. Ty si zacal s upravou, tak by bolo dobre, keby sme sa drzali techniky a nezabrdali do problematiky, ze fotku robi fotograf, pretoze by si sa mohol velmi lahko zamotat v logickom nezmysle :)
A co sa tyka potreby SW .. no iste, ale nevidis tu disproporciu ? Ze chces krasne fotky, kupis na to techniku, ale ups, na SW jaksi nezostali peniazky :) .. takze bud kupis lacnejsi objektiv a zostanu $$ na sw, alebo holt ...
Zobraziť komentár 24.09.2014 - 16:19:56
00
áno fotkami profesionálov treba argumentovať že amatér ktorý by sa mal naučiť kompozícii, oku pre fotku, spoznať limit svojho hw neprežije bez sw ... krista a kam sa podela ľudskosť?
Zobraziť komentár 24.09.2014 - 16:26:14
00
lto urcite by som sa nezamotal v tvojom nezmysle, solidny fotak a solidny objektiv nikdy nenahradi solidny soft, pokial sa venujes tomu co je v tom linku, a pokial nevnimas fotku len taku ako to tu opisujes ty. poukazoval som na foto s linku kde tebou spominane solidne vybavenie nehra rolu, ale rolu tam hra solidne drahy soft, fotku nerobi ani telo ani objektiv ale fotograf, nech mas aj Mark III, pokial pre to nemas cit pre fotku aku myslis ty, a pokial nevies robit v drahom softe na fotke ako myslim ja (v linku) tak v oboch pripadoch mozes hodit Mark III do kosa podla mna.. lapaloma neargumentujem fotkami profikov lebo nemam proti comu argumentovat, ten kto sa potrebuje ucit kompizicii ako poukazujes, ten nech sa uci, to uz predpokladam urcis ty. preboha nie kazdy chce fotit fotky ako vy :) cely ten link a tie fotky su hodinach tolkych (ze tolko zubov ani nemas :) ani ja ) stravenych za softom ktory nestoji pod 200e ani pod 500e :) o tom to cele je, ze povodnu fotku by si nespoznal. preto som poukazal ze mozno to uz pre vas surovofotkarov uz fotka ani nebude :) ...
Zobraziť komentár 24.09.2014 - 16:55:51
00
JAHMANsvk: chces sa silou mocou hadat, nevidim v tom zmysel. Ja ti sem mozem dat zase pripad, kedy ti nepomoze software ani za miliardu dolarov, naopak, musis mat na to dostatocne drahe zariadenie. A co to dokazuje ? Dal som ti jednoduchy priklad a poziadal som ta, aby si sem netahal fotografa, cim som chcel nieco konkretne naznacit. Problem fotka-fotak-objektiv-fotograf riesia v prvom stupni zakladnej skoly, dufal som, ze toto rozoberat nebudeme, naopak, rozoberame bezny pripad fotenia a pouzivania SW v cene fotaku :)
Aby si sa nezamotaval zase v svojich prispevkoch, tak len dopisem, ze problem uhrov na tvari Misovej frajerky sa neriesi ani fotakom (ak nejde o mydlo), ani objektiv (ak nejde o vazelinovanie) a dokonca aj samotny LR na to nema byt pouzity. Dokonca riesenie tohto problemu je lacne :lol:
Zobraziť komentár 24.09.2014 - 17:09:35
00
jezisimaria cele to nadvezovalo na prispevky predtým a ze existuju softy ktore nestoja 200e a bezny clovek ich potrebuje a ze pirati..to ze ty si potrebujes nieco ine okolo riesit za to nemozem a za dake uhry tiez nemozem :) sorry si super

Naposledy upravil Hosť dňa 24.09.2014 - 19:19:28, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 24.09.2014 - 17:39:38
00
no na obrázku vyzerajú tak aj Esi
edit,našiel som foto Nerve 8.9 čo je jedno ale tá zelená sa mi tam zdá už moc, či?

Skôr asi gripy čierne a tieto riadítka,čo poviete?

Prílohy:

780-DH-green.jpg
780-DH-green.jpg 58.32 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 24.09.2014 - 17:57:41
00
Ja myslim, ze mas zle nastavene farby na monitore. :-P
Zobraziť komentár 24.09.2014 - 18:30:47
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up