Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Nie, Misko omniscienta uz davno prekonal. Aktualne uz prekonal poctom vytvorenych uctov aj uzivatela Feint / Wilec / nightwoodoo, cize jednoznacne vitazi. Proste je TOP...

P.S. Vraj sa tieto typy problemov daju liecit ambulantne. A ked nie, Pinelka je co by kamenom dohodil.

Az teraz citam toto tuna, tak to je sila :D
Zobraziť komentár 11.12.2014 - 21:30:57
00
nj, ja som si to tiez cele precital. a je tam jedna dobra poznamka, ze aj keby to bolo poskladane z tej najtazsej a najlacnej ocele, tak aj tak by na tom pri tejto cene cinan prerobil. je to cele velmi podozrive, tiez som zvedavy na tu recenziu.
Zobraziť komentár 11.12.2014 - 21:34:33
00
Potom daj vediet. Ja BF nesledujem, ale toto ma zaujima (ze ci vobec nieco pride a ak ano, tak co). :)

P.S. Prave som si uvedomil, ze BF je teraz zverejnenim odkazu nan v ohrozeni - tam misopetrovica este nepoznaju. :D
Zobraziť komentár 11.12.2014 - 21:36:50
00
:D ach jo, chudak miso, aku srandu si z neho stale robite :)
veru, teraz sa BF moze tesit na noveho silneho trolla. aspon tam bude sranda cez vianoce :)
Zobraziť komentár 11.12.2014 - 21:39:23
00
tak neviem ci by to nasi colnici nezjabali ako FAKE alebo ako pisali naparia ti clo a dan z normalnej ceny toho biku tu .
Zobraziť komentár 11.12.2014 - 21:50:51
00
Aj ak naparia clo a dan, tak by to bola neskutocne vyhodna kupa. Ja som velmi zvedavy na rozuzlenie. :)
Zobraziť komentár 11.12.2014 - 21:52:13
00
ano neskutocne vyhodna kupa ak by to bol original a to si priznajme ze nebude v ziadnom pripade :D
Zobraziť komentár 11.12.2014 - 21:54:24
00
Colnici ak zadrzia zasielku v ramci antifejku, tak vec davaju znicit :) Za tych 120$ to mozno ale bude model 1:20, nie ?
Zobraziť komentár 11.12.2014 - 21:58:35
01
@iron.hide na BF mam ucet uz par rokov :P

jezus toto je pieskovisko...kludne ma zase zmaz..ale nechaj tu odpoved ( ja si ju zajtra precitam(popripade toto konto po precitani odpovede zmazem sam))

preco ked tu niekto nadava do k*k*tov, posiela ludi do p*ce, hovori ze tu niekomu j*be, a podobne....nerozdavas bany??
ale mne das ban za slovo "debil"??? este k tomu v situacii kde sa do mna clovek obul uplne neopravnene pretoze on sa sekol??

kebyze mi to das hocikedy inokedy ked som nemal pravdu popripade som rypal ja... tak to pochopim....
ale v hentej situacii som nebol ja ten co spustil tu hadku (prvy podrypo galipe) a este k tomu neopravnene pretoze (vinimocne) som hovoril k veci ;)

tak ta vyzyvam aby si mi toto vysvetlil ;) ked uz davas ban mal by si si ho vediet obhajit...a zaroven mi vsvetlit cim som sa tak previnil...ze to bolo rovno na ban bez predosleho upozornenia(z tvojej strany totiz ziadne upozornenie nepadlo,ani od ineho moderatora)

btw: v pravidlach stoji " Nebudeme tolerovať vulgárne, rasistické, extrémistické alebo inak neznášanlivé príspevky a komentáre. Tieto budú zmazané a ich autori nebudú mať na MTBiker.sk prístup." to ze tu padala jedna urazka za druhou je v pohode vsakze? sak padali na moje meno tak co sa cudujem vsakze?

1. Príspevok napáda alebo znevažuje iného člena komunity.
7. Príspevok pol pridaný za účelom provokácie alebo vyvolania roztržky (flame).

tieto dva body porusil nie jeden clen fora.. pri tom ako tu na mna uz par tyzdnov utocili....nemam pocit ze by si to nejako riesil....

pytam sa ta normalne...preco ten dvojaky meter? ci pravidla neplatia pre vsetkych rovnako?

PS: vsimni si ze v toto prispevku na nikoho neutocim, a len sa ta normalne pytam....pretoze ma zaujima normalna odpoved...
NASCHVAL SOM TO DAL DO PIESKOVISKA PRETOZE TO JE TEMA KDE MOZE BYT HOCICO....a uznavam ze zasierat tymito otazkami (tusim gaeriu nasich bajkov?) nebolo spravne..ale kedze chcem poznat odpovede na moje otazky...tak ti to napisat musim :)
Zobraziť komentár 12.12.2014 - 02:29:51
01
Vela ludi porusuje pravidlo 1 a 7, ale len ty ho dokazes porusovat v kuse. Teraz dokonca porusujes pravidlo o duplikatnom ucte takze by som sa nedivil keby si dostal permanent.
Zobraziť komentár 12.12.2014 - 06:02:17
00
Prchky som...ale nic to nemeni na tom ze debil nieje nadavka hodna banu..a ak je tak su noi aj tie ovela horsie nadavky pouzivane inymi....Tu totiz nejde o to ze co som napisal..ale o to ze som to napisal JA, napisat to ktokolvek iny nic sa nedeje....

Nie, ban si nedostal kvoli prave tomu slovu, ano, suvisi to s tym, ze si to napisal ty /ostatne, bolo by divne, ak by ban dostal niekto iny :D/, ale inak si uplne mimo a to je prave ten problem. Ze ti stale nedoplo, preco .. pricom je to jasne kazdemu. Ale najlepsie bude, to ti radim, nechat si prejst hlavou par dni co a ako, vychladnut, nevyrabat zbytocne konta a potom zacat komunikovat normalnym kontom. Ved si nedostal nepodmienecny trest na 20 rokov :)

PhilJpochybujem, ze miso vie, co je Tor, ale aj keby, nic to neriesi. IP mozno nie je uplne najpresnejsi udaj, ale staci celkom dobre :)

Davam to sem, nie to galerie bajkov, lebo tam neviem preco ludia stale strkaju fotky a neriesia vaznu temu :lol:
Zobraziť komentár 12.12.2014 - 08:04:04
01
Miso, teraz je uz neskoro snazit sa zrazu viest dialog. Nad tym, preco na Teba tolko ludi z fora reaguje uz priam alergicky, si sa mal zamyslat kazdy ten jeden den, ked si na ich prispevky reagoval neprimerane a arogantne. Ja som do toho vobec nevstupoval, aj ked som par staznosti dostal. Cakal som, ze sa casom znormalizujes, ale na zazraky uz neverim, takze...

Ostatne, rovnaku aroganciu predvadzas aj po docasnom bane s tymi dalsimi kontami. Ani si len nepochopil, ze ban znamena, ze mas prestat vyvolavat vasne na tomto fore a porozmyslat nad vsetkym par dni. Nie, Ty si proste myslis, ze svet sa toci len okolo Teba a vsetko je kvoli Tebe. Este aj po docasnom bane chces mat za kazdu cenu posledne slovo. Ty si proste iny...

Otazkou je, co Ta motivuje sem stale chodit, ked uz vlastne s cyklistikou nic nemas. Zial mam pocit, ze Teba neskutocne bavia a naplnaju prave len tie vecne dotahovacky a vyvolavanie zbytocnych vasni a to za kazdu cenu. Tebe ani nejde o to, ze sa mozes na fore nieco dozvediet / naucit, Ty sa len potrebujes teatralne prezentovat. No ale mna uz to nebavi sledovat, takze smola.

A ak si myslis, ze ban si dostal len za ten jeden prispevok, tak si naozaj vobec nic nepochopil. Ostatne, aj tymi dalsimi kontami po bane si ma len utvrdil v tom, ze po dobrom sa s Tebou neda. Clovek, ktory ma aspon stipku sebareflexie sa zamysli, mozno aj zahanbi a ospravedlni, ze to prehnal a je par dni ticho, nech sa situacia skludni. Ty nie, Ty ides zo seba robit este väcsieho blbca a este cakas vysvetlenie...

Dokonca aj Feint / Wilec / nightwoodoo sa sem na forum po par dnoch od banu vratil s novym stvrtym kontom, ale zacal sa spravat normalne, nevyvolava konflikty a tak nie je dovod to dalej riesit. Lenze Ty ked sa sem vratis, tak uz teraz sa da predpokladat Tvoje spravanie, kedze Ty nedokazes pochopit, ze menit veci musis zacat od seba a nie ze sa zmeni vsetko okolo Teba a kvoli Tebe len tak samo...

Takze porozmyslaj, kvoli comu sa sem chces o tyzden vratit a ak dojdes k zaveru, ze len kvoli dotahovaniu sa s ostatnymi a vecnemu a nekonecmemu reagovaniu na kazdu jednu hlupost, tak sa radsej ani nevracaj.
Zobraziť komentár 12.12.2014 - 09:00:59
02
Že Turbi dostal zákazku a ide vypletať desať kolies rozmeru 36" takto pred vánocami. :) A k tomu písanému textu tuto nado mnou nie je viac čo dodať ibaže by pre niekoho bolo. :) Ale určite si budem pamätať ako som bol označený za chudáka, senilného, boli mi dokonca lajky vyčítane .... Asi som si to zaslúžil
Zobraziť komentár 12.12.2014 - 10:02:49
02
Invazia 36er ? :o
Zobraziť komentár 12.12.2014 - 10:08:14
00
Tak čo iné by si chcel po 29nách. :)
Zobraziť komentár 12.12.2014 - 10:10:43
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up