@iron.hide na BF mam ucet uz par rokov
jezus toto je pieskovisko...kludne ma zase zmaz..ale nechaj tu odpoved ( ja si ju zajtra precitam(popripade toto konto po precitani odpovede zmazem sam))
preco ked tu niekto nadava do k*k*tov, posiela ludi do p*ce, hovori ze tu niekomu j*be, a podobne....nerozdavas bany??
ale mne das ban za slovo "debil"??? este k tomu v situacii kde sa do mna clovek obul uplne neopravnene pretoze on sa sekol??
kebyze mi to das hocikedy inokedy ked som nemal pravdu popripade som rypal ja... tak to pochopim....
ale v hentej situacii som nebol ja ten co spustil tu hadku (prvy podrypo galipe) a este k tomu neopravnene pretoze (vinimocne) som hovoril k veci
tak ta vyzyvam aby si mi toto vysvetlil

ked uz davas ban mal by si si ho vediet obhajit...a zaroven mi vsvetlit cim som sa tak previnil...ze to bolo rovno na ban bez predosleho upozornenia(z tvojej strany totiz ziadne upozornenie nepadlo,ani od ineho moderatora)
btw: v pravidlach stoji " Nebudeme tolerovať vulgárne, rasistické, extrémistické alebo inak neznášanlivé príspevky a komentáre. Tieto budú zmazané a ich autori nebudú mať na MTBiker.sk prístup." to ze tu padala jedna urazka za druhou je v pohode vsakze? sak padali na moje meno tak co sa cudujem vsakze?
1. Príspevok napáda alebo znevažuje iného člena komunity.
7. Príspevok pol pridaný za účelom provokácie alebo vyvolania roztržky (flame).
tieto dva body porusil nie jeden clen fora.. pri tom ako tu na mna uz par tyzdnov utocili....nemam pocit ze by si to nejako riesil....
pytam sa ta normalne...preco ten dvojaky meter? ci pravidla neplatia pre vsetkych rovnako?
PS: vsimni si ze v toto prispevku na nikoho neutocim, a len sa ta normalne pytam....pretoze ma zaujima normalna odpoved...
NASCHVAL SOM TO DAL DO PIESKOVISKA PRETOZE TO JE TEMA KDE MOZE BYT HOCICO....a uznavam ze zasierat tymito otazkami (tusim gaeriu nasich bajkov?) nebolo spravne..ale kedze chcem poznat odpovede na moje otazky...tak ti to napisat musim