Tak aj ja si trosku rypnem, snad sa nikoho extra nedotknem.

vzdy tu bola sranda ne

Ano, bola, ale o tom Ty vela nemozes vediet, kedze tu nie si ani rok.

Ale je pravda, ze zastavovanie vytahu karbonovymi rajdami a nasledne jazdenie na nich lebo "vsak ich otestoval moj brat" je tiez srandovna story.

a pamatate sa na Billesa? a športshopa? a cauapistemi? a Peppito? ahaha, kazdy rok sa niekto najde

Nesmieme zabudat na Hellboya.

boha, merecej, som skoro dostal infarkt z tej fotky
Nie si sam. Normalne som si radsej vypol avatary.

Na čo je toto dobré... ... pre kľud fóra... ... nech tým zbytočne nemusím zabíjať čas ja...
Asi na nic to nie je dobre. Ale "Kto seje vietor, žne búrku." A ako uz bolo spomenute inde, forum a e-shop su v podstate dva nezavisle svety. K e-shopu si sa uz vyjadroval v inej teme, takze sa da dedukovat, preco teraz riesis jav s nazvom "misopetrovic", ale vo fore Ta ludia nepoznaju. Aspon väcsina nie a ani ja nie. Vyzera to potom tak, ze Ty ako bezny clen ziadas nejakeho ineho clena, aby nieco spravil. Kam tym smerujem? Ze by bolo dobre objasnit z akeho titulu zasahujes do fora takymto sposobom a ak na to mas mat pravo, tak by si si mal vybavit visacku "admin" (moderator nie si), nech tu nie je totalna anarchia a kazdy nezacne rozkazovat kazdemu. Samozrejme nic osobne, toto je cisto pragmaticky pohlad na vec, nech tu je aspon nejaky system.