Lokalizácia
Formulár sa odosiela
okej, prečítal si si ten článok? ja áno, už ráno ... potom jeden z nás nerozumie písanému textu ... proste vyzbieral peniaze, podla článku to nebolo ktovie koľko veľa, určite nie "chválených" 500 tisíc ... následne začali výrobu ktorá ale bola drahšia ako čakali a tak to proste zlyhalo ...
a teraz mi povedz že toto mal vedieť dopredu a mal sa na to pripraviť, neviem ako ... toto je pointa startupu že to proste skúsi ... ale keďže nemá často nie len kapitál ale ani skúsenosti tak vlastne dopredu nevie čo ho stretne
ale ak sa mýlim a je to v skutočnosti inak tak sa ti verejne ospravedlním pred nastúpenou vetrieskou, a áno paraolympiáda bola kaňa na celom slovensku nie len na jednotlivcovi .. ale skutočne nevidím dôvod porovnávať tieto veci
Zobraziť komentár 18.12.2014 - 14:45:29
02
Samozrejme, ze som si to precital. Mne sa tam zas pacila ta cast, ze odmietol komentovat, ze peniaze pouzil na rekonstrukciu bytu, auto a pod. s odovodnenim, ze su to spekulacie. Keby bol seriozny, tak vie vykazat kolko sa vyzbieralo a kolko sa na co pouzilo a aj to dolozit fakturami atd. On radsej nekomentuje. Preco asi? A uz to, ze umelo navysovali vyzbieranu sumu, naznacuje mieru "serioznosti". Takze myslim, ze rozumiem pisanemu textu. Ale ja za tym vidim skor podvodnika a Ty skor naivneho hlupacika, co si nevie spocitat dopredu naklady.
Zobraziť komentár 18.12.2014 - 14:57:36
00
marecej, MageZ, rasto, lto aby som sa este vrati k tej teme ohladne mojej fotky na vasich profilovkach...
je rozdiel ci fotku zverejnim ja alebo niekto iny bez mojho dovolenia..

tym ze ste zverejnili fotku vo svojich profiloch... ste porusili autorsky zakon...kedze ste odomna nemali pravo na pouzivanie danej fotky...
tym ze ste moju fotku upravovali.. ste porusili autorsky zakon kedze je to moje dielo..a vy ste zverejnili moje dielo s vasimi upravami...(autorske prava mam stale ja)

a co je najdolezitejsie... zverejnili ste si na profiloch bez dovolenia fotku mojej tvare cim ste porusili zakon na uchranu sukromia a osobnych udajov (ano tvar je OSOBNY UDAJ)

toto nieje z mojej hlavy....take su zakony..a co sa tyka autorskeho zakona...toto mam potvrdene od par profi fotografov co sa tym zivia..a problem s kradnutim ich fotiek, upravou ich fotiek riesia nie prvy krat ;)

takze nabuduce predtym ako nieco urobite, pouzite to nieco co by ste mali mat v hlave....

sranda je sranda.....ale povazovat za srandu porusovanie zakona to uz sranda nieje...
Zobraziť komentár 18.12.2014 - 15:46:17
00
Aha, takze okrem experta na predaj bicyklov, architekturu OS si aj expertom na pravo. Vidim, ze aj rovnako kvalifikovanym. :D Ale verim, ze raz pride ten den, ked ti docvakne, co sa ti tu uz najnemej 10 ludi snazilo roznymi sposobmi povedat. :)
Zobraziť komentár 18.12.2014 - 16:10:03
03
Aha, takze okrem experta na predaj bicyklov, architekturu OS si aj expertom na pravo. Vidim, ze aj rovnako kvalifikovanym. :D Ale verim, ze raz pride ten den, ked ti docvakne, co sa ti tu uz najnemej 10 ludi snazilo roznymi sposobmi povedat. :)

prepac... ty mas asi neskutocny problem porozumiet pisanemu textu... vsakze??

toto niesu veci z mojej hlavy.. to su veci co som si pozistoval ( veci co mi napisali profi fotografi) ;)

a stale sa snazis tvoje porusenie zakona skryvat za srandovanie a zosmiesnovanie ma...
Zobraziť komentár 18.12.2014 - 16:11:29
02
Strapnuj sa dalej, ked ti to robi dobre. V tom si naozaj nespochybnitelny expert. :y:

Naposledy upravil MageZ dňa 18.12.2014 - 16:14:35, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 18.12.2014 - 16:12:29
01
Strapnuj sa dalej, ked ti to robi dobre. Si v tom expert. :

cize tebe pride porusovanie hned dvoch zakonov uplne normalne a bezproblemove ?

edit: ja som sa ti len snazil vysvetlit preco sa mi nepacilo pouzitie mojej fotky vo vasich profiloch....srandu si zo mna mozes robit kolko chces....vobec ma nepoznas....a ja mam ale ze uplne v pazi co o mne pises....

ale aby cudzi clovek pouzival moje osobne udaje to je trochu moc.... nemyslis?

uz vidim aky si happy kebyze si niekto napr. na FB vtvori profil s tvojou detailnou fotkou tvare....istotne by si sa proti tomu ohradil....
Zobraziť komentár 18.12.2014 - 16:14:06
00
Už to niekto nechajte tak... Múdrejší ustúpi.
Zobraziť komentár 18.12.2014 - 16:21:11
06
Už to niekto nechajte tak... Múdrejší ustúpi.

ja som nechcel vyvolat flame...a ani to dalej nebudem rozpytvavat...

len som im chcel slusne napisat ze co bol dovod mojej staznosti...

ale magez si nemohol odpustit zase rypanie do mna....
Zobraziť komentár 18.12.2014 - 16:22:22
00
ja som nechcel vyvolat flame...a ani to dalej nebudem rozpytvavat...

len som im chcel slusne napisat ze co bol dovod mojej staznosti...

ale magez si nemohol odpustit zase rypanie do mna....

Jazykove okienko, ci vtipkar?
Zobraziť komentár 18.12.2014 - 16:24:30
00
Uz mi neda neozvat sa...
Vsetci uz daaavno zabudli, co bolo minuly tyzden, veci sa pohli, prisli ine temy. Ale Miso tym zije nadalej a bude to rozpytvavat do nekonecna. Kusni si na chvilu do jazyka, nadychni sa a svet bude razom krajsi.
Tym, ze nebudes mat zakazdym posledne slovo sa svet nezruti a nebudes aspon vyzerat v ociach ostatnych ako tlk.
Zobraziť komentár 18.12.2014 - 16:33:04
011
Alebo nahrad prazdne reci zalobou nech je este vacsia sranda. :D
Zobraziť komentár 18.12.2014 - 16:34:38
04
Dooooooooost! Všetci :x
Zobraziť komentár 18.12.2014 - 16:39:44
02
:puke:
Zobraziť komentár 18.12.2014 - 16:44:55
00
Uz mi neda neozvat sa...
Vsetci uz daaavno zabudli, co bolo minuly tyzden, veci sa pohli, prisli ine temy. Ale Miso tym zije nadalej a bude to rozpytvavat do nekonecna. Kusni si na chvilu do jazyka, nadychni sa a svet bude razom krajsi.
Tym, ze nebudes mat zakazdym posledne slovo sa svet nezruti a nebudes aspon vyzerat v ociach ostatnych ako tlk.

posledne slovo mat nemusim...a nech si o mne pisu co chcu....
ja to nemusim rozpitvavat do nekonecna.. sranda ze ked tu niekto iny reaguje aj na starsie veci nikumu to nevadi..ale moja reakcia je vzdy ta zla..

len som sa im snazil vysvetlit co za tym bolo to je vsetko....ale to ocividne nikomu nevadi...

a neboj sa nabuduce to nebudem riesit iba vypisovanim tu ;)
Zobraziť komentár 18.12.2014 - 17:17:46
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up