Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Miso uz si trapny...dookola tu vypisujes to iste dokola a pritom to nezaujima nikoho len teba. za kazdu cenu chces na seba uputat pozornost. v temach uz neprispievas iba sa prizivujes na prispevkoch ostatnych a za kazdu cenu musis do kazdej nieco napisat. uz nie si bajker nie si ani fotograf, si len samozvany pravnik stvrtej cenovej kategorie. uz by si si mohol uvedomit, ze tu na fore by bolo lepsie bez teba. tusim som este pred tvojim banom napisal nieco na tvoju adresu a uz som nechcel no musel som. si otravny jak tŕň v pate...

och netusil som ze nemozem reagovat na ziadny z prispevkov na tomto fore ked nemam bajk... :D myslim si ze toto je forum pre kazdeho kto sa o bicykle zaujima... a to ze ci aj jazdi alebo nie je irelevantne, nemyslis? ;)
vazne uz neviem ci si tiez tak natvrdly alebo proste len odmietas docitat moj prispevok cely....ale uz som niekolko krat napisal ze to ohladne zakonov a mojej fotky nemam zo SVOJEJ HLAVY!!! ale je to rada od niekolkych fotografov co nieco podobne riesili s pravnikmi...pretoze sa im to stalo...

PS: tu poslednu vetu si precitaj este aspon 5 krat a skus ju pochopit pred tym ako ma zase oznacis za pravnika ;)
a chod si vyvetrat hlavu na bicykel, dnes je nadherne ;)
Zobraziť komentár 19.12.2014 - 11:57:03
00
ja napríklad nechápem či by si sa súdil:

proste preto, že je to možné
či preto, že ťa niekto nasral
a či preto, že si tak hrdý na svoju prácu že je výsostne nevhodné aby ti ju niekto zneužíval?

a profi fotografa sem nežeň, on v tom má peniaze
Zobraziť komentár 19.12.2014 - 12:04:08
01
a viac sa na tuto temu nebudem vyjadrovat...

:-D
Zobraziť komentár 19.12.2014 - 12:08:45
010
marecej ale ja sa vyjadrujem na to ohladne mojho prispievania do tohto fora ;) a to je tema zvlast :)
Zobraziť komentár 19.12.2014 - 12:10:35
00
miso, prečítaj si, myslím v téme politika, blog o Blahovi .... ty si tiež taký kilozof :)
Zobraziť komentár 19.12.2014 - 12:12:16
00
marecej ale ja sa vyjadrujem na to ohladne mojho prispievania do tohto fora ;) a to je tema zvlast :)

Nie, vyjadril si sa aj k tomu, k comu si napisal, ze sa vyjadroval uz nebudes :P
Zobraziť komentár 19.12.2014 - 12:20:11
00
...neverending story, čuš už :x!!!
Zobraziť komentár 19.12.2014 - 12:22:43
01
:)

Prílohy:

n.jpg
n.jpg 56.86 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 19.12.2014 - 12:48:38
018
Nie, vyjadril si sa aj k tomu, k comu si napisal, ze sa vyjadroval uz nebudes :P

nie fotky som neriesil.. riesil som uz len to uznacenie za pravnika..... :!:

btw...chlapci vy sa musite vsetci strasne nudit.... ze stale na mna reagujete... :D ale aspon vidiet kolko ludi nema co ine na robote...a tak si nasli mna ako zabijac nudy.....a rypete a rypete.. ja sa cudujem ze vas este nevidim niekde meter odomna...pri tolkom rypani by som uz cakal ze sa prerypete az ku mne :^)

ale aspon vidiet ze ja tu tie flejmy nespustam.. pretoze prispevok bez reakcie nema pokracovanie... ale vy sa velmi radi a hromadne chytate vacsiny mojich prispevkov..a vy zacinate flejmovat ;)

mam tu 8 bicyklov na poskladanie..idem sa ja radsej zabavat s tym :) urcite duchaplnejsie ako citat rozbory mojej osobnosti od ludi ktory ma poznaju len z tohto portalu...(inac povedane vedia o mne velke gulové )

ale nezabudnite pokial budete vy reagovat na mna..ja budem reagovat na vas.... :finger:

flejmovany tu boli podobne aj hellboy...aj canopus..aj ramon....a vzdy je to cca. tou istou skupinkov ludi ;) a to o niecom vypoveda...

este jeden postreh... tyzden tu niesom...a stale ma nemate dost... bol tu prispevok ze uz som tu nebol od vtedy a vtedy...a podobne... kazdu chvilu ma niekto pouzije v nejakom prispevku....ono vlastne by ste nemali o com pisat kebyze tu niesom vsakze? ked ma musite riesit aj vtedy ked tu par dni niesom...??

vy ste vlastne uplne bez fantazie.. a uz skoro mesiac zivite toto forum len temou "misopetrovic" a stale vas nenapadla zaujimavejsia tema...a to je hodne smutne....mat tak odpalenu fantaziu...

ale v pohode pokracujte ;) ja sa docela dobre bavim :)

EDIT: a turbi pobavil :y:
Zobraziť komentár 19.12.2014 - 12:57:12
00
Ty hnusný retardovaný diablov syn, kričal na schôdzi Slota po Mikloškovi Pravda skOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 19.12.2014 - 13:07:45
05
chlapci vycitate mi tu ze ja neviem nereagovat...ale vy robite presne to iste...

zamyslite sa preco sa to vzdy tak vygraduje?? pretoze vy neviete nereagovat na mna.. neviete ma aspon raz za cas nespomenut vo vasich prispevkoch....
ja nemusim ani nechcem byt stredobodom pozornosti a ani som nikdy nechcel byt.. ale to vy zo mna vytvarate ten najsledovanejsi objekt tu na fore.. vy ma vkuse spominate...

cigani maju magnet na zelezo... vy mate asi magnet na mna....

;)
Zobraziť komentár 19.12.2014 - 13:20:03
00
už sisi pozrel toho kilozofa? :)
Zobraziť komentár 19.12.2014 - 13:53:15
00
ale nezabudnite pokial budete vy reagovat na mna..ja budem reagovat na vas.... :finger:

Konecne si to priznal :)
Zobraziť komentár 19.12.2014 - 13:56:18
00
http://www.karaoketexty.sk/texty-piesni/limahl/neverending-story-50067 :D
Zobraziť komentár 19.12.2014 - 14:04:55
01
Konecne si to priznal :)

nezabudni ze to je zacarovany kruh :P lebo vy neviete prestat reagovat na mna :P
Zobraziť komentár 19.12.2014 - 14:10:23
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up