Nie, vyjadril si sa aj k tomu, k comu si napisal, ze sa vyjadroval uz nebudes

nie fotky som neriesil.. riesil som uz len to uznacenie za pravnika.....
btw...chlapci vy sa musite vsetci strasne nudit.... ze stale na mna reagujete...

ale aspon vidiet kolko ludi nema co ine na robote...a tak si nasli mna ako zabijac nudy.....a rypete a rypete.. ja sa cudujem ze vas este nevidim niekde meter odomna...pri tolkom rypani by som uz cakal ze sa prerypete az ku mne
ale aspon vidiet ze ja tu tie flejmy nespustam.. pretoze prispevok bez reakcie nema pokracovanie... ale vy sa velmi radi a hromadne chytate vacsiny mojich prispevkov..a vy zacinate flejmovat

mam tu 8
bicyklov na poskladanie..idem sa ja radsej zabavat s tym

urcite duchaplnejsie ako citat rozbory mojej osobnosti od ludi ktory ma poznaju len z tohto portalu...(inac povedane vedia o mne velke gulové )
ale nezabudnite pokial budete vy reagovat na mna..ja budem reagovat na vas....
flejmovany tu boli podobne aj hellboy...aj canopus..aj ramon....a vzdy je to cca. tou istou skupinkov ludi

a to o niecom vypoveda...
este jeden postreh... tyzden tu niesom...a stale ma nemate dost... bol tu prispevok ze uz som tu nebol od vtedy a vtedy...a podobne... kazdu chvilu ma niekto pouzije v nejakom prispevku....ono vlastne by ste nemali o com pisat kebyze tu niesom vsakze? ked ma musite riesit aj vtedy ked tu par dni niesom...??
vy ste vlastne uplne bez fantazie.. a uz skoro mesiac zivite toto forum len temou "misopetrovic" a stale vas nenapadla zaujimavejsia tema...a to je hodne smutne....mat tak odpalenu fantaziu...
ale v pohode pokracujte

ja sa docela dobre bavim

EDIT: a turbi pobavil