kde sa daju najst tie statistiky?
Najagresivnejsie su asi civavy... aspon teda z mojho pocitu, co som ich postretaval

Pravdepodobne najviac utokov naozaj bude skor od plemien, ktore nie su az tak povazovane za nebezpecne. Lenze to je tak, ze aku statistiku si vyrobis, taku mas. Ja osobne som radsej, ak mi 10 divokych civav roztrha nohavice, ako by mi jeden vlciak roztrhol ruku

Cize to tak ber, argumenty psickarov o bezpecnosti su obvykle velmi mimo. Pretoze sa nevedia preniest cez svoj citovy vztah k vlastnemu psovi.
psovi neprepne len tak z nicoho nic.. musi mat na to podnet...
Jednak sa mylis a druhak ten podnet moze byt napr. biele lytko pohybujuce sa hore a dole, cize sa mylis este aj v tom, co si myslis, ze nie je problem. Skusenosti je na to dostatok. Inak osobne, za to prirovnanie dietata a psa by si mal dostat 25 na holy zadok. Si este sopliak, co nie je ten hlavny problem, ale si velmi papulnaty, drzy a odvravacny sopliak.
ps: ad bojove plemena, ktori poniektori tvrdia, ze neexistuju .. ak niekto 100 rokov slachti specialne psa na to, aby chytal otrokov na plantazi, tak sa to vola ako ? Plysovy medvedik ?