Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Cítil som z toho ironiu tak preto...ak som sa mýlil sorry
Zobraziť komentár 28.12.2014 - 16:36:38
00
Inak pekny bullshit, ze pes za nic nemoze. Tak ako kazde ine zviera, rovnako ako ludia, rovnako aj u psov je to tak, ze niektore kusy sa jednoducho nepodaria. A nepomoze ziadna vychova. Geneticka loteria obcas nadeli extremnu agresivitu, ktora sa mozno za nejakych idealnych podmienok da nejako zvladat ale realita je taka, ze je to pruser a casto je to len otazka casu, kedy sa stane nejake nestastie. Ine pripady su, ked priemerny jedinec vdaka nezvladnutej vychove prerastie na problemoveho ale konecny dosledok je rovnaky - problemove zviera nema co hladat medzi ludmi na volnom priestranstve. Respektive, ked ho niekto odpravi, vzdy je to mensie zlo ako ked terorizuje ludi a ine zvierata.
Zobraziť komentár 28.12.2014 - 17:41:20
03
4 strany bullshitov a nazorov utvorenych zo sprav na markize alebo jojke kde taketo psi ukazu jedine vtedy ked niekoho pohryzu.

Najvacsi problem je,ze na tomto zaprdenom slovensku sa ku takemu psovi dostane kto len chce."Bojovych plemien" je plny bazos a kupit si ich moze kazdy asocial co nema ani na poriadne zradlo.Keby mal clovek dat za stena 500 oci niekde v chovatelskej stanici tak je tu o polovicu menej takych psov.Tie psy casto koncia uviazane cely zivot niekde v rohu na pozemku kde mu raz denne pride niekto dat zrat a tym to konci,je jasne ze tomu psovi z toho prepne. Taketo psy MUSIA mat kontakt z ludmi od mala a nie byt niekde cely zivot odvrhnuty.Lebo ked ptm taky pes ujde,tak je fakt ako odtrhnuty z retaze.Ma kopu nevyuzitej energie a chce sa vyburit.A taketo psi sa dostanu do telky a podla nich si ludia robia nazory na taketo plemena.Nikoho nezaujima kludny vychovany pitbull ktorych je 90% z nich ale kazdy si vsimne len toho jedneho nasrateho ktory na vsetko steka a utoci.
Zobraziť komentár 28.12.2014 - 19:32:03
03
mna tiez zaujimaju len psy ktore po men vybehnu a nahanaju ma, ci uz na volnom priestranstve alebo na dedinach z otvorenych dvorov atd, ostatne psy mam na haku nak si robia co chcu
teda este psy na voditku krizom cez cyklocestu ma stvu :)
Zobraziť komentár 28.12.2014 - 19:49:39
02
Hurá Opera browser konečne aj na linuxe, to ale trvalo kua, asi rok a pol :lol: Musel som byť na starej a internetový svet ma postupne ignoroval, klinec do rakvy zabil google, keď staršie prehliadače prestal zrazu podporovať... dokonca už ani ksichtokniha v starej opere normálne nefungovala :D
Zobraziť komentár 28.12.2014 - 22:54:21
00
mna tiez zaujimaju len psy ktore po men vybehnu a nahanaju ma, ci uz na volnom priestranstve alebo na dedinach z otvorenych dvorov atd, ostatne psy mam na haku nak si robia co chcu
teda este psy na voditku krizom cez cyklocestu ma stvu :)

cize po tebe nech sa rozbehne akykolvek pes..a z akehokolvek dovodu(mozno vobec nechce utocit) tak ho budes povazovat za zleho?
Zobraziť komentár 29.12.2014 - 00:31:36
00
Raz sa mi stala taka prihoda,vysiel som z lesa,na luku na ktorej hned nasledoval asi 100 metrov zjazd a potom znova vyslap. Na kraji luky opekali ludia a mali psa. Samozrejme,ked ma zbadal,rozbehol sa po mne,ale to som uz bol na zaciatku zjazdu. Sice na neho kricali,nic nepomahalo,tak som sa rychlo pustil dole,snad mu ujdem. Pes mi v kuse behal okolo zadneho kolesa,tak som sa preventivne vypol z tretier,aby som ho mohol aspon kopnut. Nastastie ked skoncil zjazd a som spomalil,mi prebehol popred predne koleso a omrzel som ho a siel naspat. Tym chcem povedat to,ze som bol pripraveny ho kopat hlava nehlava,keby do mna skocil. A skutocne to nebol prijemny pocit,ked idem 40 km/h po luke,za mnou pes a v kuse sa musim otacat ze ci mi nahodou nevbehne pod koleso.. Chapem ze ti ludia necakali ze niekto po tej luke pojde,ale to ich neospravedlnuje ze nebol priviazany,rozhodne ho mali mat uvaiazaneho. A k tej debate predtym: Najskor sa musim branit pred psom,a az potom to riesit s majitelom,a nie ze pes do mna skace a ja ho budem ignorovat a pojdem za majitelom a zatial mi rozkuse nohu alebo plast.. Reagujem na mometalnu hrozbu,ktorou je pes,adekvatnym sposobom,ked nepomoze kopnutie,tak pride na rad nieco ucinnejsie,kedyze vtedy do mna skoci, mam po ruke noz, kutac, palice alebo hocico tazke,pouzijem to,bez vahania. Moje zdravie si cenim viac ako zivot psa. Sory za dlhy vygrc.
Zobraziť komentár 29.12.2014 - 01:04:08
01
pred psom by sa nemalo nikdy utekat, a to ani v zjazde. akurat sa sam clovek dokalici.
najlepsie je hned zastat a nechat psa prist a onuchat. ak je agresivny, tak treba dat pred seba bajk ako prekazku.
Zobraziť komentár 29.12.2014 - 01:13:29
00
Z videa je zreteľné, že majiteľ nebol schopný dostať psa pod kontrolu. Je vcelku jedno, čo tomu predchádzalo, tento majiteľ nevycvičil psa tak, aby ho vedel ovládať. Všimnite si, že ohrozujú aj premávku a veľa nechýba, aby pes, bicykel, či človek skončili pod kolesami auta.
Predstavujem si, že by bol na scéne policajt. Asi by vyzval majiteľa, aby psa spacifikoval. Ak by k tomu nedošlo, mohlo by to skončiť zastrelením psa.
Sám som psíčkar a psov milujem, ale tu sme už svedkami zlyhania majiteľa. Takto "vycvičený" pes možno niekoho jedného dňa napadne (chudák obeť) a psa uspia (chudák pes).
Zobraziť komentár 29.12.2014 - 01:32:10
01
cize po tebe nech sa rozbehne akykolvek pes..a z akehokolvek dovodu(mozno vobec nechce utocit) tak ho budes povazovat za zleho?

ak sa po mne rozbehne akykolvek pes,tak je to ukazkovy priklad toho, ze majitel psa nema pod kontrolou.
Zobraziť komentár 29.12.2014 - 08:32:11
01
pred psom by sa nemalo nikdy utekat, a to ani v zjazde. akurat sa sam clovek dokalici.
najlepsie je hned zastat a nechat psa prist a onuchat. ak je agresivny, tak treba dat pred seba bajk ako prekazku.

Tak snáď si nenechám pokaziť radosť zo zjazdu kvôli nejakému čoklovi, dojazdím a potom sa mu budem venovať :D
Zobraziť komentár 29.12.2014 - 08:33:34
00
No to je sice pekne, ze by sa pred psom nemalo utekat, ale ked som videl ako sa ku mne ruti, ludia na neho kricali nech ide naspat ale marne, tak nejak sa mi nechcelo cakat az ku mne pride a bohvieco mo urobi, tak som proste chcel utiect, nic viac. A dat pred seba bajk ako prekazku, no neviem ci je to az taka prekazka ze by ju pes neobisiel :-D
Zobraziť komentár 29.12.2014 - 08:43:37
00
bajk je aktivna prekazka, da s nim aj branit, napriklad zadnym kolesom. alebo ak mate rychloupinak na sedlovke, tak vytiahnut a pouzit ako kyjak.
Zobraziť komentár 29.12.2014 - 11:39:06
00
kde sa daju najst tie statistiky?

Najagresivnejsie su asi civavy... aspon teda z mojho pocitu, co som ich postretaval :D Pravdepodobne najviac utokov naozaj bude skor od plemien, ktore nie su az tak povazovane za nebezpecne. Lenze to je tak, ze aku statistiku si vyrobis, taku mas. Ja osobne som radsej, ak mi 10 divokych civav roztrha nohavice, ako by mi jeden vlciak roztrhol ruku :) Cize to tak ber, argumenty psickarov o bezpecnosti su obvykle velmi mimo. Pretoze sa nevedia preniest cez svoj citovy vztah k vlastnemu psovi.

psovi neprepne len tak z nicoho nic.. musi mat na to podnet...

Jednak sa mylis a druhak ten podnet moze byt napr. biele lytko pohybujuce sa hore a dole, cize sa mylis este aj v tom, co si myslis, ze nie je problem. Skusenosti je na to dostatok. Inak osobne, za to prirovnanie dietata a psa by si mal dostat 25 na holy zadok. Si este sopliak, co nie je ten hlavny problem, ale si velmi papulnaty, drzy a odvravacny sopliak.

ps: ad bojove plemena, ktori poniektori tvrdia, ze neexistuju .. ak niekto 100 rokov slachti specialne psa na to, aby chytal otrokov na plantazi, tak sa to vola ako ? Plysovy medvedik ?
Zobraziť komentár 29.12.2014 - 11:52:10
05
... však pes je len obyčajné žrádlo. Spýtajte sa vo Valaskej.
Zobraziť komentár 29.12.2014 - 12:09:44
04

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up