Lokalizácia
Formulár sa odosiela
to zvolanie ""bojove" plemeno neexistuje!!!!!!!! " je mozne precitat si takmer v kazdej podobnej diskusii pod clankami o utokoch psov. pochop ze je to len medialny vyraz, ludia to tak vnimaju, a nijako to nezmenis.
Zobraziť komentár 29.12.2014 - 13:08:53
00
a vy pochopte ze nie kazdy pes ktory za vami bezi vam chce ublizit....dokonca si dovolim tvrdit ze vacsina z nich vam nic nechce urobit!!!!
lebo toto je rovnako rozsirena *****...ze utekajuci pes zarucene utoci -_-
Zobraziť komentár 29.12.2014 - 13:11:10
00
pes nahubok mat nemusi a je jedno aky je velky.....velkost neurcuje agresivitu!!!!uz si to uvedomte...

andrej25 tak to potom vysvetli mojmu beaglovi aby nenahanal srnky :lol: je to polovnicky pes,stopar, dokaze stopovat zver cele hodiny....a ak chyti stupo..tak proste ide....a malokedy posluchne...a ak zbada srnku...tak ho nezastavis ani za boha..mozes ho trenovat kolko chces.....ten pes ma stopovanie v krvi...

preto aj ked zbada bezca....alebo cyklistu.. ano sem tam sa po nom rozbehne....ale urcite nie utocne...cisto zo stoparskym instinktom... bezec zastane... pes sa otoci a kasle nanho... maximalne ho dojde onuchat a koniec....

Mas sa teda cim chvalit. Potom sa necuduj, ked ti ho odbachne flintos. A plnym pravom...
Zobraziť komentár 29.12.2014 - 13:17:17
02
miso - ano, v tejto oblasti sa treba viac vzdelavat. ja som si po tom utoku na Kobyle dlhsiu dobu citaval odporucania, ako citat rec tela psa, ako sa vyhnut utoku a tak celkovo pochopit psiu psychiku. A ked uz ten utok nastane, tak aj ako ho zvladnut s co najmensimi skodami - vacsinou sa odporuca obetovat predlaktie slabsej ruky (toto samozrejme len v pripade ze pes utoci na krk). extremom bol nakoniec clanok o subojoch prislusnikov ruskeho Specnazu s velkymi agresivnymi psami, aj s podrobnym popisom eliminacie.

Naposledy upravil iron.hide dňa 29.12.2014 - 13:27:29, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 29.12.2014 - 13:18:19
00
Velmi je na tomto fore videt,ze je zima a menej sa jazdi:)
Zobraziť komentár 29.12.2014 - 13:19:10
08
Perfektná kniha na pochopenie reči tela psa je "Konejšivé signály" po prečítaní budete na každého psa pozerať inak ako do teraz...
Zobraziť komentár 29.12.2014 - 13:32:01
00
este stale tocite o psoch?.... no nic, stavim sa o tyzden :-)
Zobraziť komentár 29.12.2014 - 13:42:22
03
prejdime na papagaje. tiez utoci na vsetko nesmiem ho pustat von. dostal na vianoce vcielku :)
Vianočný darčekOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 29.12.2014 - 13:45:02
07
Perfektná kniha na pochopenie reči tela psa je "Konejšivé signály" po prečítaní budete na každého psa pozerať inak ako do teraz...

Považujem za zvrátené pre nás nepsíčkárov študovať knihy o reči tela psov, aby sme vyriešili nepríjemné stretnutie so šibnutým psom a ešte šibnutejším majiteľom toho psa.

Pri pohybe vonku vždy nosím vo vrecku nôž, ktorý by som neváhal použiť proti psovi. Som presvedčený, že reč môjho tela s nožom v ruke pochopí či pocíti nielen pes, ale aj jeho majiteľ a to bez zdĺhaveho čítania odbornej literatúry.
Zobraziť komentár 29.12.2014 - 13:49:57
02
Keby ten retriever bol môj tak by som zrejme urobil to čo písal capulo. Na filozofovanie o tom či to je alebo nie je bojové plemeno by som sa vykašľal.
Argentine Mastiff attacks a Golden Retriever.mp4: http://youtu.be/q510qtNUPDA
Zobraziť komentár 29.12.2014 - 13:52:11
02
Kice :y: si frajer
Astro- tak samozrejme to by urobil každý mal som podobnú skúsenosť ked bol môj rtw malý ešte a chytil ho Boxer, ale to bola známa firma a bol na vine majitel ako aj tu na videu ta ženská sprostá nemala vobez kontrolu nad nimi a ešte dvoch mala :o bez košíkov,nechápem mala by íst sedieť za to...
je to velmi smutné video ale predpokladám že retríver ved čo je zlatý nemusí byť na vodítku a potom to takto dopadne, ked už platia pravidlá tak pre všetkých tým zamozrejme neobraňujem to čo spravil Mastifff...

Naposledy upravil Laro22 dňa 29.12.2014 - 14:00:26, celkovo upravené 2 krát.

Zobraziť komentár 29.12.2014 - 13:52:18
00
Vidíš, nemýlil som sa. Pochopil si aj bez knižky. :-)
Ja útočiaceho psa považujem za zbaraň. Nôž tiež.
Zobraziť komentár 29.12.2014 - 13:57:35
01
prejdime na papagaje. tiez utoci na vsetko nesmiem ho pustat von. dostal na vianoce vcielku :)

zlaty je. moje andule by z tej hracky mali hrozu, ony sa boja aj supky z mandarinky :lol:
Zobraziť komentár 29.12.2014 - 14:01:02
00
Este jedna vec na pochopenie. To ze si mozem kupit auto, neznamena, ze mozem parkovat hocikde, lebo parkovisko je plne. Tak isto, to ze si mozem kupit psa, ktory nahana a vsetko pohybujuce sa, neznamena, ze ho mozem vencit kade-tade bez vodzky a nahubku. Len Slovenska je krajina, kde ma kazdy plnu hubu poziadavok a prav, ale ked pride rec na povinnosti, vsetci sa tvaria, ze to sa tyka tych druhych...
Zobraziť komentár 29.12.2014 - 14:10:23
04
Ta tema je ako s nabozenstvom. Z istych dovodov dacomu veris a odmietas kazdy iny nazor. Za moj uz dost dlhy zivot ma uhryzol pes iba raz niekedy pred zhruba sedemdesiatimi rokmi a to som ho denne drazdil ked som siel okolo az raz mal pod plotom vyhrabanu dieru ... aj vtedy sa mi len zakusol do nohy a tesil sa ako placem :-) Sanci mali dost. Ked vybehnu z dvora ked idem okolo tak pre istotu vypnem nohy z spd a revem na nich pokial mozno viac nez oni na mna. Ked sa stretavame a vidim, ze majitel nepanikarci tak viem, ze nemam dovod panikarcit ani ja. Ked stretnem opusteneho tulaveho, tak ten ma viac strachu ako ja. Najhorsi pripad je prejazd cez jeho teritorium. Ked idem okolo stada napr. aj zastanem nez si ma pastier vsimne - on je rad, ze si s niekym pokeca a ja viem, ze pastiersky pes je jeden z najlepsie vycvicenych.

Ci verite alebo nie zakladom je vas strach. Pes ma citlivy cuch a pach vasho strachu mu zvysuje sebavedomie a pre neho to znamena dat najavo dominanciu. Zvonka to vyzera tak, ze na vas utoci a on naozaj utoci a ocakava ze date najavo podriadenost. Skratka ked sa bojis psov tak mas problem, ktory samozrejme by mal a musi riesit majitel psa.

Ako vsetko v zivote aj toto ma svoje extremy - nezvladnuty pes, pes vedome vedeny k agresivite ... ale to mate ako so zbranou ak sa dostanete v zly cas na zle miesto ... ved v susednej teme skoro vsetci uznavaju, ze na vine je polovnik a nie jeho puska.

Existuje nadherna kniha o psychologii psa, zial neviem si po rokoch spomenut na titul - mozno niekto z pritomnych psickarov co radsej mlcia mi ju pripomenu. Stoji za precitanie aj pre tych co psa neznasaju. Pes, kon, macka ... to je sucast ludskej civilizacie a nebolo by dobre sa jej zbavit.

No a teraz - hod kamenom ...
Zobraziť komentár 29.12.2014 - 14:10:37
07

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up