Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Moze, niektori ludia dokazu aj to :)

to ze je ***** je moj nazor....nanho ;)
Zobraziť komentár 29.12.2014 - 16:16:08
00
k tomuto pouzijem dopravnu terminologiu ktora sa pr jednoslovnu vystiznost hodi,mne ako okoloiducemu, je jedno, co chce, nechce, pes urobit ,majitel ma mat psa zvladnuteho a zabezpecit, aby nielen ze neohrozoval ,ale ani neobtazoval a neobmedzoval hocikoho, kto ide okolo,ja aj ked poznam ze nejde utocit, tak napriklad na biku, neviem ci nepride ku kolizii a pod. a nemam potrebu cas a chut, sa ovoniavat s kazdym psom, co stretnem,ine je ked idem niekam na navstevu ,pripadne vstupujem na pracovisko - pasienok,salas a pod. treba trocha rozlisovat konkretne situacie....

ku kosiku, je nariadeny preto ,aby sa zabranilo najhorsiemu,cize uz ked idete psa pustat navolno ,co niekedy treba- hocikde daleko na najodlahlejsiom mieste.... niekoho pri tej hustote stretnete,lebo ho vyhlada pre to same co vy,oddych ,relax atd..."vacsi" pes s kosikom dokaze ublizit ,ale zabit velmi tazko,zubami vie oboje velmi rychlo...dalej ten ku komu bezi uz vie ze dojde max k ovonaniu ,buchnutiu ,takze mensi stres pre pana aj okoloiduceho....
Zobraziť komentár 29.12.2014 - 16:16:18
07
Určite nie na to, aby naháňali bicykel.

ale nepovedz .. nie som tak ***** .. nevytrhavaj z kontextu
Zobraziť komentár 29.12.2014 - 16:18:40
01
k tomuto pouzijem dopravnu terminologiu ktora sa pr jednoslovnu vystiznost hodi,mne ako okoloiducemu, je jedno, co chce, nechce, pes urobit ,majitel ma mat psa zvladnuteho a zabezpecit, aby nielen ze neohrozoval ,ale ani neobtazoval a neobmedzoval hocikoho, kto ide okolo,ja aj ked poznam ze nejde utocit, tak napriklad na biku, neviem ci nepride ku kolizii a pod. a nemam potrebu cas a chut, sa ovoniavat s kazdym psom, co stretnem,ine je ked idem niekam na navstevu ,pripadne vstupujem na pracovisko - pasienok,salas a pod. treba trocha rozlisovat konkretne situacie....

ku kosiku, je nariadeny preto ,aby sa zabranilo najhorsiemu,cize uz ked idete psa pustat navolno ,co niekedy treba- hocikde daleko na najodlahlejsiom mieste.... niekoho pri tej hustote stretnete,lebo ho vyhlada pre to same co vy,oddych ,relax atd..."vacsi" pes s kosikom dokaze ublizit ,ale zabit velmi tazko,zubami vie oboje velmi rychlo...dalej ten ku komu bezi uz vie ze dojde max k ovonaniu ,buchnutiu ,takze mensi stres pre pana aj okoloiduceho....

po chodniku nemas jazdit na bicykli ;) a moj pes si veci na ceste nevsima.. ani cyklistov.... lebo vie ze sa ma drzat na chodniku :)

a ku kosiku....este raz opakujem... ovela agresivnejsi su mali psy! a btw...psa pustam bud v lese( to uz momentalne nerobim.. kedze chudak ma displaziu bedroveho klbu...a von sa chodi uz len vycikat vykakat..lebo edva chodi) a na psickarskom kutiku... kde moze byt pes na volno :)
Zobraziť komentár 29.12.2014 - 16:20:37
00
patooo ser na to.... debilovy nevysvetlis ze je debil....a tu ich je hned niekolko..... drzia sa svojej teorie..psa pritom nikdy nemali...hovno vedia.....ale rozumy tu psickarom davaju ako najvacsi odbornici :D
Zobraziť komentár 29.12.2014 - 16:22:14
00
@misopetrovic: mam obavu, ze tuna zlyhava zdravy rozum, alebo rozum vobec. Maly pes moze byt agresivny ako len chce, ak by bol velmi otravny tak ho kopnem a zmizne. Nechapes, ze najhorsie su psiska, ktore sa robia , ze nic, maju 30-50kg , zrazu pribehnu a uz mas kilo menej ? Alebo proste za kazdu cenu nechces rozumiet ? Nikoho nezaujima agresivna cicavava, dokonca aj agresivny jazvecik je nieco, nad cim sa obvykle da mavnut rukou, pokial nejde o dieta. Takze prestan riesit nepodstatne zalezitosti a venuj sa teme. Aj na pieskovisku treba trochu pouzivat mozog.
Zobraziť komentár 29.12.2014 - 16:25:09
06
Mišo si obyčajný dement, soplavý fracek ktoreho rodičia toho asi nič moc nenaučili ako ty majitelia tych psov. To si nemyslím to ti odkazujem. Už prestaň večšina ti to dala najavo ale ty uražaš ďalej. Aj pochybujem o tom že si skončil strednu školu.
AMEN skončil som
Zobraziť komentár 29.12.2014 - 16:25:40
03
@misopetrovic: znovu pouzivas nadavky :) .. ostatne, ako mozes vediet, kolko maju ludia, ktori tu diskutuju, psov ? Len preto,ze maju iny nazor ? :) To nie su argumenty, to su len tvoje predstavy :) A ake predstavy obvykle mas, to uz vsetci vieme :D

edit: mna fascinuje, ako dokazes kdekomu nadavat a nemas ani hanbu, pricom si ledva dosiahol dospelost podla zakona /aj to nie vsade :P/.
Zobraziť komentár 29.12.2014 - 16:27:58
02
Farmaceut a to akoze chodis po svete so zatvorenymi ocami?? alebo ako je mozne ze nedokazes rozlysit psa ktory je ocividne podrazdeny a utoci..od psa ktory uteka len zo zabavy?? sposob akym pes bezi, pohyb chvosta, najezenie srsti, to ako brese popri behu....

Aby sme sa chápali, ja nemám nič proti psom, keď sú uviazaný na vôcke, najlepšie, keď majú aj náhubok. Ale keď za mnou niekoho pes beží, tak ja naozaj nemusím zisťovať ako beží, aký ma chvost, či ma stiahnuté gule alebo ritný otvor a podobne. To ma nemusí trápiť, podstatné je, že po mne beží. A žiaden pes, ani poľovnícky, ani "bojový" ani čivava by po človeku, cyklistovi, vybehnúť nemal a kľudne môžem mať zavreté oči, nie je mojou povinnosťou zisťovať aký ten pes je. A bol by som hlúpy, ak by som sa nepripravil na to, že chce zaútočiť, radšej byť pripravený ho kopnúť, ako dúfať, že ma len oblíže a skončiť so psím zubom v nohe. O tom hovorím, radšej sa pripravím na najhoršie, ako by ma to najhoršie malo zastihnúť nepripraveného.
Zobraziť komentár 29.12.2014 - 16:30:08
03
Ja mám psa, teda vlastne dvoch, teda vlastne len malého yorka a ešte menšieho malteza. Je mi dovolené zapájať sa do debaty? :)
Edit: a ešte mám rybičky :P
Zobraziť komentár 29.12.2014 - 16:31:49
03
miso a vy ste polovnicka rodina ked chovas takéto plemeno ? Ci len preto ze sa ti ako drzemu decku pacil ?
Zobraziť komentár 29.12.2014 - 16:33:15
00
Farmaceut a to akoze chodis po svete so zatvorenymi ocami?? alebo ako je mozne ze nedokazes rozlysit psa ktory je ocividne podrazdeny a utoci..od psa ktory uteka len zo zabavy?? sposob akym pes bezi, pohyb chvosta, najezenie srsti, to ako brese popri behu....

LOOOL .. toto som si az teraz vsimol. To by ma zaujimalo, ako si toto dokazes vsimnut na bicykli. Ked pes vybehne zozadu :D Inak musim ti povedat, ze uz strielas dost mimo :)
Zobraziť komentár 29.12.2014 - 16:34:10
01
Ja mám psa, teda vlastne dvoch, teda vlastne len malého yorka a ešte menšieho malteza. Je mi dovolené zapájať sa do debaty? :)

Si z Pezinka ? :^) :lol:

Naposledy upravil lto dňa 29.12.2014 - 16:44:53, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 29.12.2014 - 16:35:06
00
andrej25o mojom psovi vies teda velke hovno.....

o tvojom psovi viem akurat to, co si napisal sam, a to ze ta neposlucha! precitaj si po sebe, ak ti kognitivne funkcie nestacia na spomienky.
no a co ja viem o psoch? o polovnych aj dost teorie, v detstve som chodil na polovnicky kruzok a psy bola dost dolezita oblast (koli ozazkam na sutaziach) + aj cviceniu som sa venoval
bigla som mal ;) uplne jednoducho vycvicitelny pes, je nutne u neho dbat prave na to aby posluchal pri zachyteni stopy.
uvedom si jednu vec, ty si majitel psa a cudzi ludia spravidla nestoja o to, aby ich nejake psy obtazovali. ak niekto prejavy zaujem, tak je to ine, ale obtazovat svojim nevychovanym psom okolie je sebecke a grobianske.
ani prenasledovanie zveri v prirode nie je neskodna zabavka, zver trpi a moze to viest k jej vysileniu a uhynu.
a na koniec: radsej zmen styl komunikacie a uvazenejsie vyberaj slova
Zobraziť komentár 29.12.2014 - 16:36:34
02
miso a vy ste polovnicka rodina ked chovas takéto plemeno ? Ci len preto ze sa ti ako drzemu decku pacil ?

Beagle sa pouziva napr. na toto cdn.sheknows.com
Zobraziť komentár 29.12.2014 - 16:36:53
05

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up