Lokalizácia
Formulár sa odosiela
v prípade "úrazu" sú vybavení vedrom, vodou, handrou
áno, aj to tam človek vidí
Zobraziť komentár 31.10.2008 - 12:49:21
00
Celý november budú v Inchebe Holandské kolotoče. Teším sa :P

Jaaaj saldi,vážne :?: :shock: :mrgreen: Jeééj,ja sa tak teším,už tadeáša toľko otravujem,nech mi to tam vypozerá,lebo blízko toho robí a on ništ... :mrgreen:

Zas miniem celú materskú.. :mrgreen: Dúfam,že budú aj neaké dolehlavové a v parádnej výške... :P
Zobraziť komentár 31.10.2008 - 13:04:33
00
hentake ja mozem mooooc! :twisted: ...ked som este byval v hamburgu boli tam 3x do roka..."hamburger dom"...a najatrakcia bolo rameno ktore ta vynieslo do 60m vysky a volnym padom dole tak,ze som videl nastupnu plosinu rovno pred tvarou...-to bol pocit pri predstave,ze sa odopnem v tom momente :twisted: ..kraaasa -smrt v ociach.. :lol: a ktomu sa cela ta sedacka este otacala na vlastnej osi! *****! :mrgreen: ...len moja zena(vtedy este len priatelka,to potrebovala asi polhodinu potom rozchodit-tak som sa staral :oops: )
Zobraziť komentár 31.10.2008 - 13:14:36
00
hentake ja mozem mooooc! :twisted: ...ked som este byval v hamburgu boli tam 3x do roka..."hamburger dom"...a najatrakcia bolo rameno ktore ta vynieslo do 60m vysky a volnym padom dole tak,ze som videl nastupnu plosinu rovno pred tvarou...-to bol pocit pri predstave,ze sa odopnem v tom momente :twisted: ..kraaasa -smrt v ociach.. :lol: a ktomu sa cela ta sedacka este otacala na vlastnej osi! *****! :mrgreen: ...len moja zena(vtedy este len priatelka,to potrebovala asi polhodinu potom rozchodit-tak som sa staral :oops: )

Keď som bola v Brémach,tak som to tam videla..ale neako mi nevyšiel čas a nakoniec,volný pád,brďo,žalúdok v krku...ešte sa mi síce nestala nehoda.. :roll: ..a dúfam,že sa na také niečo ešte dostanem... :wink:
Moja kamoška raz uprostred jazdy mi hovorí,že sa poblije,hovorím jej "vydrž,už to bude končiť"a ono to stále nekončilo,tak som sa bála,že to na mňa hodí :mrgreen: ..ale vydržala,ale to boli potom behy.. :mrgreen:
Zobraziť komentár 31.10.2008 - 13:25:19
00
Jaaaj saldi,vážne :?: :shock: :mrgreen: Jeééj,ja sa tak teším,už tadeáša toľko otravujem,nech mi to tam vypozerá,lebo blízko toho robí a on ništ... :mrgreen:

Zas miniem celú materskú.. :mrgreen: Dúfam,že budú aj neaké dolehlavové a v parádnej výške... :P

Do riti, už si to našla..... :twisted:
Zobraziť komentár 31.10.2008 - 13:30:21
00
vraj sa clovek nemoze na tom zgrcat kvoli odstredivej sile,ktora vraj nepusti stavy von...som pocul-nezazil...este ma nikdy riadne nenypinalo-snad len raz,na twistery ked sme boli riadne opity a sfajcany..,potom sme nevedeli s toho vystupit..popadali sme von s toho kosiku na hromadku...divaci sa dost bavili na tom :wink: juuuj to blaznive mladi :lol:
Zobraziť komentár 31.10.2008 - 13:55:58
00
Do riti, už si to našla..... :twisted:

Neboj,nemusíš na to so mnou ísť.. :mrgreen: ..budeš s Evou strážiť deti a ja sa s Robom povozíkam... :mrgreen:
Zobraziť komentár 31.10.2008 - 13:58:52
00
vraj sa clovek nemoze na tom zgrcat kvoli odstredivej sile,ktora vraj nepusti stavy von...som pocul-nezazil...este ma nikdy riadne nenypinalo-snad len raz,na twistery ked sme boli riadne opity a sfajcany..,potom sme nevedeli s toho vystupit..popadali sme von s toho kosiku na hromadku...divaci sa dost bavili na tom :wink: juuuj to blaznive mladi :lol:

No,alebo sa Ti tyčka nalepí na hubu... :mrgreen: ..ja som raz videla z reťazovky :lol: grcať chalana,fuj to bol humus..ľudia utekali ako o život.. :)
Zobraziť komentár 31.10.2008 - 14:00:12
00
vraj sa clovek nemoze na tom zgrcat kvoli odstredivej sile,ktora vraj nepusti stavy von...som pocul-nezazil...

hehe toto by si mal povedat ludom ktori 3 hodiny cistili okolie otacajuceho sa kolotocu po zgrcanom borcovi v USA :)
Zobraziť komentár 31.10.2008 - 15:05:25
00
pohulit mozem aj doma a zatocim sa na stolicke...a na hajzel to mam kusek.
Zobraziť komentár 31.10.2008 - 16:43:39
00
nestuduje niekto z vas nahodou informatiku na FEI alebo FIIT alebo na MatFyz-e?
Zobraziť komentár 31.10.2008 - 19:37:09
00
nie ale chcem :)
Zobraziť komentár 31.10.2008 - 19:42:02
00
kde konkretne?
Zobraziť komentár 31.10.2008 - 19:47:16
00
fiit pss
Zobraziť komentár 31.10.2008 - 19:48:01
00
pocuj ked uz si tu - toto musim vediet lebo nezaspim. co symbolizuje ten tvoj podpis?
Zobraziť komentár 31.10.2008 - 19:51:57
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up