Niektorí sa naozaj potrebovali nahuliť, aby dostali odvahu ísť na nejaký, čo nebol môj prípad, ja kolotoče môžem, hlavne v prítomnosti svojej kamošky, ktorá na nich jeden rok stratila kľúče - od bytu, kancelárie, trezoru (cca 5000 Sk) takže to boli dosť drahé kolotoče z jej strany no ani tento rok si ich nenecha(me) ujsť
hentake ja mozem mooooc! ...ked som este byval v hamburgu boli tam 3x do roka..."hamburger dom"...a najatrakcia bolo rameno ktore ta vynieslo do 60m vysky a volnym padom dole tak,ze som videl nastupnu plosinu rovno pred tvarou...-to bol pocit pri predstave,ze sa odopnem v tom momente ..kraaasa -smrt v ociach.. a ktomu sa cela ta sedacka este otacala na vlastnej osi! ***** ...len moja zena(vtedy este len priatelka,to potrebovala asi polhodinu potom rozchodit-tak som sa staral )
hentake ja mozem mooooc! ...ked som este byval v hamburgu boli tam 3x do roka..."hamburger dom"...a najatrakcia bolo rameno ktore ta vynieslo do 60m vysky a volnym padom dole tak,ze som videl nastupnu plosinu rovno pred tvarou...-to bol pocit pri predstave,ze sa odopnem v tom momente ..kraaasa -smrt v ociach.. a ktomu sa cela ta sedacka este otacala na vlastnej osi! ***** ...len moja zena(vtedy este len priatelka,to potrebovala asi polhodinu potom rozchodit-tak som sa staral )
Keď som bola v Brémach,tak som to tam videla..ale neako mi nevyšiel čas a nakoniec,volný pád,brďo,žalúdok v krku...ešte sa mi síce nestala nehoda.. ..a dúfam,že sa na také niečo ešte dostanem...
Moja kamoška raz uprostred jazdy mi hovorí,že sa poblije,hovorím jej "vydrž,už to bude končiť"a ono to stále nekončilo,tak som sa bála,že to na mňa hodí ..ale vydržala,ale to boli potom behy..
vraj sa clovek nemoze na tom zgrcat kvoli odstredivej sile,ktora vraj nepusti stavy von...som pocul-nezazil...este ma nikdy riadne nenypinalo-snad len raz,na twistery ked sme boli riadne opity a sfajcany..,potom sme nevedeli s toho vystupit..popadali sme von s toho kosiku na hromadku...divaci sa dost bavili na tom juuuj to blaznive mladi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
neboj pojdeme dnes
ja hovorim: vsetko je to na <>u, len vcely su na med
aj v tomto smere vidím, že je zo mňa ešte dieťa
dost dobra hlaska
zeby majitelia ?
Minuly rok (alebo predminuly?) som tam bol, sice som sa nevozil, ale boli tam take fasa babenky....sporo odete a bola im zima
áno, aj to tam človek vidí
Jaaaj saldi,vážne
Zas miniem celú materskú..
Keď som bola v Brémach,tak som to tam videla..ale neako mi nevyšiel čas a nakoniec,volný pád,brďo,žalúdok v krku...ešte sa mi síce nestala nehoda..
Moja kamoška raz uprostred jazdy mi hovorí,že sa poblije,hovorím jej "vydrž,už to bude končiť"a ono to stále nekončilo,tak som sa bála,že to na mňa hodí
Zas miniem celú materskú..
Do riti, už si to našla.....