Lokalizácia
Formulár sa odosiela
No, nenapísal som to najstastnejsie.... Čo už... Jak píše myslím @johnysvk ži a nechaj žiť
Zobraziť komentár 21.01.2015 - 08:28:27
00
http://www.hlavnespravy.sk/jedinci-ktorych-vychovali-homosexualne-pary-vyniesli-smutne-skutocnosti-o-tom-ake-bolo-ich-detstvo/507003
Nechcem tým nič povedať ale právd je zas niekoľko....
Zobraziť komentár 21.01.2015 - 08:56:29
00
misopetrovicty si vyrastal v decaku ze vies co je pre to decko lepsie ,ci vyrastat s chlapmi alebo zenami ? No mne to preide na hlavu padnute ti poviem rovno lebo to dieta bude stoho tak zmetene ze niekde skonci pod odbornym dohladom to je moj nazor

Podla mojej skusenosti su DECAKY velke zlo pre deti. Nenaucia sa tam zodpovednosti, povinnostiam, respektu...nicomu normalnemu, co by vedeli vyuzit v dospelosti...Vsetci len lutuju tieto deti ( sice je to smutne, to je fakt ), ale to nie je na prospech tych deti. Moji rodicia robili 7-8 rokov profesionalnych rodicov, resp pestunov a dost deti sa u nas otocilo z decaku. .A tie deti nemali vobec ziadnu chut podielat sa na chode domacnosti, nepomahali, dokonca ani vlastnu izbu si nechceli upratovat, lenive, niektori kradli mojim rodicom peniaze a ine veci a potom ich predavali v skole, niektori si skryvali jedlo pod matrac do postele....potom na to zabudli a tam to zhnilo...atd...Robili veci, co normalnemu decku, co vyrasta v rodine, ani len nenapadne. A nemyslim, ze zalezi, ake pohlavie ta vychova..dolezite je, aby ta vychoval. Male deti..tak 3-6 rokov este clovek prevychoval...ale 10+ uz len velmi tazko...V podstate mojim rodicom sa nepodarilo prevychovat ziadne dieta, ktore mali. Vsetky vratili do decaku, lebo na to uz nemali nervy-za tie prachy to nestalo. Jedina nadej ich bola dve male ciganky-sestry, 2 a 3-rocne. Avsak tie sa museli vratit k rodicom po asi roku, lebo sa im otec vratil z basy....To ze ho potom po case opat zavreli do basy je vedlajsie ( mimochodom za zneuzivanie tychto dvoch malych )...Teraz uz maju obe cez 10 rokov, ziju v osade klasickym ciganskym zivotom. Sancu na normalny zivot stratili v momente, ked ich nase urady vratili vtedy naspat k ich biologickym rodicom. A vidite...rodina to bola muz a zena...a nepomohlo...hmm..Ani neviem co som chcel tym vsetkym povedat, len ma to vzdy tak nasere, ked si na to spomeniem :(
Zobraziť komentár 21.01.2015 - 08:59:25
010
Mam otazku.
Co konkretne spravilo KDH, KBS, vsetky tie "aliancie za rodinu" a podobni fundamentalisti na PODPORU rodiny za poslednych 20 rokov ??
Vsade je nedostatok skolok a jasliciek, alternativne sposoby zamestnania pre mamicky u nas nikto nepodporuje, byvanie je pre mlade rodiny absolutne nedostupne a vdaka nizkej porodnosti Slovaci vymieraju.

Ale katoliban ide riesit homosexualov.
Zobraziť komentár 21.01.2015 - 09:06:54
02
Nič nové od roku 1762. Vtedy napísal Jean-Jacques Rousseau knihu Emile. Záver: zver mi do starostlivosti dieťa a ja z neho vychovám čo len chceš, diplomata alebo naničhodníka...
Zobraziť komentár 21.01.2015 - 09:16:29
00
ži a nechaj žiť

s dodatkom: ..ale len ako ja považujem za správne a kludne o tom aj referendum vyhlásim.. :lol:
Zobraziť komentár 21.01.2015 - 09:28:57
02
No jo... CraObs Niesom neomylny a nemusím mať pravdu :-) .... Mi napadá jeden citat.... Kedy sa staral kazdy sám o seba, bolo by o všetkých postarané :-D
Zobraziť komentár 21.01.2015 - 09:34:02
00
mno, nechcel som už, ale musím :)
ak by sa každý naozaj postaral o seba ... nač by komu bol boh a inštitúcie v jeho alebo mene? :) alebo proti nemu
takže to by bola nočná mora kompletne vládnucej vrstve jedno v akom smere vládne a preto to nikdá nedovolí
Zobraziť komentár 21.01.2015 - 09:44:36
00
Pozeral sa niekto na prvu otazku aj napr. z pohladu islamu a polygamie/mnohozenstva, pristahovalectva a "fiktivnych" polygamnych svatieb za ucelom ziskania obcianstva?

1. Súhlasíte s tým, aby sa manželstvom nemohlo nazývať žiadne iné spolužitie osôb okrem zväzku medzi jedným mužom a jednou ženou?
Zobraziť komentár 21.01.2015 - 09:48:46
00
A o registrovanom partnerstve tam preco nic neni??....Take otazky su tam, ze nemam problem na prvu otazku odpovedat ano, keby tam bola aj stvrta otazka o registrovanom partnerstve. Na druhu a tretiu otazku by som dal NIE....

Raver - dakujem ti velmi pekne, teraz mam pochybnosti o prvej otazke....spochybni mi este dalsie dve plsss..hmm
Zobraziť komentár 21.01.2015 - 09:58:43
00
Konecne to tu vyzera ako v naozajstnom pieskovisku - rozhadzany spinavy piesok a v strede nasrane. :P
Zobraziť komentár 21.01.2015 - 10:12:19
012
Raver ale ved ked sa odpovie nie tak sa nic nemeni a vsetko zostava tak ako bolo...v referende moze nastat zmena iba vacsinovou otazkou ano....

A btw..to ze chcu homosexuali regostrovane partneratvo sa da tiez pekne v zakone ustanovit ako partnerstvo dvoch osob :) tj. Polygamci mozu ist kurat tak handry fajcit :)
Zobraziť komentár 21.01.2015 - 10:13:13
00
chcem si podať celoročný inzerát do inzertných novín v žilinskom regióne. Chlapi,najmä zo Žiliny a Bytče,ktoré sú u vás najrozšírenejšie? U nás v Tn je to poriešené Pardonom, ktorý však v Žiline a okolí nevychádza...a gúgeľ tiež nevie poradiť...:)
Zobraziť komentár 21.01.2015 - 10:41:42
00
myslis formu letakovych ci klasika,a iba zilina ci aj prilahle

klasicke
http://www.mynoviny.sk/nase-redakcie/zilinsky-kraj/zilinske-noviny/
http://www.zilinskyvecernik.sk/
no a letakova forma
http://regionpress.sk/vydavatelstvo/redakcie/stred/zilinsko-bytciansko
Zobraziť komentár 21.01.2015 - 11:40:22
00
letakove ani nepozeram, idu rovno do kosa. inak zilinsky vecernik. precitam ich takmer cele :)
Zobraziť komentár 21.01.2015 - 11:55:23
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up