misopetrovicty si vyrastal v decaku ze vies co je pre to decko lepsie ,ci vyrastat s chlapmi alebo zenami ? No mne to preide na hlavu padnute ti poviem rovno lebo to
dieta bude stoho tak zmetene ze niekde skonci pod odbornym dohladom to je moj nazor
Podla mojej skusenosti su DECAKY velke zlo pre deti. Nenaucia sa tam zodpovednosti, povinnostiam, respektu...nicomu normalnemu, co by vedeli vyuzit v dospelosti...Vsetci len lutuju tieto
deti ( sice je to smutne, to je fakt ), ale to nie je na prospech tych deti. Moji rodicia robili 7-8 rokov profesionalnych rodicov, resp pestunov a dost deti sa u nas otocilo z decaku. .A tie deti nemali vobec ziadnu chut podielat sa na chode domacnosti, nepomahali, dokonca ani vlastnu izbu si nechceli upratovat, lenive, niektori kradli mojim rodicom peniaze a ine veci a potom ich predavali v skole, niektori si skryvali jedlo pod matrac do postele....potom na to zabudli a tam to zhnilo...atd...Robili veci, co normalnemu decku, co vyrasta v rodine, ani len nenapadne. A nemyslim, ze zalezi, ake pohlavie ta vychova..dolezite je, aby ta vychoval. Male deti..tak 3-6 rokov este clovek prevychoval...ale 10+ uz len velmi tazko...V podstate mojim rodicom sa nepodarilo prevychovat ziadne dieta, ktore mali. Vsetky vratili do decaku, lebo na to uz nemali nervy-za tie prachy to nestalo. Jedina nadej ich bola dve male ciganky-sestry, 2 a 3-rocne. Avsak tie sa museli vratit k rodicom po asi roku, lebo sa im otec vratil z basy....To ze ho potom po case opat zavreli do basy je vedlajsie ( mimochodom za zneuzivanie tychto dvoch malych )...Teraz uz maju obe cez 10 rokov, ziju v osade klasickym ciganskym zivotom. Sancu na normalny zivot stratili v momente, ked ich nase urady vratili vtedy naspat k ich biologickym rodicom. A vidite...rodina to bola muz a zena...a nepomohlo...hmm..Ani neviem co som chcel tym vsetkym povedat, len ma to vzdy tak nasere, ked si na to spomeniem