Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Iceman má pravdu, my muži sme už raz takí. Lopatovacia sezóna prišla tento rok nehorázne skoro :roll:
Zobraziť komentár 21.11.2008 - 22:16:13
00
Iceman má pravdu, my muži sme už raz takí. Lopatovacia sezóna prišla tento rok nehorázne skoro :roll:

toto poznam. dala to jedna pani svojmu synovi, ked sa prizenil na kysuce :mrgreen:
Zobraziť komentár 21.11.2008 - 22:22:14
00
zdravim , ehm prosim vas vysvetlite mi prosim bezdusovy system , nasiel som to v popise jedneho plasta ..... ( vcelku chapem ze tam nebude dusa ale chcel by som vediet detailne ako to funguje ) :oops: akosi mam problem s predstavivostou .....

Schwalbe tech-info
Zobraziť komentár 21.11.2008 - 22:43:09
00
Zima je moje najobľúbenejšie ročné obdobie, so všetkým, čo k tomu patrí.Ostatné roč. obd. by pre mňa ani nemuseli existovať./ Zvažujem trv. pobyt Sibír/. Ale na tomto fóre by som sa k tomu nemala ani priznávať.Asi so mnou nik nezdieľa názor, čo? Aspom v mojom okolí nik.
A Ty-z tých Krasňan si ma tiež sklamal.

Ja sa hlásim do partie. Na lete nemám rád teplo a hmyz. Ale tá Sibír by mi na kríže asi už dobre nerobila. :mrgreen:
A to si hovoria bajkeri. Veď na sňahu sa tak krásne jazdí. A ani alergie v zime nie sú. Ani kliešte.
A či v zime či v lete, najlepšie je v bufete. :wink:
Zobraziť komentár 22.11.2008 - 00:41:57
00
chlopi teraz som prisiel domov, taaaaaake velke vlocky :lol:
Zobraziť komentár 22.11.2008 - 01:04:40
00
2pisosip : uz ked o tych kliestoch hovoris , ked sa jazdi na biku cez les je to dost pravdepodobne ze sa nejake prisaju na kozi ze ? taky zapal mozgovych blan nie je nic moc ako sa proti tomu branite ??
Zobraziť komentár 22.11.2008 - 01:17:49
00
2pisosip : uz ked o tych kliestoch hovoris , ked sa jazdi na biku cez les je to dost pravdepodobne ze sa nejake prisaju na kozi ze ? taky zapal mozgovych blan nie je nic moc ako sa proti tomu branite ??

No mne sa vačšinou kusnú na jemnú kožu (pod pazuchu, pod koleno). Ale nevylučujem ani klinické prípady prisatia sa na koziy. :mrgreen:
btw: je tu niekde o tom thread
Zobraziť komentár 22.11.2008 - 02:16:47
00

Musis jazdit tak rychlo, ze nestihnu naskočiť :D A co sa tyka zimy tak tu by mali zákonom zrusiť tak okolo 6. januara. Leze to do penez ( kurenie, vleky drahe, caj drahy, rum detto ). A co mi najviac vadi, tak to je ta nepraktickosť pri obliekani vrstiev. Ale inac lyzujem rad :D
Zobraziť komentár 22.11.2008 - 06:54:02
00
Do orecha bum!!! :evil:
Po turisticko-chatovej jeseni konečne nastal ideálny čas na zimnú bajkovačku. Vonku -4, celkom slušný vetrík, trocha snehu po zemi. Mňam. Kuva a po kilometri mi ide voľnobeh dopredu aj dozadu. Orech v riti. :evil: V sobotu poobede. :cry:
Zobraziť komentár 22.11.2008 - 14:35:39
00
2pisosip : no tak aj ja mam dnes za sebou krstenie noveho biku, skoda ze este nazamrzol poriadne povrch, bo blata bolo pozehnane coz mam moc netesi pretoze som dosiel spinavy jak ciganska hracka :-(
Zobraziť komentár 22.11.2008 - 15:18:19
00
Ja sa hlásim do partie. Na lete nemám rád teplo a hmyz. Ale tá Sibír by mi na kríže asi už dobre nerobila. :mrgreen:
A to si hovoria bajkeri. Veď na sňahu sa tak krásne jazdí. A ani alergie v zime nie sú. Ani kliešte.
A či v zime či v lete, najlepšie je v bufete. :wink:

Piso, konečne spríbuznená duša!!! No a to keď Ti ešte poviem, že mesto Poprad sa mne osobne zdá najkrajšie v rámci Slovenska. Trávim tam časť leta, zimný zlatý týždeň už roky rokúce.A predvianočný vysvietený Poprad- rozprávka.
Tak som rada, že spríbuznená duša a ešte aj z Popradu:::::::
Zobraziť komentár 22.11.2008 - 15:47:20
00
Janosik, kde si bol? Pruzenie ako v zime funglovalo? Ja som bol dnes tiez, ale moja vidla sa stala pevnou, to musim este nejako vyriesit. :roll:
Zobraziť komentár 22.11.2008 - 15:49:03
00
uz aj u nas nasnezilo uvidim ako zajtra doobeda mozno nieco pojazdim. zatial so vyrobil toto(uz bez ziadneho navodu.)
Zobraziť komentár 22.11.2008 - 16:08:19
00
o týždeň je až 27. novembra :!: (od daného príspevku)
Zobraziť komentár 22.11.2008 - 16:18:21
00
2dizi : ehm no len tak za domom na hlinisku, preto to blato ale inak uz ked som bol hore slo to, tam je to uz celkom zamrznute ( smer na Trstene )

co sa perovania tyka tak predna vidla bez problemov a zadny tlmic tiez pracoval v ramci slusnosti

inak ako je to s tymi hydraulickymi brzdami v zime myslim tak -5 st (pod nulou) neroby im to tak trosku zle ?
bo ked som dosiel nemal som inu moznost ako ho osprchovat iba takou fajnou 4 st vodou co mame vonka v nadrzi ( musim ist kupit hadicu) inak co sa oblecenia tyka este raz mi bude niekto tvrdit ze ta ci ona vetrovka je do mrazu ho kopnem do ved viete kde som bol iba chvilu a spoteny jak fras nato zafukal vietor taky slabucky bo som isiel na kopec a zima preukrutna !!( teda ako moj pocit )
Zobraziť komentár 22.11.2008 - 16:57:27
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up