Lokalizácia
Formulár sa odosiela
uz som aj co to pogooglil a sa mi zda ze nas je veeeelmi vela s tymto problemom, no pani v shimane to tentokrat trosku nedomysleli, ale mohli :cry:

Najprv som ľutoval že som si kúpil XT 07 náboje, ale potom som bol rád. Ako tu už niekto spomínal, tieto problémy nastali len pri 08čkách. Moje majú cca 3000km a všetko v poho.
Hold, shitmano má v poslednej dobe nejak dosť chybných sérií. Čudujem sa, že ich ešte nestiahli z obehu, ako s tými rukavicami :(
Zobraziť komentár 22.11.2008 - 20:33:38
00
hmm hmm hmm. 8)
Alena, Alena. Zdravotacka, zdravotacka. Presúvam našu osobnú diskusiu do ss. Len mi prosím ťa ešte povedz, či tonko je manžel, syn, frajer, pes, škrečok, alebo všetko dokopy. Aby som sa nedopustil nejakého fauxpaux. :P

Ále Pišo, veď ja som nepovedala, že si ťa chcem zobrať za muža a prisťahovať sa do Popradu!!!!!!
No a Tonko, to je to najlepšie, čo ma za posledných niekoľko rokov postretlo. Je to môj milenec, spolubývajúci....alebo vlastne pred dvoma týždňami to posunul na vyšší level, keď som od neho dostala snubák.
On na fórum nechodí, tak fauxpaux nehrozí.

Vieš, to sa ja len tak teším, že máš tiež rád hory, zimu a tak.
Mimochodom, práve dnes som začala piecť vianočné oplátky.
Ozaj, aké počasie je v Poprade?
Zobraziť komentár 22.11.2008 - 21:39:53
00
...
Mimochodom, práve dnes som začala piecť vianočné oplátky...

chystáš na stretko ? :)
Zobraziť komentár 22.11.2008 - 21:47:18
00
Ále Pišo, veď ja som nepovedala, že si ťa chcem zobrať za muža a prisťahovať sa do Popradu!!!!!!
No a Tonko, to je to najlepšie, čo ma za posledných niekoľko rokov postretlo. Je to môj milenec, spolubývajúci....alebo vlastne pred dvoma týždňami to posunul na vyšší level, keď som od neho dostala snubák.
On na fórum nechodí, tak fauxpaux nehrozí.

Vieš, to sa ja len tak teším, že máš tiež rád hory, zimu a tak.
Mimochodom, práve dnes som začala piecť vianočné oplátky.
Ozaj, aké počasie je v Poprade?

Kukaj čo tie baby hneď nenapadá. A ja som Ti vari vravel, že si ťa xcem zobrať za ženu? Asi upozorním tonka, že ti nemravnosti po rozume chodia. Ja som ťa xcel len upozorniť, aby si do PP škrečka na ten zlatý týždeň nebrala, lebo by mu tu mohla byť zima. No a nexcel som takéto chovateľské záležitosti rovno na bajkerskom fóre pretriasať. Tak už nevadí. V každom prípade si budem na teba odteraz dávať pozor. :twisted:
A aké je počasie? Dočkaj kuknem na shmu: polooblačno -6C, vietor W 4m/s.
Dajakú mám dobrú náladu. Keď budeš na ceste s tými oplátkami, tak urkite pošli vopred ss. Nech o tých škrečkoch pár slov prehodíme. :wink:
Zobraziť komentár 22.11.2008 - 23:26:14
00
u nas je uz asi 15cm snehu :idea:
Zobraziť komentár 23.11.2008 - 07:43:53
00
juchuuu to sa bude krutit :-)
Zobraziť komentár 23.11.2008 - 08:37:50
00
chystáš na stretko ? :)

Niečo mi ušlo? Ale ak nejaké chystáme, to aby som začala aj na druhú smenu
Zobraziť komentár 23.11.2008 - 09:58:47
00
Kukaj čo tie baby hneď nenapadá. A ja som Ti vari vravel, že si ťa xcem zobrať za ženu? Asi upozorním tonka, že ti nemravnosti po rozume chodia. Ja som ťa xcel len upozorniť, aby si do PP škrečka na ten zlatý týždeň nebrala, lebo by mu tu mohla byť zima. No a nexcel som takéto chovateľské záležitosti rovno na bajkerskom fóre pretriasať. Tak už nevadí. V každom prípade si budem na teba odteraz dávať pozor. :twisted:
A aké je počasie? Dočkaj kuknem na shmu: polooblačno -6C, vietor W 4m/s.
Dajakú mám dobrú náladu. Keď budeš na ceste s tými oplátkami, tak urkite pošli vopred ss. Nech o tých škrečkoch pár slov prehodíme. :wink:

Piso, na mňa si vôbec netreba dávať pozor, som veľmi čitateľný model.
No a téma škrečok-to je moje.
Zobraziť komentár 23.11.2008 - 10:01:57
00
Niečo mi ušlo? Ale ak nejaké chystáme, to aby som začala aj na druhú smenu

no tu sa rozoberá termín :)

viewtopic.php?f=7&t=15547&start=540
Zobraziť komentár 23.11.2008 - 10:47:00
00
juchuu tak uz som spet , myslim z vyjazdiku ( pretoze to bolo kratke ) ale sa nam nejako rozfukalo , este ze som mal zo sebou psa, ma normalne potiahol z bikom cez zasnezenu polnu cestu ( dobry psik dobry ) a ja som sa samoska flakal :-) .....
Zobraziť komentár 23.11.2008 - 13:30:01
00
Čudujem sa, že ich ešte nestiahli z obehu, ako s tými rukavicami :(

Kokos, ako dlho chces este fnukat nad tymi rukavicami? :lol:
Zobraziť komentár 23.11.2008 - 14:14:13
00
Ahojte. Nenachádzajú sa tu náhodou dvaja bikeri, čo boli dnes na Bezovci pri Piešťanoch? Ja som bola totiž tiež a dvoch som stretla, len ja som bola na aute, oni na bikoch, tak som sa chcela spýtať aké bolo pojazdeníčko...?
Zobraziť komentár 23.11.2008 - 18:03:57
00
2simona : heh skoda ze az tak daleko :-), ja som bol dnes von tiez a riadne som zmrzol ......
Zobraziť komentár 23.11.2008 - 20:11:12
00
2simona : heh skoda ze az tak daleko :-), ja som bol dnes von tiez a riadne som zmrzol ......

A čo bolo ďaleko? som to akosi nepochopila...
Zobraziť komentár 23.11.2008 - 20:38:54
00
2simona : nic si z toho nerob, obcas aj rozum ostava stat :-) a hlavne teraz v zime .....
Zobraziť komentár 24.11.2008 - 00:06:29
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up