Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ako som uzpisal, nemam s tym ziadne skusenosti, tak uz som to objednal, rusit to nebudem, ak mi to v pneu vydrzi tak dva az tri mesiace, tak budem len rad, takze pre buducnost, mam objednavat radsej tufo standard, nie, nechcem to na dusovy system, mam plastovky tufo, jedine ak by aj to bola hlupost, mam casto defekty, neviem velmi posudit cim to je, mozno stylom mojej jazdy, mozno cestami po ktorych jazdim, na rubenach som mal na kazdom vyjazde defekt, odkedy mam plastovky tufo je toho menej, no stale dost, pravdupovediac mi to uz lezie na nervy, za celu zivotnost zephyra som neriesil tolko defektov ako teraz na cestaku...
inac vdaka za rady, nabuduce si dam pozor a vyberiem poriadnejsie :)
Zobraziť komentár 25.03.2015 - 23:19:29
00
To si mal hneď napísať, že to chceš na plášťovky. To je ideálny ten "Tufo standard".
Kúrňa, trocha mi Extrému vytieklo (pozeral som jeho hustotu), utrel som ho papierom a po chvíli je z tekutiny už "guma".
Na MTB používam Caffelatex. Ten voľne vyliaty tak rýchlo nestuhne. Dobre tuhne pod tlakom 1-2 Atm.
Po náhodnom zistení, že Extrém rýchlo tuhne aj keď nie je pod tlakom, n e d á v a l by som ho ako prevenčák. Bola by to zbytočnosť.
Tmel musí v galuske dlho vydržať, byť riedky a pri jazde obmývať celé jej vnútro.
Zobraziť komentár 25.03.2015 - 23:31:29
00
https://dennikn.sk/80496/ako-sa-zije-v-najvacsom-slovenskom-gete-lunik-ix-na-fotkach/
Zobraziť komentár 26.03.2015 - 01:24:29
00
GaliPe54 myslis, ze mi tmel tak dva mesiace vydrzi ako prevencia? Popripade ho mam pouzit len po defekte?
Zobraziť komentár 26.03.2015 - 01:35:57
00
https://dennikn.sk/80496/ako-sa-zije-v-najvacsom-slovenskom-gete-lunik-ix-na-fotkach/

tie fotky su nafotene tak ako keby sme ich mali lutovat este ;)
Zobraziť komentár 26.03.2015 - 08:11:13
01
GaliPe54 myslis, ze mi tmel tak dva mesiace vydrzi ako prevencia? Popripade ho mam pouzit len po defekte?
Ako prevenčný by som ho nepoužil. (môj názor bez praktických skúseností)
Na základe toho, čo som už skoršie popísal, mal by som obavu z jeho výdrže, teda aj doby účinnosti. V plášťovke nemáš možnosť kontrolovať stav a množstvo tmelu. Ja som si nedávno ku galuskám kúpil tmel v sprayovom balení s hadičkou na galuskový ventil. Zatiaľ som ho nemusel použiť. Obsah 100 ml by mal nafúkať dva cestné plášte alebo jeden MTB a zároveň by mal zaceliť defekt. Vozím to so sebou (malé a len128 gramov)
Zobraziť komentár 26.03.2015 - 08:13:32
00
Žiadne fotky ti nepovedia ako to tam naozaj vyzerá, najlepšie si to pozrieť na vlastné oči. Mal som tú možnosť, raz stačilo. Okrem Luníka IX som mal tú česť vidieť to aj v Trnave na Coburgovej, Rimavskej Seči a aj v osade v Sečovciach... :puke:
Zobraziť komentár 26.03.2015 - 08:18:49
00
no cez rimavsku sec bol zazitok ist na bajku... a nastastie bol este den :D, v noci by mi inac lepilo
Zobraziť komentár 26.03.2015 - 08:23:20
00
A senior military official involved in the investigation told the New York Times that there was a “very smooth, very cool” conversation between the two pilots during the early part of the flight from Barcelona to Düsseldorf.
Later in the recording, the audio suggests that one of the pilots left the cockpit and could not re-enter. The audio gives no indication of the condition of the pilot who remained in the cockpit.

“The guy outside is knocking lightly on the door and there is no answer,” the investigator, who asked to remain anonymous, told the New York Times. “And then he hits the door stronger and no answer. There is never an answer.
“You can hear he is trying to smash the door down.”
“We don’t know yet the reason why one of the guys went out,” said the official, who requested anonymity because the investigation is continuing.
“But what is sure is that at the very end of the flight, the other pilot is alone and does not open the door.”
Zobraziť komentár 26.03.2015 - 08:41:59
00
Ešte by som toto nepovažoval za spoľahlivú informáciu. Ale je pravda, že v posledných rokoch počet mŕtvych pasažierov kvôli samovražde člena posádky vysoko prekračuje počet obetí terorizmu.
SilkAir Flight 185 - Wikipedia, the free encyclopedia
EgyptAir Flight 990 - Wikipedia, the free encyclopedia
LAM Mozambique Airlines Flight 470 - Wikipedia, the free encyclopedia
Japan Airlines Flight 350 - Wikipedia, the free encyclopedia
Federal Express Flight 705 - Wikipedia, the free encyclopedia

Novinárom nejde o pravdu. Chcú senzáciu a predajné čísla...
Zobraziť komentár 26.03.2015 - 09:44:00
00
s tou informaciou prisiel New York Times a AFP, co nie je zrovna bulvar... ..inak piloti skupiny Lufthansa v poslednej dobe neustale strajkuju kvoli platom a cela skupina je v srackach co sa tyka financii...
Zobraziť komentár 26.03.2015 - 09:49:30
00
ono ani tak nestrajkuju piloti ( ktori su celkom slusne ohodnoteni so slusnymi benefitmi ) ako su do toho tlaceni odborovym zvazom ktory musi vykazovat nejaku cinnost inak by mohol byt povazovany za zbytocny ( tam je vraj najvacsi boj o dobre teple miesta )

a co sa tyka zlej financnej situacie EU aeroliniek, z velkej casti za to moze samotna EU ktora zakazala v nocnych hodinach pristavanie a vzlety na letiskach ktore su vzdialene xy km od obyvanej casti ( teda tyka sa to asi vsetkych letisk ktore su vyuzivane pre civilne ucely ). na druhu stranu tu mame arabsku silnu trojku ( Emirates, Qatar a Etihad ) ktory prave na tomto profituju a pekne kasiruju europanov pri tranzitnych letoch hlavne do Azie ( napr Emirates ma v Dubaji hlavnu spicku medzi 22:00 a 04:00 a to je letisko da sa povedat v centre mesta ). potom mnoho ludi neznalych problematiky este vyplakava ze arabske aerolinky maju lacne pohonne hmoty co je tiez nezmysel nakolko podla vyrocnych sprav napr Emirates nakupoval letecke palivo este o par centov drahsie ako British Airways. takze netreba hladat problem v inych, treba si len priznat ze roznymi nariadeniami, regulaciami, zakazmi si samotna EU podkopava letecky priemysel a jeho lepsie ekonomicke ukazovatele a ze niekto to jednoducho dokaze robit lepsie.

btw, ak by sa modovi chcelo, mohlo by sa to trosku vytiedit a urobit samotne vlakno "Doprava/cestovanie" kde by sme mohli debatovat o takychto veciach, mohli by sa tam davat postrehy z cestovanie, rad, skusenosti, rozne akcne ceny na letenky ubytovanie atd...
Zobraziť komentár 26.03.2015 - 10:54:36
00
K padu lietadla su rozne konspiracne teorie a niektore sa objavuju aj v diskusiach ku clankom. Na jednu konspiracnu teoriu na Tupkach som v diskusii nasiel takuto odpoved:

"podla depesi, medzi ponorkou a utocnym traktorom v novosibirsku je za zostrelenie lietadla germanwings zodpovedne ruske lietadlo tipu SU ktore malo opatovny vyjazd po europe kedy vypina lode NATO a propritom elektroniku nasich domacnosti a kazi nam tym naladu. Je velmi zvlastne ze utocny traktor bol vybaveny medzikontinentalnymi balistickymi strelami aj ked obycajne byva vyzbrojeny raketami typu zem vzduch a hnojivom. takisto je velmi zvlastne ze ponorka nesvietila reflektormi, pretoze ako vsetci vieme, hlboko pod vodou je tma. opatovne sa pytam... preco to rusy robia. preco mi vcera vypli mikrovlnku? preco mi zhasli svetlo akurat ked som si prezuval ponozky? je to nahoda? alebo im moje vynervovanie sluzi k ich vlastnemu prospechu? jednoznacne... vsetko je to priprava na anexiu slovenska. vcera som na poliach zaznamenal ovela vacsi pohyb utocnych traktorov. svoje aktivity maskovali tym ze postrekuju pesticidmi. ako vsetci vieme pesticidy su jedovate... zase nahoda? nemyslim. vcera som hovoril s jednym zo soferov traktorov, ktory sa jednoznacne vyjadril, ze traktor spravu ponorke poslat NEDOKAZE. zahadne ze tie ruske ano. preto treba budovat zakladnu NATO kym je cas. lebo potom moze byt neskoro."
Zobraziť komentár 26.03.2015 - 12:06:58
02
ako to je ten postup v troch krokoch?
ked to funguje, zdan to,
ked to zdanis a funguje to, zareguluj to,
ked to nefunguje, dotuj to.

princip fungovania EU imho:)
Zobraziť komentár 26.03.2015 - 12:12:41
00
:D :D :D
https://starbike.sk/shop/starbike-invisibleminator-x/
Zobraziť komentár 26.03.2015 - 12:16:42