Pali65: "Ak sa to chápe tak, že z garáže predĺžime líne až na vozovku, teda v takom pruhu nesmie nikto stáť, potom je to určite porušenie predpisov." Suhlasim, v tomto pripade to je na pokutu bez debaty. Avsak mam za to, ze vjazd z garazi na cestu je spolocny pre vsetky garaze, v tomto pripade je jeho sirka snad vyse 10 metrov. Preto skutocne nevidim problem vo vjazde/vyjazde z/do garaze. Navyse od garaze po cestu je to cca 9 metrov. Proste sa mi zda byt na hlavu padnute, ze keby tam bolo napriklad metrov 20, pokutuju aj toho co parkuje povedzme 16 metrov od garaze. Podla tohoto vykladu by tak mali spravit. A spat k mojmu pripadu, mali by so mnou pokutovat dalsie dve auta, co stali v tychto pomyslenych zonach. A to sa nestalo.
Kaski: Zaplatil som preto, lebo druha moznost bola spravne konanie. Som zivnostnik a aj keby som z toho konania odisiel bez pokuty, stacilo by aby som tym zabil tri a viac hodin a vyslo by ma to drahsie ako zaplatit pokutu na mieste...jednoducha matika. Nebudem sa principialne bit za vec, ked viem, ze do buducna to nema absolutne ziadny vyznam.
Opakujem, nie som ziadny chytrolin, ktory sa snazi kluckovat v systeme. Proste ma to mrzi, lebo v tom nebol ani naznak zleho umyslu, arogancie ci bezohladnosti. Nebudem to tu vsak viac rozduchavat aby to neprerastlo v zbytocny flame.
Najblizsie snad uz len fotky z vyjazdov

Prajem vsetkym pekny den.