... ja vám tlieskam ... a takto isto by sa dal rišieť každý aspekt života ... všetko by malo byť tak drahé aby si to dovolilo len obmedzené spektrum populácie .. a tým pádom sa všetko pekne vyfiltruje, nikde nebude problém všade bude priestor ...
Vlastnictvo auta je spojene s urcitymi prevadzkovymi nakladmi, ku ktorym jednoznacne patria aj naklady na parkovanie. Ked si niekto ledva naskrabe na auto a nema potom peniaze na jeho parkovanie - tak ho nemal vobec kupovat a mal jazdit MHD !! Zdravy clovek auto nepotrebuje, je to len o jeho pohodli. A postihnuti maju vyhradene parkovacie miesta, takze tych sa tento navrh netyka.
Ono to je taky slovensky pristup - zadrbme vsetky chodniky autami lebo tam parkujeme zadarmo a to ze nejake mamicky s kocikmi musia z chodniku zist dole na cestu aby presli, to uz nikoho nezaujima. Ja som za absolutny zakaz parkovania na chodnikoch VSADE. Kto chce parkovat, nech plati. Tak ako u nas to vyzera len v rozvojovych krajinach vychodnej Europy, v civilizovanom svete su chodniky pre chodcov a auta tam nemaju co robit.