Story na uvod: Dal som inzerat na predaj auta.
Kamen urazu: Cenu som stanovil na 100 € a uviedol som, ze dohoda na cene mozna.
Zaver: Nerobte to. Nepredavajte veci pod cenu, lebo spoznate, aki ludia na Slovensku naozaj ziju.

Takze pripajam SMS komunikaciu s jednym vytrvalym zaujemcom, ktory ma naozaj prekapil. A teraz nemam na mysli gramatiku, ale tu podstatu, teda jeho neschopnost pochopit, ze mi nerobi laskavost tym, ze to chce kupit za menej, nez mi ponukaju. Po jeho poslednej odpovedi som uz radsej nic nenapisal - nechcel som stratit uplne vsetku nadej v lepsiu buducnost tejto krajiny ak by mi odpovedal znovu.

Nelogické je, že sa to odohrávalo v takom rýchlom slede. Ak chceš kúpiť so zľavou a predávajúci tvrdí, že má kupca na inzerovanú cenu, tak mu to treba iba priať. Ale ak to ponúka ešte o týždeň neskôr, tak má zmysel trvať na tej zľave. Darmo predávajúci tvrdí, že ešte stále má kupca na požadovanú sumu. Where's the money??? A týždeň neskôr to ešte stále nepredal. V takom prípade kupujúci požadujúci zľavu má šancu, že predávajúci už stratí nervy a popustí. Ale opakovať ako verklík po pár minútach, to je len na smiech.