Lokalizácia
Formulár sa odosiela
to myslis stary mbanking alebo novy? nechapem ten FB a mhra nic z toho nemusis riesit..
Zobraziť komentár 04.10.2016 - 17:11:14
00
lto - cela ta diskuzia je po pitchi :)
vybral som len zopar riadkov, ale je tam viac dobrych
Zobraziť komentár 04.10.2016 - 17:12:41
01
ja mam Mbank 7 rokov:) Stale robia všetko nato aby nejake poplatky boli a asi budu viac kedže Zuno už nebude ale stale lepšie ako kamenné banky pokial nemusíš vkladat casto peniaze na účet ale to robím cez manželku ale tak max raz za dva roky:) Zatial mi to vychádza, že platím 1,2EUR za kartu ked nevykonam viac ako za 70EUR platieb. Výhoda je zase vyber z akeholkolvek automatu zdarma. Tusim to dali neobmedzene ak vybereš viac ako 70EUR. Neviem presne lebo zase zmenili cenník a podmienky
Zobraziť komentár 04.10.2016 - 17:20:15
00
petrik novy.
Nemyslím si, že podobné veci patria do internetbankingu. Ide predsa o peniaze klientov a nie zrovna 5 Eur.
Na zvážení bola tiež Zuno. Ich masívna reklamná kampaň však dávala tušiť, že niečo nie je v poriadku. Ako pri Prima banke.
Zobraziť komentár 04.10.2016 - 17:32:24
00
Byť dlhodobo v strate sa nedá a s tým modelom podnikania už dnes nemali kde zarobiť...
Zobraziť komentár 04.10.2016 - 18:44:49
01
No asi prejdem do tej FIO banky. Kamenne banky disponuju s prostriedkami klientov, predpokladam, ze z nich generuju dalsie penazne prostriedky nadrámec vlozeneho ale ich bezne ucty su urokovane tak cca maximalne 0,5% p.a. Vedenie uctu ak stoji v unibanke 8 eur/mes, to mi skor pride ako vyuzivanie spoplatnenych sluzieb trezora a nie banky. Myslene to je vseobecne na vsetky kamenne banky. Proste, ked "tocia" mojich 30 tisic a nic mi zato vo finale ani de facto nedaju, fajn , ale tak nech ma potom ani "nepokutuju" poplatkami zato, ze chcem obcas zlomok svojich vlastnych penazi presunut inam.....a ze prevadzkovanie banky nieco stoji ? - moj stary kolega vravieval s oblubou - ked to neviem, tak to nerobím....
klasik by zase oponoval: "kolko veci neviem ale robim ich rad...." čo ?
Zobraziť komentár 04.10.2016 - 18:52:05
00
arrow_leftmarp napísal:
Byť dlhodobo v strate sa nedá a s tým modelom podnikania už dnes nemali kde zarobiť...

Ak sa bavime o ZUNOe, tak sa mi mari, ze je to zalezitost reiffeisen ( ať prominou ak to volam zle) rakusko alebo švajciarsko. Pytam sa: a kde teda udelalo tych par chytrych švajciarskych ekonomickych expertov hlav chybu, ked po dokladnej analyze ceskeho a slovenskeho trhu a priestoru v tomto financnom sektore, na ktory su expertmi, sa rozhodli, ze ich internetova banka bude onou zlatou to baňou ? :D
Zobraziť komentár 04.10.2016 - 19:01:33
00
Jop, Zuno = Raifessen group --> Tatrabanka :lol: .. kto je klient Zuno, tak nez sa spamata, bude v TB :D :D
Zlata bana a poplatky, to nielen banky, ale kazda jedna zahranicna firma doji byvale krajiny V4 :) .. v comkolvek. Banka, mobilny operator, trh prace, potraviny ...
Zobraziť komentár 04.10.2016 - 19:04:24
00
rusofili poprosim do temy politika :D ale nie robim si kozy.. inak aj ja mam moralny problem s tym ze mam u niekoho peniaze a este mu mam za to platit looool
Zobraziť komentár 04.10.2016 - 19:09:09
01
lto myslim, ze v tomto sa neda ine, len s tebou suhlasit
Zobraziť komentár 04.10.2016 - 19:09:49
00
Poplatky , to je slusny prijem pre banku .. ono problem je skor v tom, ze kazdu banku vlastni uz zahranicnik a teda skace tak, ako piskaju. Akurat Postovu asi J&T :lol: .. Tatrabanka je ale napr. pekny vyciciavac (tvari sa ako moderna banka pre nadludi, viz. Kalinak story, ale ludia na pobocke nic nespravia, vsetko obmedzene zahranicnym systemom). S tym obracanim penazi to je komplikovane .. cele je to zhnite, lebo je naviazane na EU a ich bankovy system .. teraz hrozi, ze krachne Deutche bank .. asi dost kvoli Grecku a ich (dlhopisom?).
Zobraziť komentár 04.10.2016 - 19:17:50
01
Zalozte ucet svojmu decku a uzivajte ho. Studenti maju ucet zadarmo. Sice su tam obmedzenia (napr ja mam max denny vyber 450 000€ co je dost obmedzujuce :D ) ale tak da sa to prezit
Zobraziť komentár 04.10.2016 - 19:24:38
03
Hmm, zatial viem pomoct len v tom, ze *3 ma pyramidovy stacking , postupne sa zmensuju rozmery podloziek. Skoda, ze si si nenafotil ako to vyzeralo, plus postup rozoberania
Zobraziť komentár 04.10.2016 - 19:27:43
00
Video: http://www.liveleak.com/view?i=a10_1472677239
Zobraziť komentár 04.10.2016 - 19:32:05
00
arrow_leftmarp napísal:

To je pravda. Podobne dopadne aj mBank. Síce to ešte držia zubami nechtami, ale je to iba otázkou času.
Zobraziť komentár 04.10.2016 - 20:34:11
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up