Ad moje skúsenosti s UniCredit Bank
post1138188.html?hilit=unicredit#p1138188Účet som už zrušil, zostala mi kreditka, tú som zrušil tiež 21.4.2017 kedy som priamo na pobočke vložil v hotovosti celú dlžnú čiastku - takmer 600 EUR a zároveň spísal žiadosť o zrušenie. Že teda v poriadku ale na konci mesiaca mi ešte vystavia posledný výpis a budú tam ešte nejaké úroky z dovtedy čerpanej sumy. Reku jasné, žiadny problém, doplatíme. Keď mi v pondelok pípla sms s výpisom, v ktorom chceli po mne dlžnú sumu 605,94 EUR stúpol mi tlak, že by im v kardiocentre praskol tlakomer. V utorok som nabehol nasratý do tej istej pobočky len k inej prepážke a chlapíkovi som sa snažil kľudne vysvetliť problém. A vraj, že upps, zabudli sme pripísať Váš vklad. Neodpustil som si a povedal mu, že toto je už štvrtá závažná chyba, ktorú mi UCB urobila tak nech sa nečudujú, že prichádzajú o klienta/-ov.
To by ma zaujimalo, ze kam v pokladni tu sumu pripisali

.. asi ich system nepocita s takymto niecim. Cize dobre si spravil, ze si od nich odisiel. Ale kedze ho nepripisali na spravny ucet, tak pocitam, ze ti z tej sumy za nejake obdobie nauctovali aj uroky ale. neopravnene. To by som si checkol a dal reklamaciu, lebo to tak vyzera, ze ti napocitali uroky za 9 dni za nieco, na co nemali narok... nejake 3 eura.