Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Pisal som to vo všeobecnosti nie ako Astrovi. To mi je jasné že tolko chochmesu má. ;)
Zobraziť komentár 04.05.2017 - 11:37:06
00
Ziadne doklady sa nevyhadzuju. Ja som minuly rok rusil vo VUB. Vsetko vklude a bez zbytocnych prietahov a poplatkov. Taka Tatra je uz na ine vypravanie.
Zobraziť komentár 04.05.2017 - 11:41:28
00
arrow_leftdouble napísal:
prosim podpiste sa kto je z okolia Piestan. Jedna sa o peticiu na vybudovanie cyklochodniku medzi Vrbovým a Piestanmi. Nejake debilne zdruzenie tam chce mat stale zeleznicu ktora za uziva 1 slovom jeden krát za rok. Za taketo elementarne veci treba bojovat. Podla zakona sice elektronicka petícia nemá opodstatnenie ale preukazat aspon psychologicky tlak na vedenie VUC, a mesta treba. https://www.peticie.com/peticia_za_vystavbu_cyklo-dopravnej_komunikacie

A tu je pohlad z druhej strany http://www.vlaky.net/zeleznice/spravy/6426-Dlhy-z-roku-2016-110-rokov-trate-Piestany-Vrbove/
To OZ ma vlaciky, o ktore sa stara a zrusenim trati sa na ne mozu uz len tak pozerat. Nekazte inym radost a nestarte sa im do hobby :) Osobne som za zachovanie takychto trati, kedze ak sa zrusia, tak uz sa nikdy neobnovia.
Zobraziť komentár 04.05.2017 - 11:44:51
05
Lepsie je peticia za obnovu pravidelneho vlacika, ako rusit kolajnice. Potom sa da aj odviezt :)
Zobraziť komentár 04.05.2017 - 12:19:30
01
arrow_leftastro napísal:
Ad moje skúsenosti s UniCredit Bank post1138188.html?hilit=unicredit#p1138188
Účet som už zrušil, zostala mi kreditka, tú som zrušil tiež 21.4.2017 kedy som priamo na pobočke vložil v hotovosti celú dlžnú čiastku - takmer 600 EUR a zároveň spísal žiadosť o zrušenie. Že teda v poriadku ale na konci mesiaca mi ešte vystavia posledný výpis a budú tam ešte nejaké úroky z dovtedy čerpanej sumy. Reku jasné, žiadny problém, doplatíme. Keď mi v pondelok pípla sms s výpisom, v ktorom chceli po mne dlžnú sumu 605,94 EUR stúpol mi tlak, že by im v kardiocentre praskol tlakomer. V utorok som nabehol nasratý do tej istej pobočky len k inej prepážke a chlapíkovi som sa snažil kľudne vysvetliť problém. A vraj, že upps, zabudli sme pripísať Váš vklad. Neodpustil som si a povedal mu, že toto je už štvrtá závažná chyba, ktorú mi UCB urobila tak nech sa nečudujú, že prichádzajú o klienta/-ov.

To by ma zaujimalo, ze kam v pokladni tu sumu pripisali :D .. asi ich system nepocita s takymto niecim. Cize dobre si spravil, ze si od nich odisiel. Ale kedze ho nepripisali na spravny ucet, tak pocitam, ze ti z tej sumy za nejake obdobie nauctovali aj uroky ale. neopravnene. To by som si checkol a dal reklamaciu, lebo to tak vyzera, ze ti napocitali uroky za 9 dni za nieco, na co nemali narok... nejake 3 eura.
Zobraziť komentár 04.05.2017 - 12:22:34
00
Všetky doklady samozrejme mám. Reklamáciu sme spísali priamo na pobočke. Druhý deň mi bola pripísaná tá vložená suma a teraz čakám na opravný výpis s vyčíslením správnej výšky úrokov.
UCB mi len potvrdila, že som urobil dobre keď som od nich odišiel a tiež svoju neschopnosť. Takéto veci sa mi v TB nikdy nestali, nemal som jediný, čo i len maličký problém. Ústretovosť, rýchlosť, presnosť. A to som v TB oveľa, oveľa dlhšie (nepretržite tuším od roku 1998) ako som bol v UCB (od roku 2009).
Zobraziť komentár 04.05.2017 - 12:31:06
00
co mi pripomina ze idem zistit ako to vyzera s mojou reklamaciou v mbank. ktora sa uz riesi asi druhy mesiac.
tak este 4 dni a uplinie im druha 30 dnova lehota

Naposledy upravil petrik dňa 04.05.2017 - 12:35:10, celkovo upravené 2 krát.

Zobraziť komentár 04.05.2017 - 12:32:28
00
astro: pockaj, este ti napocitaju vyssi urok , aby ta dokladne otestovali :lol: a popri tom este nieco stratia :D .. murphy je sfina .. toto urcite totiz riesia rucne a ten kto to bude robit moze bude mat "spravny " den :D
Zobraziť komentár 04.05.2017 - 12:34:16
00
ved nech tam kludne nechajú aj železnicu aj spravia chodník, miesta je tam na to dosť a pochybujem, že by v tejto republike niečo ušetrili tým, že by tú cyklotrasu budovali na tom násype po železnici. česi majú cyklochodníky medzi dedinami a my nevieme ani medzi mestami spraviť, kde okrem iného je docela aj priemysel, tak by sa okrem rekreácie dala využiť na dochádzanie do práce..
Zobraziť komentár 04.05.2017 - 12:36:15
01
PLS..ak máte niekto poruku, odmerajte na galuskovom ventile jeho priemer...Chcem si urobit na bezdusaky du COCACOLOVU flasku nanahadzovanie plastov a nemam hadicku a neviem aky má mat vnutorny priemer...( nie som doma a cestou z prace si chcem kupit hadicku )..Guuuglim PRESTA DIAMETER a nedari sa najst :(
Zobraziť komentár 04.05.2017 - 12:42:00
00
To hadam nemyslíte važne, obhajovat tu zeleznicu. Tá nemá žiaden ale absolutne žiaden význam. Tak ako veci vznikaju tak aj zanikajú. kto už bude mat záujem jazdit medzi dedinami po rovine kde nic nieje co by sa dalo vidiet. Nato ak chceš jazdit na vlaku služí Oravska alebo železnica v Čiernom Balogu. V peknej prírode. Tie premávajú cez sezonu každý. Načo ti je niečo čo sa využije raz za rok naviac tie stanice su mimo centier dedin a miest. Ako turistická atrakcia to nikdy nebude na takej urovni aby sa im za prevádzku vratili náklady nebodaj natom aj zarobili. Niekto sa chce hrat s vlacikmi tak sa robia taketo problémy. Neda sa to spravit vedla, kedže by museli vykupit pozemky od vlasníkov a by sa to riadne predrazilo a este raz nema význam zachovávat tú železnicu.
Zobraziť komentár 04.05.2017 - 13:04:39
00
Rovnako ťa môže niekto poslať: "Nato ak chceš jazdiť na bicykli slúži hrádza pri Dunaji..."
Alebo: "Niekto sa chce bicyklíkovať tak nám zaberie to čo sme si postavili, vybojovali, zachránili..."
A nepáčika som ti dal za "nejaké debilné združenie" :n:
Zobraziť komentár 04.05.2017 - 13:19:38
02
To nieje argument. Niekolko ludí už zrazilo medzi Krakovanmi a Vrbovím. A dalsí ludia by tu cyklocestu využívali nielen ako turisticku atrakciu a cyklovilet ale aj migrovaním medzi dedinami a samotným mestom. 100x viac by ten cyklochodník služím obyvatelom ako slúži železnica. Nie su žiadne rozumne argumenty na zachovaie tej železnice.
Ked ti dosluži bicykel tak ho tiež zachovávaš? Bud ho predáš aby niekomu služil lepšie ako tebe alebo ked je moc stary hnije ti na povale alebo ide do šrotu. To sa robí s vecami ktore stratili význam.

Naposledy upravil double dňa 04.05.2017 - 13:34:04, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 04.05.2017 - 13:31:48
02
johnnySVK, podla mna mozno ani ziadnu flasku potrebovat nebudes...ja som v nedelu nahadzoval Maxxis HR II a v pohode to slo normalnou servisnou pumpou.

p.s. 6mm

edit: a ak chces, tak ti mozem cele to flaskove udelatko dat. ja ho nepotrebujem.
Zobraziť komentár 04.05.2017 - 13:34:01
00
arrow_leftperez napísal:
johnnySVK, podla mna mozno ani ziadnu flasku potrebovat nebudes...ja som v nedelu nahadzoval Maxxis HR II a v pohode to slo normalnou servisnou pumpou.

p.s. 6mm

No..ja som si doteraz vzdy vystacil s klasickou bike pumpou - Vcera osm preventivne zhodil Maxxis Ikon..ze kuknem, ako sa dari mlieku ( asi polroka som nedolieval, v zime na balkone..atd )....Chcel som to nahodit naspat a nejde mi...nech robim co robim...Zo zvedavosti chcem skusit ten podomacky vyrobeny "flaškorýchlofúk"..Už len hadička mi chýba...zvyšok mam.
Zobraziť komentár 04.05.2017 - 13:38:01
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up