Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftHosť napísal:
bracho ma peknu dovolenku, vychytal 😂 som zvedavy ako sa odtial dostanu, ked aj letisko je ko

Hlavne, ze sa mu nic nestalo, lebo 300km/h vietor nie je ziadna sranda.
Amazing Video Irma Atlantic's most powerful hurricane Caribbean ouraganOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 07.09.2017 - 15:31:43
00
Zda sa ze Metelka najal PR poradcu, to jeho vyjadrenie je take nekonkretne ako len moze byt.

https://sport.aktuality.sk/c/293991/jozef-metelka-prehovoril-reaguje-na-klamstva-a-polopravdy/
Zobraziť komentár 07.09.2017 - 15:41:48
00
arrow_leftSesulak napísal:
Hlavne, ze sa mu nic nestalo, lebo 300km/h vietor nie je ziadna sranda.
Amazing Video Irma Atlantic's most powerful hurricane Caribbean ouraganOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

to hej, to si tu u nás ani nevieme predstaviť, tu keď je víchrica 120 km/h tak je peklo vonku
Zobraziť komentár 07.09.2017 - 16:03:44
00
to kto mu napisal??? chcem aby aj mne napisal taky list preco chodim do prace neskoro :D
Zobraziť komentár 07.09.2017 - 16:11:04
04
arrow_leftpalo14 napísal:
Zda sa ze Metelka najal PR poradcu, to jeho vyjadrenie je take nekonkretne ako len moze byt.

https://sport.aktuality.sk/c/293991/jozef-metelka-prehovoril-reaguje-na-klamstva-a-polopravdy/
ty woe,tam sa to proti Matelkovi riadne zvrhlo v tej diskusii :D
Zobraziť komentár 07.09.2017 - 19:41:14
01
jj, nakladaju mu tam riadne.
Pomerne humorne vyznieva jeho reakcia...ja, ja ja, jenom jaaaa :-D Strejdo mal uplnu pravdu, ze ma vesmirne ego.

Naposledy upravil romanx dňa 07.09.2017 - 20:33:44, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 07.09.2017 - 19:52:26
02
prerusim hurikan/a metelku a dam blbu otazku - mam na starom biku 16 rokov stary predstavec - nieco taketo http://www.shopbike.sk/obchod_homedir/data/1491/obrazky/kalloy uno.jpg - nebol nikdy buchnuty, vyzera byt uplne oka - ale rozmyslam ci by som ho nemal radsej vymenit koli unave materialu alebo nieco take - opodstatnene ci blbost?
Zobraziť komentár 07.09.2017 - 20:12:51
00
Skrutky akurat vpredu , ak si s nim jazdil dost vela.
Zobraziť komentár 07.09.2017 - 20:14:53
01
Inak, ked riesite toho Metelku, vsimol som si, ze tam jazdi Patrik Kuril, nie je to ten, co v 2005 na Merida Zelena Stopa SNP vrazil do rampy a mal velmi-velmi-velmi zlu triestivu zlomeninu stehehnnej kosti, museli mu transpalnovat kusok tepny a o rok znovu jazdil prve miesta ? Ak ano, co sa mu stalo, ze jazdi paraolympiadu ?
Zobraziť komentár 07.09.2017 - 20:16:35
00
Preventivne by si ho po 16 rokoch veru mohol vymenit aj cely :-) novy stoji par eur
Zobraziť komentár 07.09.2017 - 20:17:51
01
arrow_leftlto napísal:
Inak, ked riesite toho Metelku, vsimol som si, ze tam jazdi Patrik Kuril, nie je to ten, co v 2005 na Merida Zelena Stopa SNP vrazil do rampy a mal velmi-velmi-velmi zlu triestivu zlomeninu stehehnnej kosti, museli mu transpalnovat kusok tepny a o rok znovu jazdil prve miesta ? Ak ano, co sa mu stalo, ze jazdi paraolympiadu ?

Veď práve kvôli tomu úrazu jazdí za para, keďže naši slovenskí doktori mu tú nohu dodrbali ako mohli a od kolena dole ju má inervovanú. Pri tej transplantácii mu mali premostiť pôvodnú tepnu, aby nedošlo k odkrveniu, čo bohužial neurobili a odumreli mu nervy od kolena dole. Takto mi to popísal doktor Dívald (verím, že ho všetci poznáte). Takže kvôli tomu úrazu je v tej istej skupine ako Metelka, no jeho výkony sa vyrovnajú najlepším slovenským zdravým cyklistom. Je to proste makáč.
Zobraziť komentár 07.09.2017 - 20:55:15
00
Strejdo : naposledy som prave cital, ze v BB na rehabke ho dali dohromady /ale tak to je 10rokov?/, plus , ze so zatatymi zubami a bolestami trenoval tak, ze to rozchodil. Co ma vtedy zdravotnictvo prekvapilo, ze existuju aj take /aj ked mozno pre bezneho cloveka nedostupne/ moznosti. Co pises, vo mne zlomilo posledne iluzie, ktore som vlastne nemal. Obdivoval som ho vtedy , ako dokazal prave prekonat vsetko, ze bol makac. Je to smutne, co pises .. nevedel som to :( .. aj som tak myslel, ci to nie je kvoli tomu /ale nepripustal/.
Zobraziť komentár 07.09.2017 - 21:00:10
00
Strejdo dottore Laurenc : ina kapacitka
Zobraziť komentár 07.09.2017 - 21:48:04
00
arrow_leftStrejdo napísal:
Veď práve kvôli tomu úrazu ...

https://www.mtbiker.sk/clanky/739/merida-zelena-stopa-2005.html

Aktualne na Okolo Britanie tiez riadny pruser.
https://sport.sme.sk/c/20643635/cyklista-preletel-cez-zadne-sklo-auta-okolo-britanie.html?ref=njct
Zobraziť komentár 07.09.2017 - 21:59:26
01
arrow_leftcanopus napísal:
Strejdo dottore Laurenc : ina kapacitka

Tak veru, veľmi výnimočný človek. Posledné dva roky som s nim chodieval ako doprovod na ironmany a veľa ma naučil. Toľkým ľuďom pomohol, zachránil im život. Rozprával mi aj to, ako chcel vystúpiť v televézii (joj, markíza, stv) a povedať pravdu o farmaceutickom priemysle ako si z ľudí robí závislých na liekoch pričom na každú chorobu je liek v prírode, ale ani jedna televízia mu nedovolila vysúpiť a opýtali sa ho, či chce prísť o život. Taktiež ďalšia dôležitá vec, ktorú dodržiava je to, že na raňajky zje 5 vajec na mäkko, samozrejme domácich, pretože vajce je jediný produkt na svete, ktorý obsahuje všetkých 8 potrebných aminokyselín, ktoré si telo nevie vyrobiť samo, ale v jednom vajci je ich málo, preto treba jesť veľa vajec a absolútne sa nebáť o žiaden zlý cholesterol, čo je čistý blud. Veď čo jedli naši predkovia? Vajcia, syry, tvaroh, slaninu....
Zobraziť komentár 07.09.2017 - 22:07:13
06

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up