Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ak pôjdeš niekoľký raz na výberko s testami, tak už budeš ostrieľaný a budeš sa vedieť pripraviť na rolu, akú budú potrebovať. Ale keďže ideš prvý raz, tak nesmieš byť ustrachaný (ľaknutý), ale ani moc suverénny. Prípadne porozmýšľaj, čo sa od takého mašínfírera očakáva - určite nie kreativita, schopnosť riadiť veľký kolektív...

No a môj posledný pohovor - už ako dôchodca, ale nechcel som trčať doma a mozgovo zakrnievať. Budúci šéf: "Prečo chcete pracovať u nás vy dôchodca? A len na polovičný úväzok?"
Moja odpoveď: "Nechce sa mi sedieť doma a kukať do plafónu. Nemám zlý dôchodok, sociálna poisťovňa mi dá na chlebík, aj na masielko vystačí, ale ja mám rád aj šunčičku, tak si chcem trochu zarobiť". Budúci šéf skoro padol zo stoličky a bol som prijatý.
Zobraziť komentár 10.10.2017 - 18:50:07
07
drzim palce,nech ti to vyjde ;) MecoTrance
a drzim palce aj reaktorcikovi palo1707 nech ti vyjdu vsetky skusky na novu poziciu :muscle:
CraObs a ty si niekedy dojdi pozriet na 3.blok ako sa prevadzkuje thermocycling s provizornym PLC ovladanim dochladzovaciek :lol:
Zobraziť komentár 10.10.2017 - 20:53:01
00
ďakujem pekne , zajtra budem informovať ako som dopadol :lol:
Zobraziť komentár 10.10.2017 - 21:21:10
00
arrow_leftcanopus napísal:
a drzim palce aj reaktorcikovi palo1707 nech ti vyjdu vsetky skusky na novu poziciu :muscle:

co to citam? z Pala bude houmr simpson? tak teda drzim tiez :muscle:

los40es00.epimg.net
Zobraziť komentár 10.10.2017 - 21:25:10
00
Nejak moc bajkerov sa mota okolo jadrovych elektrarni :D
Zobraziť komentár 10.10.2017 - 21:37:17
00
tak všetko to smeruje k jadrovému ebiku, ktorý bude mať malý vstavaný reaktor v ráme a nebude sa musieť nabíjať, ba priam naopak, keď nebudeš jazdiť, ešte aj doma posvietiš.. odpadové teplo sa zasa využije na vyhrievané gripy :D :D
Zobraziť komentár 10.10.2017 - 22:39:10
04
Vyhrievane pedale by som bral .. a fuziu radsej studenu :D
Zobraziť komentár 10.10.2017 - 23:17:06
00
na pedále stačí tesco igelitka :D
Zobraziť komentár 10.10.2017 - 23:24:32
00
cold fusion je fyzikálny nezmysel
Zobraziť komentár 11.10.2017 - 03:17:01
00
To nevysvetlíš... ale podľa Heisenberga to vlastne možné je, len ukrutne nepravdepodobné!
Zobraziť komentár 11.10.2017 - 06:10:50
00
arrow_lefttulenik napísal:
cold fusion je fyzikálny nezmysel

Za fyzikalny nezmysel bolo povazovane aj lietadlo tazsie ako vzduch :)
Ono je bezna prax "vedcov", ze co nechapu, alebo nechcu chapat, povazuju za nezmysel. Ale ked na tom trvas a uspokoji ta to, pre zaciatok mi postaci aj vrekovy tokamak :)
Zobraziť komentár 11.10.2017 - 09:02:14
02
nebolo, to "sa len tak podáva" - experimentálne dôkazy, že to ísť musí, sme mali odjakživa pred očami (od hmyzu po netopiere a poletuchy)
variáciou mediálno-vypatlátorského cancania na túto tému je údajná fyzikálna nemožnosť že by čmeliak lietal (nuž, kĺzavým letom mu to asi veľmi nepôjde, to je pravda, ale spolu s kolibríkom a vrtuľníkom kĺzavý let nevyužívajú, right?)
pri fúzii jadier musíš tie jadrá dostať do priameho kontaktu, preto sa aj v tokamaku používa priamo predpripravená plazma (jazdá zbavené elektrónov) a pri odpálení laserovým pulzom príde k "oholeniu" práve počas zásahu laserom (well, laserMI)
a ja som teda iba sprostý štruktúrny kryštalograf, ale naozaj mi nie je jasné, ako sa v nejakej tuhej matrici typu kus paládia môžu 2 jadrá vodíka dostať do priameho kontaktu, a to sa ešte nebavíme o iných štruktúrnych detailoch
(pre tých, čo nevedia čítať s porozumením a getnúť iróniu: solid state physics ma priamo živí)

celá tá ***** s cold fusion je skôr ilustráciou inej veci:
a) nie je pravda, že top časáky občas nevypublikujú ("pre istotu") aj totálnu blbosť, ktorá je totálne v rozpore s najkvalitnejšími poznatkami doby (commoners tvrdia, že je niečo ako nejaké nátlakové výbory, ktoré pustia iba niečo "jedine správne" - tu sa pod commoners rozumie sériové ľudstvíčko bez scientific backgroundu a schopnosti logicky a kriticky myslieť)
b) do pol roka bolo po *****, čo krásne demonštruje autokorektívne princípy vedy

pre záujemcov:
https://en.wikipedia.org/wiki/Cold_fusion#Proposed_mechanisms
panuje všeobecná zhoda, že je to búda (na) blbcov.
Zobraziť komentár 11.10.2017 - 12:27:52
02
Tak psycho som dal este zdravotné a mozem sa stahovat do strecna na pol roka hadam este nieco pojazdim v tych koncinach na jar, marec/april :lol:
Zobraziť komentár 11.10.2017 - 12:56:58
07
arrow_leftiron.hide napísal:
co to citam? z Pala bude houmr simpson? tak teda drzim tiez :muscle:

canopus je homer :lol:
Ja budem na 4ke. Ak ju dostavaju... vobec.. :D
Zobraziť komentár 11.10.2017 - 13:18:42
02
ešte aj 3ka je otázna nie že 4ka :lol: ale tak vidíme sa na štátniciach teda :D aj keď predpokladám že najprv ideš na čas na 1-2..
Zobraziť komentár 11.10.2017 - 13:39:16
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up