Lokalizácia
Formulár sa odosiela
http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=25015
slusna cena..
Zobraziť komentár 03.12.2009 - 20:39:25
00
Zrejme sa zbavujú zásob na model 2010...
Zobraziť komentár 03.12.2009 - 21:13:44
00
Nedajte sa odradit nadpisom stojí za prečítanie...

Po nakrúcaní na Širokej veži som navštívil
chatára na Zbojníckej chate. Oheň z
petrolejovej lampy presvetľoval poháre s červeným vínom a prebúdzal dávne spomienky od spoločných vynášok večernou
dolinou až po jarné lyžovačky na
Svišťáku. O polnoci sa na rad dostali vážne témy. Od kalamity a vízie nových Tatier sme prešli až k zmenám v spoločnosti. Po jej kritike si chatár
vzdychne: "Veď už ani tie hovná nie sú, ako bývali."

Na môj udivený pohľad naštvato
odpovedá: "Keď sa vonku latrína naplnila, posypal som jej obsah biologickým prípravkom, ktorý za dva mesiace tú kopu rozložil. Posledné roky však to isté množstvo trvá dva razy toľko!!!"
Pamätám si, ako sme spolu tieto záchody stavali.
Jeden turisti používali a druhý bol zamknutý, lebo sa jeho obsah práve rozkladal. Po naplnení sa ich úloha vymenila.
Chatár pokračuje: "Pamätáš na chlieb zo Smokoveckej pekárne? Ten vydržal mäkký len pár dní.
Otvorené mlieko skyslo za deň. A dnes?"
Pomaly mi začína dochádzať, kam mieri. Potravinársky biznis so svojimi rozvinutými technológiami spracovania a konzervovania nás prepcháva podozrivými E - čkami, aby si zabezpečil čo najvyššiu trvanlivosť výrobku.
A E-čka si taktiež prerazia cestu do každodenného produktu nášho ľudského tela. Pri týchto úvahách som podvedome prestal žuť večne mäkkú bábovku, ktorú som na chatu priniesol z hypermarketu Lidl, rozmýšľajúc nad tým, či vôbec nejaké vedecké laboratória vo svete systematickejšie skúmajú to, na čo prišiel chatár.
Pri debate ako reaguje náš organizmus na túto pomalšie rozlokladajúcu sa zmes toxínov v našom tele už idem radšej spať!
Ráno prší. Schádzam dolinou, teším sa do Smokoveckej pekárne.
Kúpim si na raňajky tie tradičné rožky, ktoré
sme kedysi dávno vynášali na Zbojníčku.
Na môj údiv pekáreň zrušili. Ľudia vraj radšej kupujú trvácnejšie pečivo z hypermarketov...

Možno by bolo dobré, aby si každý postavil vlastnú latrínu. Aby sa sem tam do nej pozrel a zamyslel sa nad tým, prečo tie jeho produkty už nie sú také, ako bývali...
Palo Barabáš
Zobraziť komentár 04.12.2009 - 08:59:27
00
:lol: :y: palo je borec.....
Zobraziť komentár 04.12.2009 - 09:05:44
00
:party: :party: :party:
Zobraziť komentár 04.12.2009 - 13:48:49
00
Možno už ani hovná nie sú také ako bývali a možno aj biologický prípravok na ich rozloženie nie je taký ako býval...
Zobraziť komentár 04.12.2009 - 21:09:03
00
presne to som si povedal keď som onehdy prvý krát počul
Zobraziť komentár 04.12.2009 - 22:41:15
00
Obchodníci nenájdete v predajni na poličke 2ks Furious Fred tak do tých á 300g ?
Zobraziť komentár 05.12.2009 - 18:12:28
00
TO NIKTO tu teraz neni onlajn???????? ROFLLL :rofl:
:clap:

aha
Zobraziť komentár 13.12.2009 - 04:41:13
00
ty borsuk!!! MOU !!""!
Zobraziť komentár 13.12.2009 - 04:44:16
00
Nejak zle pozeras, ja nemam nick NIKTO... :)
Zobraziť komentár 13.12.2009 - 04:58:36
00
sak NIKTO NEbol online, ty si bol, secko je v poradku
Zobraziť komentár 13.12.2009 - 14:00:38
00
Bart Simpson: "I WON`T NOT USE NO DOUBLE NEGATIVES." :D
Zobraziť komentár 13.12.2009 - 17:06:54
00
pomarance su po 1,5euro ... no nekup to!
Zobraziť komentár 13.12.2009 - 17:10:17
00
1.5 Euro za kus? :D
Zobraziť komentár 13.12.2009 - 17:57:10
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up