Lokalizácia
Formulár sa odosiela
alebo si kup oddelovacie trafo a donho zapoj comp :wasntme: ;)
Zobraziť komentár 17.12.2009 - 13:47:59
00
Mozno je problem u nich, ale mozno aj u Teba abo v nejakej susednej prevadzke. Elektromotory, kompresory, chladiace systemy, obrabacie nastroje a pod. su pekne svinstvo a compy su na to citlive.
Zobraziť komentár 17.12.2009 - 13:50:57
00
Myslim, ze poznam dovod. Ak si chces usetrit tieto problemy, budes ho musiet zapojit cez prepätovu ochranu, inak asi odide aj ten novy...
Prepätova ochrana nieje dostatocne citliva na prepätove špičky. Zarucene pomoze iba stabilizovany zdroj. Motory mozu robit problem iba s vykonom nad 6 kW a aj to len pri spustani na priamo napr. stare zvaracky typu TRIODYN ( uz ich asi ale nik nepouziva ).
Turbi : nechaj si zmerat napätie v zasuvkach. A zisti či podobny problem nezaregistrovali aj ti co pouzivaju elektrinu v tvojom okoli. Ak ano uplatni si nahradu za poskodene PC cez energeticky podnik, ktory ti el. energiu dodava.
Zobraziť komentár 17.12.2009 - 14:22:21
00
podla mna malo vetras :-)
Zobraziť komentár 17.12.2009 - 14:28:37
00
***** už druhý krát v tomto roku mi vybuchol kompjúter. Tak sa teším, vánoce. A pokiaľ dostal na frak aj HDD tak sem pekne v pičách keďže zálohy na všetko nemám. Hmmm, brrr

nemôže to byť shit zdrojom? :) Aký si mal?
Zobraziť komentár 17.12.2009 - 14:38:05
00
Bud kvalitnejsi zdroj, alebo poriadna prepetova ochrana (co aj zehli napetie a nie taka od cinancov za 200sk), alebo oboje. Smejdove zdroje odchadzaju castejsie ako by clovek povedal, hlavne ked su nedostacujuce. Pochybujem ze odysiel aj hdd.
Zobraziť komentár 17.12.2009 - 15:29:38
00
Drócik ale ja som napojený ako cigán z Raja. Na čérno. hehe Ale nie. Tento rok sa to stalo druhý krát. Dnes bol sekundový výpadok prúdu /taký preblik/ a pozerám, že počítač zrazu hluchý. Drócik som z tých slabochov čo u takých orgánov ako energetický podnik si krpce nepôjde drať. To premeranie v zásuvke sa robí bez nejakej záťaže?
A nedávajte mi otázky aký zdroj mám. Kupujem komplet počítače, neskladám a neanalizujem aké má počítač futro. hehe
Mačka cez teba zmeriam moje zásuvočky. Podaj chvost! hehe
Zobraziť komentár 17.12.2009 - 15:37:38
00
tak na štítku na zdroji je napísané všetko, ak máš nejaký eurocase, kme, colorsit, mercury a pod. tak je možné že to spôsobil on (s dobrým by sa to nestalo) :) Ak budeš kupovať nový zdroj (alebo hocičo iné) tak sa radšej obráť na odborníkov (ako ja :D ) a budeš mať istotu že za svoje peniaze dostaneš to najlepšie a nie nejaké šrot komponenty ktoré by sa inak nepredali (hej, také idú väčšinou do skladaných zostáv, ale sú aj výnimky, ale stále je to viac-menej nevýhodné...).
Zobraziť komentár 17.12.2009 - 15:58:05
00
Počítač a iné habraky si nikdy neservisujem sám. Na to sú ľudia ktorí z toho žijú. hehe
Zobraziť komentár 17.12.2009 - 16:08:21
00
... a potom to tak končí, ja by som nevedel žiť s pocitom že neviem čo sa stalo a nemôžem teda urobiť do budúcnosti určité opatrenia aby sa to už nestalo :)
Zobraziť komentár 17.12.2009 - 16:13:14
00
Patrik Ty si staviaš dom, skladáš počítače, servisuješ auto, opravuješ kosačky atď... ? Aj obdivujem takých ľudí ale ja nechcem byť všeumelec ktorí je otrokom všetkých vecí naokolo. hehe
Koniec diskusie. Drócik ma v SS už nasmeroval a servisák si tú krhlu príde vyzdvihnúť už onedlho. hehe
Zobraziť komentár 17.12.2009 - 16:26:00
00
Počítač a iné habraky si nikdy neservisujem sám. Na to sú ľudia ktorí z toho žijú. hehe

Som zvedavý koľko ľudí z fóra si servisujú bike v servise...kompik je to to isté...proste každá samička má svojho samčeka a inak to proste nezapojíš okrem takých grupákov ako USB...
Zobraziť komentár 17.12.2009 - 17:14:29
00
Patrik Ty si staviaš dom, skladáš počítače, servisuješ auto, opravuješ kosačky atď... ? Aj obdivujem takých ľudí ale ja nechcem byť všeumelec ktorí je otrokom všetkých vecí naokolo. hehe

ee ale rád sa dozviem čím to je, spýtaj sa potom toho servisáka čo si myslí a ako to ošetril do budúcnosti (ak sa dá) ;) :)
Zobraziť komentár 17.12.2009 - 17:18:02
00
Ja mam tiez taku blbu PC otazku - da sa vzdy zdroj zo skrinky vymontovat a vymenit abo niekedy je tam aj napevno? Zatial som to nerozoberal, ale ten moj zdroj (ventilator na nom) po starte vzdy tak divne chvilu huci a az potom prestane (a nie, nie je to hucanie sposobene zvysenou frekvenciou ventilatora). Nechcem aby pri rozlucke s tymto svetom zobral ten zdroj so sebou aj vsetko ostatne...
Zobraziť komentár 17.12.2009 - 17:48:04
00
vzdy sa da vybrat a nahradit novym, bolo by dost blbe menit zo zdochnutym zdrojom aj cely case
Zobraziť komentár 17.12.2009 - 17:53:39
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up