Vidíš. Aj tých -ovín vypisujem viac. No zrejme je aj tu ešte priestor na zlepšenie. Kedže len v skoro každej téme. Vypisujem. Aj ty , ... vypisujete skoro v každej téme - oviny. Napr. toto je bedňa s troma pretekármi v kategórii ? Ináč toto bol Slovensko - Poľský súboj. Ako Sagan s Kwiatkom na Milan - San Remo. Poľský ,,parazit,, sa za mnou viezol skoro 2 km do cieľa ked som urval 6 člennú skupinu. V záverečnom špurte sa poliak snažil vykuknúť z háku ale nakoniec prehral o 10 cm.
Taky vystrel do tmy. Ide nova sezona a s tym aj rozne vylety. Co sa tyka mtb tak finale ligure / lago di garda je takto na zaciatok roka prva volba. Lenze vcul mame (alebo teda aspon ja mam) problem. Vola sa to COVID-19. A co teraz, kam sa pojdem bicyklovat.....
Stravu nemam, ale este si pamatam kde som bol... Lenze ma nic nenapada, kam ist v aprili inde ako do finale (niesom slapac, sa pustam iba dole z kopca). Nie ze by som bol do/sraty z nejakeho soplika ale priznavam ze toto ma celkom rozhodilo. Zatial to je teda celkom pohoda len som zvedavy kedy to prepukne. Dufam ze az po sezone
Aj ked teraz hovoria ze shengen nezavru koli kasliku tak si myslim ze to je otazka casu. Aspon si ti nasi hejslovaci co chcu vystupit z EU vyskusaju ake to je byt izolovany od sveta
Mali sme také deti. Črevo perforované tlakovou nekrózou na viacerých miestach, hroziaca rosiahla resekcia čreva. Z toho dôvodu, že tie guličky sa dostali do rôznych častí traktu a následne sa spojili. U nás to bol tiež náhodný nález, lebo dieťa malo problémy s dýchaním a na RTG hrudníka bolo zachytených časť guličiek...
V medicíne všetko možné no ... MRI nikdy nejde pred “ jednoduchšími “ metódami / RTG , CT , USG .../ ale , však aj cpt. Danko bol vysoko a ver že aj takych medicínskych “ dankov” je ako maku. A taktiež je pravda , že bolesť hlavy nie je charakteristicky príznak po požití ložiskových guliček 😎
Aby som dnes nebol len negatívny, tak ďakujem firme Slovkolex za ochotu dodať záslepky do rámu Cube a to dokonca grátis a za diel fox ktorý mi poslali len tak bez zaplatenia faktúry dopredu... To je prístup 👍
Prosim Vás všetkých , kto môže pomôcť sumou 2€ za jednu SMS chorým deťom ... Nebudme ľahostajní , prejavme solidaritu a ľudskosť .Pre rodičov tých deti je ich život všetkým ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.topky.sk/cl/1003165/1863567/Mimoriadna-situacia-v-Europe--Taliansko-hlasi-karantenu-a-narast-nakazenych--Strach-aj-v-dalsich-statoch
Turbi. To ne dedinské preteky. Svidník - okresné mesto.
Aj ked teraz hovoria ze shengen nezavru koli kasliku tak si myslim ze to je otazka casu. Aspon si ti nasi hejslovaci co chcu vystupit z EU vyskusaju ake to je byt izolovany od sveta
https://karolova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=742893
https://karolova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=745552
https://bratislava.dnes24.sk/na-volby-s-prilbou-na-hlave-petrzalcan-marek-je-verny-tradicii-uz-desat-rokov-355110