to,že je žena s tým nemá nič spoločné.Tu sa len ukazuje,že ludia už nie su ochotní robiť kompromisy.Jednoducho keď im nikto nevyhovuje volieb sa nezúčastnia.Bude to prezident s najslabším mandátom.Po prvom kole som čakal,že účasť bude cez 50.Je evidentné,že ani to čo sa stalo počas roka ludí nezmobilizovalo ísť voliť.
Tu sa len ukazuje,že ludia už nie su ochotní robiť kompromisy.Jednoducho keď im nikto nevyhovuje volieb sa nezúčastnia.
Už nie sú ochotní robiť kompromisy? Volebná účasť na Slovensku je dlhodobo problém, tentokrát to zrejme výrazne ovplyvnili výsledky prvého kola. A keď už si ľudia nevedia vybrať z 15 kandidátov, je naozaj otázka či je chyba len v tých kandidátoch...
nízka volebná účasť hraje do karát akurát tak harabinovi a kotlebovi a v parl.volbách to bude nepríjemná sprcha.Pretože o rok oni pôjdu určite voliť budú mať koho.Netreba si farbiť realitu na ružovo.
Vam uz ***** stym mandatom? Za chvilku to vyskoci z chladnicky ... ludia co neboli ani v prvom kole a ani v druhom volit si teda slobodne zvolili podrobit sa vacsine.
Treba si ale uvedomiť aj to, že mnoho ľudí jednoducho nešlo voliť, pretože považovali víťazstvo Čaputovej za isté... Okrem toho sila mandátu nie je daná počtom zúčastnených voličov. A treba sa pozrieť aj na prvé kolo volieb, kde všetkých nechala ďaleko za sebou...
Na ten obrázok poviem len toľko. Mladým sa robiť nechce. Jasné, že sa mi nechce, radšej idem hen-ven do fabriky, zarobím 3-4x toľko čo tu. Prečo? Mňa zoberú a ponúknu mi 3.6-3.8 v hrubom. Prečo? Lebo kolega má 65-70r a jemu to stačí, má už aj viac skúseností. Potom jasné, nenaberiem skúsenosti, zamestnávatelia hľadajú ľudí, lebo starí pôjdu do dôchodku ale mladí sú neskúsení. Tak zoberú človeka pred dôchodkom. ***** tak kde mám získať skúsenosti keď ich nemám kde získavať???? A to už si nesiem kríž a teraz vidím, že zatiaľ celý môj pracovný život bol takto
Ja som voliť bol v prvom kole. V druhom nebol dôvod, to už bolo samozrejméa bolo mi to aj jedno
Nie. Je to trochu ináč.
A dále samo slovo Slovan , latinská podoba SLAV , tak nikoliv náhodou se otrokům říká SLAVE , resp. ESLAVE, resp. ESCLAVE , resp. Sklave .
To K v některých jazycích někde je , někde není , ale to není podstatné.
Zřejmě ta dávná první vlna zanechala usedlé pracovité obyvatelstvo, které bylo převálcováno tu Etrusky, pak Římany , pak Germány .
A jelikož slovanské ženy jsou obecně pohlednější , tak byly pochopitelně bohužel i obchodní komoditou a řemeslně dovední chlapi koneckonců také .
A tak posloužilo slovo jako název národa pro výrobu slova , jež v oněch jazycích značí otrok .
Nebylo to ostatně poprvé, kdy jméno národa posloužilo pro název buď činnosti , nebo k popsání jevu .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Už nie sú ochotní robiť kompromisy? Volebná účasť na Slovensku je dlhodobo problém, tentokrát to zrejme výrazne ovplyvnili výsledky prvého kola. A keď už si ľudia nevedia vybrať z 15 kandidátov, je naozaj otázka či je chyba len v tých kandidátoch...
Ja som voliť bol v prvom kole. V druhom nebol dôvod, to už bolo samozrejméa bolo mi to aj jedno
https://www.facebook.com/milan.laurinec.96/videos/2079639192112685/
Nie. Je to trochu ináč.
A dále samo slovo Slovan , latinská podoba SLAV , tak nikoliv náhodou se otrokům říká SLAVE , resp. ESLAVE, resp. ESCLAVE , resp. Sklave .
To K v některých jazycích někde je , někde není , ale to není podstatné.
Zřejmě ta dávná první vlna zanechala usedlé pracovité obyvatelstvo, které bylo převálcováno tu Etrusky, pak Římany , pak Germány .
A jelikož slovanské ženy jsou obecně pohlednější , tak byly pochopitelně bohužel i obchodní komoditou a řemeslně dovední chlapi koneckonců také .
A tak posloužilo slovo jako název národa pro výrobu slova , jež v oněch jazycích značí otrok .
Nebylo to ostatně poprvé, kdy jméno národa posloužilo pro název buď činnosti , nebo k popsání jevu .